Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 142.

• Ηρθε το redmi note για ενα φίλο και δεν μπορω να περάσω την αναβάθμιση της 3.10 της ελληνικής. Πρωτα απ ολα ήρθε με multi εκδοση MIUI-JHDCNBA97.0...και δεν υπάρχει η εφαρμογή updater αναβάθμιση....οποτε παω να περασω κλασικα την rom μεσα στην καρτα ή στην εσωτερική μνήμη και να μετονομάσω σε update.zip αλλα εκει πατώντας τα πληκτρα Vol + και power μου βγαζει οχι το μενού με τα πορτοκαλί γραμματα αλλα πολύ ψιλα γραμματακια που εχει τρεις επιλογες σε ασπρο χρωμα recovery mode , flashboot και norma…

• Ανέβασμα φωτογραφιών στο MI Cloud

geotok - - Mi-2 (Aries)

Μήνυμα

Τελικά μετά απο πολύ παίδεμα η xioami μου στειλε τον κωδικό και μπήκα στο cloud Και στον λογαριασμο μου....Αυτό που δεν μπορώ να κάνω τωρα ειναι να μπω στο τηλέφωνο μου ζητάει και εκει κωδικο επιβεβαίωσης ο οποίος αν βαλω τον ίδιο που εβαλα για το pc μου λέει οτι έληξε. Δεν ξέρω ίσως εδω θα μπορούσε με το authenticator να παιξει κατι αλλα δεν βρίσκω σε ποιο σημείο στο υπολογιστή ειναι το bar code το οποιο θέλει το authenticator.... Aμ δε παλι τα ιδια χθες μπηκα κανονικα σήμερα απο το pc παω να ξ…

• Παράθεση από SomniusX: “έλα παιδιά από την πρώτη μέρα είχα θέμα και το έλυσα μόνος μου.. δείτε εδώ και θα καταλάβετε.. MiCloud/Xiaomi Account 2-step verification Problem - MIUI General - MIUI Official Community” Φιλε μου το διαβασα αυτο που λες αλλα εβαλα το id (νουμερο ετσι ...αλλα δεν μπορεσα τιποτα) δεν ξέρω με πεταει εδω Xiaomi Account - Login δηλαδη στην πρωτη σελίδα για να μπω και να κανω verification....οποτε δεν υπαρχει πορτοκαλι ουτε cancel της διαδικασίας...Μήπως το ειχες κανει παλιοτε…

• Το θεμα ειναι οτι στον νεότερο λογαριασμό μπαινω κανονικα αλλα δεν μπορω να μπω στον αρχικο. Ενω δεχεται το mail και pass μετα ζητάει verification αλλα εκεί δεν προχωραει το πραγμα παταω αν στειλει στο τηλεφωνο που εχω δηλωσει το sms με τον κωδικο που ζητάει αλλα δεν κανει τιποτα δεν ερχεται το sms...Eκει έχω κολήσει...Το ίδιο κανει και απο την σελιδα του mi cloud....

• Ναι όλα οκ. Δεν μπορω να μπω στον λογαριασμό του micloud τώρα....δεν έρχεται ο αριθμός επιβεβαίωσης...γιατί; το κάνε και στο mi3 αυτό αλλά θυμάμαι βρήκα και κατέβασα μια εφαρμογή authenticator...οπου άλλαζε χρονικά κάποια κλειδιά και έκανες το verification δεν ξέρω την κατέβασα ξανά αλλά μου βγάζει αλλά να σκαναρω τον barcode δεν ξέρω ποιου.... Στάλθηκε από το HM 1SW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ναι αυτή η λύση προϋποθέτει να μπεις πρωτα στον λογαριασμό σου.Εγώ δεν μπορω να μπω γιατί μου ζητάει verfication το οποίο δεν πετυχαίνει γιατί ειτε δεν στέλνει sms στο κινητό ειτε γιατί εκανα δεύτερο λογαριασμό κατα λάθος αλλά χρησιμοποιώ άλλο κινητό για επαλήθευση εκεί μπαίνω κανονικά.Στο αρχικό μου δεν μπορω να μπω και έχω σκάσει απο χθες....Το θέμα ειναι οτι πρεπει να το κανω γιατι εχασα την καρτα μου που ειχα δεκαδες φωτο μεσα και εχουν κρατηθεί στο micloud αλλα δεν μπορω να μπω ειναι ζωτική…

• οχι redmi 1s παρέλαβα για φίλο εγω εχω το mi3

• μολις παρέλαβα ειναι σε multi αλλα δεν ενεργοποιείτε το wifi....γιατί?? Να προσπαθήσω να περασω την νεα 3.10?? ρομ μήπως ειναι θεμα multi rom αυτή που βαζουνε οι κινέζοι??? Βλεπω οτι δεν εχω updater εφαρμογή αλλα και οταν παω στο σχετικα με το τηλεφωνο μόλις πατήσω για ενημέρωση με πεταει στην αρχική οθόνη. Θα μετονομάσω σε update και θα μπω recovery να δοκιμάσω...υπαρχει καποιο θεμα αν θα παω πρωτα στην 3.10 η να πηγαινα σε μια ποιο παλια και μετα στην 3.10?? την armani βαζω???

• καλησπέρα υπάρχει καποιος οδηγος για την διαδικασία login στον xiaomi account. κανω την διαδικασία πιστοποίησης μετα απο αλλαγή συσκευής αλλα δεν μου στέλνει στον αριθμό που ειχα βαλει sms για την επαλήθευση. Ειχα βρει παλιοτερα ενα app που περασε στο κινητό μου δεν θυμαμαι πως και εβγαζε ανα μερικα δευτερόλεπτα κωδικούς το βαζες και τελειώνες....Τωρα εχω παιδευτεί παρα πολύ...Επίσης κατα λάθος εκανα και δευτερο λογαριασμό σε αλλο νουμερο και το κινητό αναγνωρίζει μονο εκεινο για να μπω στον παλ…

• xiaomi mi3

geotok - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

καλησπέρα υπάρχει καποιος οδηγος για την διαδικασία login στον xiaomi account. κανω την διαδικασία πιστοποίησης μετα απο αλλαγή συσκευής αλλα δεν μου στέλνει στον αριθμό που ειχα βαλει sms για την επαλήθευση. Ειχα βρει παλιοτερα ενα app που περασε στο κινητό μου δεν θυμαμαι πως και εβγαζε ανα μερικα δευτερόλεπτα κωδικούς το βαζες και τελειώνες....Τωρα εχω παδευτεί παρα πολύ...Επίσης κατα λάθος εκανα και δευτερο λογαριασμό σε αλλο νουμερο και το κινητό αναγνωρίζει μονο εκεινο για να μπω στον παλι…

• Παράθεση από SomniusX: “κάντε υπομονή κάτι αλλάζουν και προς θεού προσοχή με το 2-step verification, θα μπλέξετε τα μπούτια σας.. i know i did και έφαγα 4 ώρες να βρω τι λένε με τη γλώσσα τους που είναι λαβύρινθος” ενώ μου στέλνει verification code τον βαζω και μου βγαζει Verification code is invalid or has expired τι κουφό αφού αυτόν στελνει στο sms... Δεν μπορω να βγαλω ακρη...πραγματικα λαβύρινθος...Δοκιμασα να αλλαξω και το τηλεφωνο απο το profil και εκει τα ίδια με το code....

• ενω ειχα μπει μερικες μερες πριν σήμερα μου βγαζει ολες τις επιλογες στα κινέζικα και δεν μπορω να δω τις φωτογραφίες επαφές τιποτα....Ποια ειναι η αγγλική σελιδα???να μη βγαζει κινέζικα?

• θα το δοκιμασω και εγω το factory reset...αυτο κανονικα το κανουμε πριν περασουμε την αλλη ρομ μεσα ή μετα???ή ειναι το ίδιο?

• Παράθεση από sothatz: “δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο να επιλέξεις προτιμώμενο δίκτυο. απλά πριν, στην αρχική οθόνη όπου έδειχνε την μπάρα του σήματος έλεγε & τι σήμα ήταν δηλαδή Η ή G, ενώ τώρα όχι” εδω δεν μιλαμε για εμφανισιακό θέμα σε μενα αν φαίνεται ή οχι το Η ή το Ε αλλά δεν πιανει σήμα για ομιλία....Μιλαμε με πέρνουν τηλέφωνο και μου λενε οτι ακούγομαι χάλια...Δεν γίνεται να περιμενω μαλον θα παω σε αλλη και θα ξαναπερασω οταν βγει...ειπαμε καλα όλα τα καλούδια αλλα το τηλεφωνο πανω απ …

• Παράθεση από mrvaggos: “Καλημέρα. Το πρόβλημα με το 3g συνεχίζεται. Οταν πατάω την επιλογή να λειτουργει μονο με 3g στο κινητό αναγράφει "καμία υπηρεσία" όταν το γυριζω στην επιλογή να ειναι ο πρωτιμώμενος τρόπος το 3g επανέρχεται η sim. Λέτε να μην λειτουργεί η σιμ με 3g? Και αν ναι πως μπορώ να το αλλάξω. Ευχαριστώ” Το ίδιο θέμα παρατήρησα και εγω δεν δοκίμασα με μόνο 3G αλλά με προτιμώμενο 3g μου βγάζει πολύ χαμηλό σήμα στην ίδια εταιρεία σε αλλο τηλεφωνο εχω κανονικό σήμα...Σήμερα πηγα και π…

• την νεα gtv 3.1 4.5.9 την ελληνική προσπαθούσα να περασω. Πάντως την περασα με τον δευτερο τωρα δεν ξερω αν χρειαζεται κανενα wipe αλλα μετα θα χασω ολα τα δεδομένα μου προς το παρον το αφήνω ετσι τρεχει οκ. Αν βρω bugs θα αναφέρω...Ευχαριστώ. Μόλις ειδα τα links κατάλαβα το λαθος μου....μονο αυτες περνανε με αυτον τον τροπο...Οκ αλλα εφόσον την περασα με τον δευτερο με την μετονομασια του update ολα καλα.

• την εβαλα τελικα με τον 2ο τροπο αφου εβαλα την rom μεσα στην μνήμη στο root το μετονομασα σε update.zip και εσβησα και επανήλθα με τα πλήκτρα σε recovery διάλεξα εκει Αγγλικα...Αλλα μετα την επαναφορα μου βγαλε διπλα εικονιίδια επαφες κλήση και καποια ακομα. Μήπως πρεπει να κανω τιποτα wipe??? γιατι μαλλον την περασα απο πανω και μου βγαζει καποια διπλα ...

• εβαλα το τηλεφωνο σε λειτουργια fastboot αλλα δεν ξερω πως βγαινω ...να πω οτι δεν εχω την εφαρμογή updater που αναφέρεις. Αρα πως θα την κανω γιαυτο διαλεξα αυτο τον τροπο... zioa αυτό τον τροπο προσπαθω να κανω αλλα δεν τα καταφερνω βασικα δεν εχω καταλαβει πως και τι κανει το Fastboot developerversion το οποιο στο δισκο μου βρισκεται εδω D:\SMARTPHONES\Xiaomi\miui_MI3-TD_3.11.15_fastboot_4.2 οταν λεμε εγκατάσταση παταω πανω στο exe και αποσυμπιέζεται σε εναν φακελο...δεν κανει κατι αλλο. το m…

• Επειδή πρωτη φορα περναω rom εδω ...οδηγίες πως την περνάμε?? kπροσπαθησα απο τον τρίτο τροπο κατεβαζοντας το miflash και το Fastboot developerversion full pack κατεβασα και την ρομ για το mi3 την αποσυμίεσα τρεχω το miflash βαζω το path που αποσυμπίεσα την ρομ και μου βγαζει μια κοκκινη ειδοποιηση οτι δεν υπαρχει το προκαθορισμενο αρχειο κατι τετοιο....Τι δεν κανω καλα? Τους αλλους δυο τροπους δεν μπορω γιατι εχω multi και δεν μου έχει την εφαρμογή updater μεσα αλλα και οταν παταω απο την επιλο…

• ποια ειναι η διαροφα της xiaomi-miui-hellas_GTV-3.1-4.4.2-Greek_cancro_4.5.9.zip (KitKat 4.4.2)(Fixed) και της [4.5.9] Xiaomi MI 3 (miuiandroid.com) ποια ειναι καλυτερα να περασουμε ποιο σταθερη ποιο καλή μετάφραση????