Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 62.
-
Xiaomi Red Rice Redmi Note 3 Pro Fingerprint identification Dual SIM 4G LTE Phone Snapdragon 650 Hexa Core 5.5inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 4000mAh Android Smartphone
-
προβλημα με ειδοποιησεις
ΜήνυμαΓεια σας παιδια. Εχω εδω και 2 εβδομαδες και προσπαθω να πατησω στο κουμπι που φαινονται οι ειδοποησεις (φαινεται οτι εχω καποιες που δεν εχουν διαβαστει ) και μου βγαζει το κατωτερω μήνυμα: WCF::handleException() Unhandled exception: Call to a member function canRead() on null #0 /var/www/vhosts/xiaomi-miui.gr/xiaomi-miui.gr/community/wcf/lib/system/user/notification/UserNotificationHandler.class.php(501): cmp\system\user\notification\event\EntryCommentUserNotificationEvent->checkAccess() #1 /v…
-
Γεια σας παιδια. Εχω εδω και τρεις μερεσ και προσπαθω να πατησω στο κουμπι που φαινονται οι ειδοποησεις (φαινεται οτι εχω καποιες που δεν εχουν διαβαστει ) και μου βγαζει το κατωτερω μήνυμα: WCF::handleException() Unhandled exception: Call to a member function canRead() on null #0 /var/www/vhosts/xiaomi-miui.gr/xiaomi-miui.gr/community/wcf/lib/system/user/notification/UserNotificationHandler.class.php(501): cmp\system\user\notification\event\EntryCommentUserNotificationEvent->checkAccess() #1 /v…
-
Καλημερα. Ειχα παρει για τη κοπελα του αδερφου μου το redmi note 3 gold αλλα τελικα χαλασε η δουλεια....:oops: και μας εμεινε!! . Υπάρχει ένα REDMI 3 2/16 classic gold που είναι στο κουτί με τις ζελατίνες του κανονικά, και ένα REDMI NOTE 3 3/32 mtk helio, στο οποίο βάλαμε το tempered glass γιατί το κιν ήταν να πάει εκτός πόλης Όποιος ενδιαφέρεται να μου στείλει πμ για ποιο κινητό ενδιαφέρεται γιατί ένα από τα δυο θα πάει για δώρο γενεθλίων της γυναίκας τις επόμενες μέρες. Και τα δυο κινητο εχουν…
-
Καλημερα. Ειχα παρει για τη κοπελα του αδερφου μου το redmi note 3 gold αλλα τελικα χαλασε η δουλεια....:oops: και μας εμεινε!! . Υπάρχει ένα REDMI 3 2/16 classic gold που είναι στο κουτί με τις ζελατίνες του κανονικά, και ένα REDMI NOTE 3 3/32 mtk helio, στο οποίο βάλαμε το tempered glass γιατί το κιν ήταν να πάει εκτός πόλης Όποιος ενδιαφέρεται να μου στείλει πμ για ποιο κινητό ενδιαφέρεται γιατί ένα από τα δυο θα πάει για δώρο γενεθλίων της γυναίκας τις επόμενες μέρες. Και τα δυο εχουνε Offic…
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από StathisSe: “Λοιπον... παιδια για να μην ταλαιπωρηθει καποιος αλλος...μολις βρηκα τη λυση για το network error στο unlock tool. πρεπει να αλλαξουμε internet connection δλδ καντε συνδεση σε καποιο αλλο δικτυο...κουλο ειναι αλλα επιασε !!! ” Για πες περισσότερα!!??? Πήρες δίκτυο απο τον γείτονα δλδ?? Ποιον πάροχο έχεις εσύ?? ” εγω εχω forthnet. μπηκα απο του γειτονα με cyta και ξεκλειδωσε κατευθειαν!! παιδευομουνα τοσες ωρες να δω τι φταει..στην αρχη νομιζα οτι εφτ…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από StathisSe: “παιδια καλησπερα. προσπαθω να ξεκλειδωσω τον bootloader για να βαλω την ελληνικη. το θεμα μου ειναι οτι ενω ηρθε κανονικα το μνμ απο χιαομι, κατεβασα το unlock tool 317.1 και οταν παω να κανω sign in με τους κωδικους μου, μου βγαζει network error και δεν συνδεεται. προσπαθησα με κλειστο firewall με ανοιχτο...τπτ.. το εχω τρεξει σα admin παλι τιποτα...πιο πριν ειχα κανει απενεργοποιηση για να βαλω τους driver..παιζει ρολο ??? Δωστε καμια ιδεα παιδι…
-
ΜήνυμαΛοιπον... παιδια για να μην ταλαιπωρηθει καποιος αλλος...μολις βρηκα τη λυση για το network error στο unlock tool. πρεπει να αλλαξουμε internet connection δλδ καντε συνδεση σε καποιο αλλο δικτυο...κουλο ειναι αλλα επιασε !!!
-
παιδια καλησπερα. προσπαθω να ξεκλειδωσω τον bootloader για να βαλω την ελληνικη. το θεμα μου ειναι οτι ενω ηρθε κανονικα το μνμ απο χιαομι, κατεβασα το unlock tool 317.1 και οταν παω να κανω sign in με τους κωδικους μου, μου βγαζει network error και δεν συνδεεται. προσπαθησα με κλειστο firewall με ανοιχτο...τπτ.. το εχω τρεξει σα admin παλι τιποτα...πιο πριν ειχα κανει απενεργοποιηση για να βαλω τους driver..παιζει ρολο ??? Δωστε καμια ιδεα παιδια γιατι εχω απηυδήσει !!!!!!
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “@StathisSe τρέξε το tool σαν administrator.. ” Το εκανα και παλι τιποτα. Λετε να παιζει ρολο που απενεργοποιησα την ψηφιακη υπογραφη πιο πριν ????
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Παράθεση από StathisSe: “Παράθεση από MetzeloS: “Παράθεση από StathisSe: “Αντε να δουμε τωρα ποτε θα ξανασηκωθουν ” εισαι σιγουρος πως εχεις κατεβασει αυτο εδω:https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/EntryFile/13653-MiFlashUnlock-1-1-0315-1-en-zip/γιατι κανει κανονικα login σε μενα ” Κατεβασα και αυτο και το νεοτερο 317,1 αλλα παλι μου βγαζει network error. Ειμαι με win10 ” Κοίτα μηπως σου κανει το πρόβλημα κανενα firewall ” Το εκλεισα τελειωςto firewall και Το ξαν…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από MetzeloS: “Παράθεση από StathisSe: “Αντε να δουμε τωρα ποτε θα ξανασηκωθουν ” εισαι σιγουρος πως εχεις κατεβασει αυτο εδω:xiaomi-miui.gr/community/wsif/…Unlock-1-1-0315-1-en-zip/ γιατι κανει κανονικα login σε μενα ” Κατεβασα και αυτο και το νεοτερο 317,1 αλλα παλι μου βγαζει network error. Ειμαι με win10