SOS Μετά από factory reset μου έβγαλε αυτό το μήνυμα This device is lost Hi! i lost my phone.I will contact you later Thank you for understanding! Activate this device Δεν μπορώ να ενεργοποιήσω γιατί δεν έχω internet ΒΟΗΘΕΙΑ
1.Ρυθμίσεις-->Πρόσθετες Ρυθμίσεις-->Ασφάλεια & Απόρρητο Στο κινητό μου δεν υπάρχει η ένδειξη "Ασφάλεια & Απόρρητο" μήπως μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να την βρω. 2.Δεν βρίσκω επίσης την ένδειξη " Πρόσβασης Τοποθέσιας "
Eυχαριστώ το φίλο @caeser για τον οδηγό της ελληνικής rom,λειτουργεί τέλεια. Mια ερώτηση ακόμα, όταν με το καλό ετοιμαστεί η νεα stable θα την λάβω μέσω ΟΤΑ UPDATE, η θα πρέπει να την κατεβάσω;
Ευχαριστώ πολύ. Αλλά φοβάμαι να προχωρήσω και θα ήθελα να μου πείτε επειδή ο updater μου δεν μου επιτρέπει, όταν επιλέγω "Επιλέξτε το πακέτο ανάβαθμισης" να δω την εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου μου, μήνυμα " η εφαρμογή έχει σταματήσει" για να επιλέξω την ελληνική rom,εκτός βέβαια αν με την εγκατάσταση του fastboot rom (v7) αυτό το πρόβλημα θα έχει λυθεί. Συγνώμη αν δεν τα γράφω κατανοητά και σωστά αλλά δεν είμαι εξοικειωμένος με τα λογισμικά και την miui.
Καλησπέρα Είμαι νέος κάτοχος του xiaomi redmi note 2 prime με έκδοση miui 66.77.33.00.stable,δεν ξέρω αν έχει σημασία η συσκευή είναι unroot, μπορεί να που πει κάποιος αν παίρνει ota update, γιατί φαίνεται ότι η εφαρμογή updeter δεν λειτουργεί, μήνυμα " η εφαρμογή έχει σταματήσει '. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, μπορώ να προχωρήσω στην εγκατάσταση της ελληνικής rom. Aν ναι, που μπορώ να βρω την νέα έκδοση MIFLASH,o οδηγός σας έχει την έκδοση για windows xp,έχω w7 pro