Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 113.
-
Καλησπέρα παιδιά, έχει κανά 2-3 μέρες που μου εμφανίστηκε ειδοποίηση για update του supersu. Και μου γράφει το αν δεν κάνω την αναβάθμιση δεν θα λειτουργεί σωστά η εφαρμογή. Το τηλέφωνο φοράει την ελληνική 7.2 stable και το SuperSU Free v2.76 που υπάρχει σαν ζιπ μέσα στην ρομ. Οτι εχει να κανει με το SuperSU το φοβαμαι λιγο, γι αυτο ειπα να ρωτησω.. Πχ δεν ξερω αν αναβαθμισω το binary του SU, αργοτερα αν αλλαξω ρομ και εγκαταστησω ξανα το SU, αλλα αυτή την φορα το binary του ειναι παλιοτερο απο …
-
Παράθεση από lallasgr: “Συμπέρασμα: Αν με MiFlash γίνει σωστά το φλασάρισμα και μετά δεν ανοίγει και δεν ανταποκρίνεται το κινητό κατά μεγάλη πιθανότητα είναι απλά κόλλημα στιγμής. Θα πρέπει απλά να αποσυνδέσετε από το κινητό την μπαταρία του για λίγη ώρα και μετά κατά 99% θα ανοίξει κανονικά στην ρομ που φλασαρίστηκε!! ” Συγνώμη και διορθώστε με αν κανω καποιο λαθος. Αυτό μπορεί να συμβεί στον οποιονδηποτε κατοχο που φλασαρει με το MiFlash? Αρχίζω και ανησυχώ λιγο..
-
Παιδια έχω βρει δύο ενδιαφέροντα βιντεακια. Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB vs 2GB - Speed Test! - youtube.com/watch?v=bLZk-XrinBU Στο οποιο παρ'όλη την διαφορα στην ram, κραταν και οι δυο συσκευες τις ιδιες εφαρμογες στην μνημη (κανουν τις ιδιες επαναφορτώσεις), οποτε καμια διαφορα στην χρηση. Galaxy J7 2016 vs Redmi Note 3 Pro - Speed & Camera Test! - youtube.com/watch?v=ZVzpafn43So Στο οποιο το Galaxy J7 με το υποδεεστερο SD617 υπερεχει στο ανοιγμα και στην επαναφόρτωση των εφαρμογών όπως και στη…
-
Huawei P9 64GB Dual SIM 4G LTE Phone Kirin 955 Octa Core 5.2inch 1920*1080 Screen 4GB RAM 64GB Smartphone Golden
-
Μόλις πέρασα την επισιμη ελληνικη stable 7.2 και ενω συνδέται στο wifi δεν εχω ιντερνετ.. οι αλλες συσκευες μου εχουν κανονικα.. εκανα και reset το ρουτερ, αλλα τιποτα.. Σε γειτονικο wifi συνδέεται και μπαινει στο ιντερνετ κανονικα.. δεν νομιζω να εχει να κανει με την αναβαθμιση, γιατι πριν δυο μερες ειχα το ιδιο προβλημα στο ιδιο σπιτι.. την επμενη μερα απλα δουλευε κανονικα.. περίεργο ε? Update: Εντόπισα το πρόβλημα και είχε να κανει με το adblock plus. Λογου του οτι δεν ειχα ρουταρει την συσκ…
-
Παράθεση από pechr: “Μία ερώτηση: Αν κάποιος έχει κάνει root την stable ROM που έχει το κινητό του, τότε μπορεί κανονικά να κάνει με τον συνήθη τρόπο την αναβαθμιση με τα 2 wipes Ή πρέπει πρώτα να απεγκαταστήσει το superSU και μετά να προχωρήσει στην αναβάθμιση της Stable;; ” Αυτήν ακριβώς την απορία έχω και γω και μόλις θα το ρωτούσα..
-
Παράθεση από gkalen: “Δεν μπορεί να γίνει κάτι γι'αυτο. Ίσως θα μπορούσε να γίνει με κάποιο script που θα έκανε τo τηλ... να νομίζει ότι είναι dev rom αντί για stable , αλλάζοντας τον αριθμό της version. Νομίζω το είχε κάνει κάποιος για το Mi3 πιο παλιά , δε ξέρω όμως πλέον αν μπορεί να γίνει. Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ευχαριστώ.. Οπότε για να το ρουταρω ο μόνος τρόπος είναι να φλασαρω μέσω του ρεκοβερυ το ζιπ του SU? Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη έκδοση για το κινητό …
-
Παράθεση από gkalen: “O pechr ρωτάει όμως , αν εχασες τις θέσεις και διάταξη εικονιδίων και φακέλων από τις οθόνες σου. Αυτό δεν επρεπε να γίνεται , αυτά δε χάνονται σε κάθε αναβάθμιση , παραμένουν όπως τα είχαμε και πριν το φλασαρισμα. @pechr Για το supersu ... Είναι υποκειμενικό , αν σ'αρεσει και δεν σου δημιουργεί πρόβλημα το βάζεις. Αν δεν σ'αρεσει ή σου δημιουργεί πρόβλημα δεν το βάζεις. Προσωπικά στη Miui θέλω το δικό της root από κέντρο ασφαλείας. Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντ…
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από Vagelis Minas: “Για ποιον λογο όχι το SU? Και μενα όταν τελειωσε η εγκατασταση μου πεταξε το μηνυμα αν θέλω να γινει εγκατασταση και το SU και επελεξα να γινει.. ” ποτέ δεν εγκαθιστούμε το super SU που προτείνει το TWRP.αν θέλεις super SU θα το εγκαταστήσεις αργότερα μέσα από το install του TWRP. Χρειάζεσαι το root;; 9 στους 10 που θέλουν root δεν ξέρουν γιατί το θέλουν.....απλά για να το έχουν..... Ξανακάνε εγκατάσταση την ελληνική rom που έβαλες μέσα από το TW…
-
Παράθεση από stefanos1985: “τι ρομ έχει το τηλέφωνο όταν σου ήρθε; ” Την επισιμη miui 7, το προβλημα πλεον έχιε λυθει με την βοηθεια των μελών και φλασαρισμα με SP flash tools.
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Vagelis Minas: “Δεν το ήξερα αυτό.. Πότε πρεπει να κανουμε wipes και πότε οχι? ” Το πόστ είναι παλιό, wipes κάνεις όταν χρειάζεται να κάνεις (πχ ύπαρξη προβλημάτων). Βεβαια Cache & Dalvik Cache είναι καλό να κάνουμε και ανάμεσα σε αναβαθμίσεις. ” 21 Δεκεμβρίου έλεγε το ποστ, γι'αυτό.. και απλά με παραξένεψε πολύ..
-
XIAOMI MI 4S Qualcomm Snapdragon 808 1.8GHz Hexa Core 5.0 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool Τέλειο τηλεφωνάκι αν και τσιμπιμένη η τιμή του. Καλή επιτυχία!!!
-
Το κακό είναι ότι το πρόβλημα πολύ δύσκολα μορείς να το αποτυπώσεις.. Το βιντεάκι που ανέβασα είναι το καλύτερο που μπορούσα όπως και αυτές οι φωτογραφίες είναι οι καλύτερες από τις πολλές που έβγαλα σε διάφορες συνθήκες.. Dropbox - 20160310_011339.jpg Dropbox - 20160310_011439.jpg Δεν ξέρω αν αρκούν αυτά.. Να το στείλω πίσω είναι μεγάλη και χρονοβόρα διαδικασία.. Η άλλη λύση είναι να το πουλήσω , αλλά ποσο αξίζει? Τα pixel μπορείς να τα παρατηρίσεις μόνο σε μαύρη εικόνα.. σε Μπλε, πρασινο , κοκ…
-
Δοκίμασα 2 εφαρμογες: play.google.com/store/apps/det…htc.chris.blackspotdetect play.google.com/store/apps/det…m.blueburn.StuckPixelTool Αλλά τίποτα.. Τι μπορώ να κάνω? Να φανταστώ paypal για refund ή επιστροφή? Το θέμα είναι ότι και αυτό το πήρα για δώρο στην αδερφή μου χωρίς να ξέρω ότι δεν τις αρέσουν οι μεγάλες συσκευές.. Και τώρα ούτε να το σκοτώσω δεν θα μπορώ..
-
Σήμερα ήρθε και το δεύτερο Redmi Note 2 που είχα παραγγείλει, και πέρασα χωρίς κανένα πρόβλημα αυτή την φορά την Ελληνική ρομ, ακολουθώντας τον οδηγό: Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated) Αυτή την φορά όμως, δυστυχώς έχω πρόβλημα υλικού. Η Συσκευή ήρθε με stuck pixels.. youtube.com/watch?v=uG-VXSSRHd4
-
Παιδια ειμαι με την ελληνικη Stable-V7.1.3.0 και έχω ρυθμίσει το autostart στο security center από την πρώτη στιγμή. Αυτο που παρατηρησα ομως, ειναι οτι καθε φορα που κλεινω ολες τις ανοιχτες εφαρμογες στο τηλεφωνο (μεσω του app manager-task manager του κινητου), οταν ανοιγω το Greenify, αυτο μου ζηταει να ξαναενεργοποιησω την υπηρεσια προσβασης, γιατι αυτη με καποιο τροπο απενεργοποιειτε καθε φορα που κλεινω την εφαρμογη.. Η μονη λυση που ειδα προς το παρων, ειναι να εχω το Greenify κλειδωμενο …
-
Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από Vagelis Minas: “Παράθεση από GR_Macedon: “Εεεεε ναι, αλλά θα εχεις την ρομ στην εξωτερική μνημη και μόλις τελειώσει το wipe δεν θα κάνεις reboot, αλλά θα πας πισω στην αρχή του recovery και θα επιλέξεις install και την ρομ. Αν κάνεις reboot και οχι install το κινητό σου δεν θα ξεκινάει λόγο έλλειψης του system. ” Κάρτα μνήμης δηλαδή? ” Την εξωτερική, αυτή δηλ. που του έχεις βάλει εσύ. Την μικρούλα. Πρόσεξε γιατί κοντεύεις να σε συμπεριλάβει ο pechr στο quiz.…
-
Παιδια ειμαι με την ελληνικη Stable-V7.1.3.0 και θελω να κανω μια ερωτηση σχετικα με το Greenify. Για να δουλεψει οπως ξερουμε , μετα την εγκατασταση μας ζηταει να ενεργοποιησουμε την υπηρεσια προσβασης. Αυτο που παρατηρησα ομως, ειναι οτι καθε φορα που κλεινω ολες τις ανοιχτες εφαρμογες στο τηλεφωνο (μεσω του app manager-task manager του κινητου), οταν ανοιγω το Greenify, αυτο μου ζηταει να ξαναενεργοποιησω την υπηρεσια προσβασης, γιατι αυτη με καποιο τροπο απενεργοποιειτε καθε φορα που κλεινω…
-
Καλή τύχη σε όλους!