Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 161.
-
σε mi note pro δεν κάνει τίποτα το play store
-
Πρόβλημα φόρτωσης 7.3.9 Rom
Μήνυμανα μην περνάει η ρομ ή ότι πρέπει να αφήνεις το power button?
-
Μήνυμαη αλήθεια είναι ότι μπαίνει μόνο έτσι, αν κρατήσεις πατημένο και το power button κάνει reboot
-
Μήνυμαευτυχώς είχα Καβατζα την 6.12.22 και με ενα wipe data κατάφερα να την περάσω
-
Μήνυμαδεν ανοίγει για να την ξανακατεβασω δυστυχως
-
Μήνυμακαλησπέρα παιδιά είχα την 7.2.9 και κατέβασα μόλις την 7.3.9 που μου ήρθε μέσω vip mail... την κατέβασα μπήκα recovery επέλεξα να την φορτώσει τελείωσε η διαδικασία πατήσα wipe cache και μετά reboot και έμεινε κανένα 10λεπτο στο mi χωρίς να φορτώνει από κάτω η μπάρα... τώρα Κατάφερα να το βάλω σε recovery τι να κάνω να γλιτωσω κάποιο πιθανό κλείδωμα bootloader και γενικά να περάσω αναιμακτα την φάση?
-
Κόλλα digitizer mi4
Μήνυμαυπάρχει δυνατότητα να βρούμε? =============== Μαρ 17th 2017, 11:25pm =============== βρέθηκε τελικά στο alliexpress για όσους τα ψάχνουν
-
Κόλλα digitizer mi4
Μήνυμαlcd και digitizer =============== Μαρ 17th 2017, 10:59pm =============== ακριβως όπως το βίντεο Παράθεση από derveni: “@GiannizZ Στείλε μήνυμα στον @thanos485 αυτός ασχολείται με τέτοια. ” σε ευχαριστώ πολύ
-
Κόλλα digitizer mi4
Μήνυμακαλησπερα παιδιά παρήγγειλα digitizer από το ιντερνέτ και το περασα επιτυχώς σύμφωνα με τον παρακάτω οδηγό youtu.be/A693MYIg67I Στο 12:20 έχει όμως ένα μπλε που είναι η κόλλα του καινούριου digitizer , εμένα αντί για αυτό είχε ένα τετράγωνο γαλάζιο το οποίο κολλάτε μόνο από την μία πλευρά και τελείως αμιδρα. Το έβαλα στην μέση αλλά το το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό μιας και η οθόνη ανασηκωνεται ελαφρά στο κάτω μέρος... Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει πώς θα βρω αυτή την ταινία για το …
-
καλησπερα παιδιά χτες έπεσε το mi4 και ράγισε η οθόνη με αποτέλεσμα να μην ανταποκρίνεται ... Έκανα μία μικρή αναζήτηση για digitizer και σας επισυνάπτω μερικά που βρήκα να μου πείτε αν όντως αυτό χρειάζομαι και αν είναι έμπιστη η αγορά ... Αν έχετε να προτείνετε και εσείς κάτι εννοείται ότι είναι ευπρόσδεκτο =============== Φεβ 23rd 2017, 10:50am =============== μια ερωτησουλα για οσους εχουν αλλαξει digitizer... η lcd ειναι κολλημενη με κολλα πανω στο κρυσταλλο? Ξεκολλαει και ειναι σε θεση να …
-
Πρόβλημα με καμερα
Μήνυμαδεν εχω ξανά ανοίξει φακό κάμερας ... Αν έχετε να προτείνετε κάποιον καλό μέσω π.μ. θα με βοηθούσε πολυ =============== Φεβ 22nd 2017, 2:23pm =============== ανανεωση με το θεμα καμερα , ανοιξα το πισω καπακι και κουνησα λιγο με ενα τριμερακι την καμερα με αποτελεσμα να λειτουργει σωστα.... βεβαια πηγα και σε nougat οποτε δεν ξερω αν ηταν και θεμα της Rom που εχανε την εστιαση... Οπως και να χει παντως ευτυχως δουλευει αψογα και ελπιζω να συνεχισει ετσι!
-
Παράθεση από geo_enjoy: “Καλησπέρα , εμενα μιας και ειχε εξαφανιστει το twrp , κλειδωσε bootloader και το επισημο miunlock κολουσε στο 50% αναφερωντας οτι ο λογ/σμος του κινητου ειναι διαφορετικος δεν μπορουσα να προχωρησω σε οποιαδηποτε αλλαγη. Με βοηθησε πολυ ο παρακατω οδηγος forum.xda-developers.com/mi-4c…-bl-verification-t3336779 Ετσι καταφερα να ξεκλειδωσω bootloader Απλά στο τελος αντι για ' fastboot flash recovery <twrp>.img ' που δεν εκανε τπτ (εγραφε οτι είχε γινει φλασαρισμα ,αλλά στη…
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από GiannizZ: “παιδια εμενα το Note pro εξακολουθει να δειχνει μονο το mi οταν το ανοιγω και να μπορει να μπει μονο σε fastboot mode ... δεν μπορεσα να φορτωσω fastboot rom απο το αγγλικο σαιτ γιατι βγαζει ερρορ εκει που επιλεγω το images ενω και απο cmd δεν βρισκει την συσκευη μου!!!! καμια βοηθεια γιατι εχει φυγει ενα 4 ωρο ετσι και εχω αρχισει και καιω φλατζες ” Έχεις ολόκληρο θέμα στο οποίο ήδη σου έχω απαντήσει με οδηγό του τι πρέπει να κάνεις. Αν γράφεις σ…
-
παιδια εμενα το Note pro εξακολουθει να δειχνει μονο το mi οταν το ανοιγω και να μπορει να μπει μονο σε fastboot mode ... δεν μπορεσα να φορτωσω fastboot rom απο το αγγλικο σαιτ γιατι βγαζει ερρορ εκει που επιλεγω το images ενω και απο cmd δεν βρισκει την συσκευη μου!!!! καμια βοηθεια γιατι εχει φυγει ενα 4 ωρο ετσι και εχω αρχισει και καιω φλατζες