Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 67.
-
Μετά απο προσπάθεια του τεχνικού εδώ που έκανε οτι μπορούσε, πρέπει η συσκευή να φύγει Κίνα για περαιτέρω έλεγχο και για θέμα εγγύησης.
-
Παιδιά το κινητό το έστειλα στον εμπορο εδω στην Ελλάδα που μου το προμηθευσε. Ο τεχνικός που έχει, μου είπε όλα αυτά που σας ανέφερα παραπάνω. Μολις τους έστειλα τις πληροφορίες που μου δώσατε και περιμένω νεα τους. Σας ευχαριστώ γιαβτο ενδιαφέρον. Σας παρακαλώ μείνετε συντονισμενοι.
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από renosxatzi: “Η συσκευή λειτουργεί κανονικά αλλά η οθόνη είναι μαύρη. Γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει; Αναγκαστικά πρέπει να στείλω τη συσκευή στην Κίνα. ” Η οθόνη του Mi5 είναι μαύρη και όταν μπαίνεις στο TWRP? Αν ναι, τα έπαιξε. Πακετάρησε το άμεσα.. ” Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από renosxatzi: “Η συσκευή λειτουργεί κανονικά αλλά η οθόνη είναι μαύρη. Γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει; Αναγκαστικά πρέπει να στείλω τη συσκευή στην Κίνα. ” Η οθόνη…
-
Μετά το hardbrick που υπέστη η συσκευή μου(mi5s plus) λόγο του λαθους twrp που περιείχε η ρομ κατάφερα να φλασαρω με fastboot rom. Η συσκευή λειτουργεί κανονικά αλλά η οθόνη είναι μαύρη. Γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει; Αναγκαστικά πρέπει να στείλω τη συσκευή στην Κίνα. Εαν κάποιος γνωρίζει και έχει την καλοσύνη ας βοηθήσει παρακαλώ.
-
Παράθεση από Octaviastikos: “Παράθεση από renosxatzi: “Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από renosxatzi: “Υπάρχει κάποιος τρόπος που να μπορώ να το επαναφέρω; ” Τι γινεται με το Mi5s? Επανηλθε? ” Δυστυχώς τίποτα. ” ” πανε και κατέβασε το mi flash μετά κατέβασε από εδώ την MIUI官方网站 developer rom[/quote]Δεν μπαίνει ουτε σε fastboot. Υπάρχει κάποιος οδηγός που μπορώ να ακολουθήσω; Ευχαριστώ
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από renosxatzi: “Υπάρχει κάποιος τρόπος που να μπορώ να το επαναφέρω; ” Τι γινεται με το Mi5s? Επανηλθε? ” Δυστυχώς τίποτα.
-
Υπάρχει κάποιος τρόπος που να μπορώ να το επαναφέρω;
-
Κανένας ρε παιδιά δε γνωρίζει, τι μπορεί να έχει συμβεί;
-
Ούτε, και στην πρίζα που το βάζω πάλι τίποτα.
-
Δεν κάνει τίποτα απολύτως.
-
Υπάρχει κάποιος τροπος να επαναφέρω τη συσκευή; Δεν μπαίνει ουτε σε recovery mode ουτε σε fastboot mode.
-
Καλησπερα σε ολους, SOS καθως προσπαθουσα να περασω την ελληνικη ρομ στο mi5s plus μου εβγαζε error 7 στο twrp και πατησα να κανει επανεκκινηση το recovery για να το ξαναδοκιμασω. Απο εκεινη τη στιγμη εχει νεκρωσει η συσκευη και δεν κανει απολυτως τιποτα. Θα ηθελα παεακαλω την οποιαδηποτε βοηθεια σας. Ευχαριστω εκ των προτερων.
-
Να ανεβάσω εδω η έχει κάποιο αλλο σχετικό τοπικ;
-
Φλασαρα twrp πέρασα την αναβάθμιση. Έκανα επανεκκίνηση σε recovery και με παει πάλι σε αυτο:[procontra][/procontra] forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19597/
-
Φοράω ήδη την ελληνική και πηγα να κάνω το update τώρα. Τις προηγούμενες διαδικασίας τις έχω κάνει. Μηπως να ξανά φλασαρω το twrp;
-
Παω updater επιλεγω το πακέτο και με πάει σε ενα κινέζικο recovery στο οποίο οτι κ να κάνεις βγάζει failed.
-
Ευχαριστώ πολύ.
-
Παίδες ερώτηση : για την εβδομαδιαία αναβάθμιση θα πρέπει να γίνεται με sideload η πλέον κανονικά απο updater;
-
Καλησπέρα, το ίδιο έκανε και σε εμένα. Πανε ρυθμίσεις >εφαρμογές >com.mediatek.selfregister μπες κ δώσε τα δικαιώματα, μολις το κάνεις πατα καθαρισμός δεδομένων και γίνει κατευθείαν.