Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 158.
-
Mi band 2 πρόβλημα οθόνης
masterismos - - Mi Band
ΜήνυμαΕγώ έχω αυτές τις εκδόσεις και δεν έχω κανένα πρόβλημα.8fccbb2e88cb90fcf6a3a6df9b2e0b88.jpgd5fdfc74617d1bba109cf293d673925d.jpg
-
Δλδ δεν υπάρχει πιθανότητα να Brickareis τη συσκευή αφού το edl mode δε μπορείς να το πειράξεις. Έχω χαλάσει 2 συσκευές από λάθος φλασαρισμα. Μπράβο στη Xiaomi. Δε ξέρω να το έχει καμια άλλη αυτό.
-
Ευχαριστούμε για τον οδηγό. Πρώτη φορά το ακούω το test mode αν κατάλαβα καλά flashareis την motherboard με images απο κάποια ρομ η ρεκοβερυ η φαστμπουτ? Κάτι σαν το jtag?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Polizos: “Παιδια με το τελευταίο update 9.5.6 διόρθωσαν το θέμα που είχε το προηγούμενο με την κατανάλωση μπαταρίας?” Το 9.5.6 ήταν beta δε το έβαλα τελικά. Επίσης δεν έχω παρατηρήσει κάποια αισθητή κατανάλωση στην μπαταρία.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από martzicadespell: “Νομιζω οτι τζαμπα το παλευω και απλα πρεπει να αποδεχτω οτι χαλασαν. Τα εχυ συνδεσει και σε αλλη συσκευη αλλα το προβλημα ειναι οτι ακομα και την ωρα που ανοιγουν και λεει η κινεζουλα τα δικα της παλι εχει διαφορα στην ενταση. Στην gearbest δεν δεχτηκαν να μου τα αντικαταστησουν αλλα μου προτειναν επιστροφη χρηματων. Μαλλον επειδη ηταν flash sale. Από 45 ευρω που τα εχει τωρα στα 20. Ελπιζω να μην ειμαι καχυποπτη αλλα makes sense οτι μπορει καποιες παρτιδες να εινα…
-
@Tassos nova launcher αν βάλεις ρομ όπως η Lineage Os η οποιαδηποτε που έχει σχέσει με στοκ και MIUI launcher stock δλδ με MIUI rom. Εγώ έχω αγορασμενο nova launcher αλλά με MIUI δεν πάει.
-
RE:
ΜήνυμαΚαι γω τη γουστάρω έχω τα πάντα απο Xiaomi και σκέφτομαι το ίδιο με εσενα σε γενικές γραμμες απλά όπως είπες το σκέφτομαι ίσως διαφορετικα και είναι ωραίο να ανταλλάζουμε αποψεις. Καλή σας μέρα. ✌️✌️
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από intheend: “Παράθεση από masterismos: “Παράθεση από dbeast: “Καλημέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά. Υπάρχει κατι νεότερο για το Mi6; Μήπως έκανα λάθος επιλογή τηλεφώνου; Γιατί βλέπω δυσκολίες με τις rom, είτε den είτε stable ” Καλημέρα και χρόνια πολλά. Και γω έχω το Mi MIX 2 και δεν έχω δει τπτ ακομα αλλά αυτό που λες δε μπορώ να το συνειδητοποιήσω. Δλδ αν θες να αναβαθμίσεις το αμάξι με καινουρια μηχανή και άλλα έξτρα και δε μπορεί ο μηχανικός σου σου φταίει το αμάξι?Τα παιδιά δεν έχο…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από dbeast: “Καλημέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά. Υπάρχει κατι νεότερο για το Mi6; Μήπως έκανα λάθος επιλογή τηλεφώνου; Γιατί βλέπω δυσκολίες με τις rom, είτε den είτε stable” Καλημέρα και χρόνια πολλά. Και γω έχω το Mi MIX 2 και δεν έχω δει τπτ ακομα αλλά αυτό που λες δε μπορώ να το συνειδητοποιήσω. Δλδ αν θες να αναβαθμίσεις το αμάξι με καινουρια μηχανή και άλλα έξτρα και δε μπορεί ο μηχανικός σου σου φταίει το αμάξι? Τα παιδιά δεν έχουν χρόνο ή ίσως αντιμετωπίζουν καποιο προτοφανές πρ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από proimos: “Επειδή έχω συνήθεια κάθε Παρασκευή το update πέρασα στο mido αυτή: download Μάλλον είναι China dev; Την πέρασα πάνω από την 8.3.29 με wipe dalvik και cashe. Δεν κρασάρει το chrome, έχει themes, 5x6 grid ... Σε μένα πάντως δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα... Παρασκευή χωρίς TWRP δεν λέει..” Χωρίς ελληνικά?
-
Παράθεση από martzicadespell: “Παιδια τα αγορασα κι εγω. Είναι φοβερά σε όλα τους! αλλα ξαφνικα παρατηρησα οτι η ενταση στο ενα ηχειο εχει μειωθει χωρις λογο. Τα πρόσεχα πολυ. Δεν ξερω τι να κανω γιατι τα πηρα απο gearbest ” εχεις δοκιμασει να πειραξεις το equalizer στις ρυθμισεις ηχου. αδιασε την μπαταρια και ξαναφορτισε τα. κανε αποσυνδεση και ξανα συνδεσε τα. κανε επανεκιννηση το κινιτο. εμενα παιζουν μια χαρα σε λαπτοπ και κινιτο.