Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 158.
-
RE:
Μήνυμαyoutu.be/hy-Dge-9nuk Σου έφτιαξα ένα βιντεάκι
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Δδν δουλεύει...αλλά έβαλα το viper από το magisk... περισσότερες ρυθμίσεις...” Σου δουλεύει? Εγώ το θέλω μόνο για μουσική και όταν βλέπω κάνα βίντεο να ακούω τα μπασα Πρέπει να το έφτιαξα το λινκ
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Δωσε μας και το atmos!!!!” Γνωρίστε το Google Drive – Ένα μέρος για όλα τα αρχεία σας Εγώ έχω και magisk δε ξέρω αν το χρειάζεται απόλυτα για να δουλέψει. Πάντως μου βγαίνει σαν module στο magisk Edit: Δουλεύει το λινκ που έβαλα? Το'στειλα απ'το Mi MIX 2 να ουμ!
-
Καλημέρα. θέλω να ενημερώσω τους λάτρεις της φωτογραφίας πως... Η Google camera έκδοση Arnova v7 beta 9 25.3.2018 δουλεύει στην Global Stable 9.5.4.0 Εκτός από το slow motion αλλά ότι δε δουλεύει το τραβάμε με την στοκ κάμερα. Προϋπόθεση να είναι ενεργοποιημένο το Camera 2 api. Αυτό γίνεται βάζοντας αυτή τη γραμμή "persist.camera.HAL3.enabled=1" στο system/build.prop αρχείο και reboot. Άρα πρέπει να είστε Root. Το link της κάμερας. Google Camera Port: Arnova8G2 apks Ίσως το δούμε και σε επόμενες…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από bzanios: “Καλησπέρα. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/52290/ Παιδιά αυτή η ενημέρωση, Τι Είναι; Την κάνουμε ή θα γίνει χαμός;” Πρέπει να είναι ενημέρωση της εφαρμογής των καρτων. Είδα πως και εμένα είναι εγκαταστημένη κάποια ενημέρωση. ebb60528005ec6d97e788a8ce22e9f66.jpg Το'στειλα απ'το Mi MIX 2 να ουμ!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από billys1965: “Καλησπέρα σε όλους μόλις πέρασα την XTRV Stable, όλα καλά εκτός από ένα προβληματάκι, δεν υπάρχει η εφαρμογή θέματα.” Πας Ρυθμίσεις/Πρόσθετες ρυθμίσεις/περιοχη. Το αλλάζεις σε Ινδία πας στην αρχική που έχει βγει η εφαρμογή θέματα αλλάζεις σε ότι θέμα θες και ξαναπάς μετά και αλλάζεις πάλι σε περιοχή Ελλάδα. ?postID=578886#post578886&share_tid=30688&share_fid=66255&share_type=t&share_pid=578886 Το'στειλα απ'το Mi MIX 2 να ουμ!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από AK47: “αρα αυτη που φαγωθηκα να εχω h official λογικα σορυ αλλα δεν τα ξερω καλα” Ναι είναι η τελευταία επίσημη (official) Global Stable. Την ίδια εχουμε2623cfd1879b40d001c75a3415e484b5.jpg Το'στειλα απ'το Mi MIX 2 να ουμ!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από AK47: “πια εκδοση εχω τελικα παιδια ?” Καλορίζικο Το'στειλα απ'το Mi MIX 2 να ουμ!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από AK47: “Απο gearbest είναι παιδιά ευχαριστώ και για τις απαντήσεις σας μάλλον δεν μπορούμε να το δούμε δεν είναι για δώρο απλα θα ήθελα την official γι'αυτό ρωτάω πριν το πάρω” Αν σε βοηθήσει λίγο και γω από εκεί το πήρα και είχε global stable. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από AK47: “Δεν μπορώ να γνωρίζω με τι Ρομ θα έρθει από τημ φωτό του κουτιού πρέπει να ανοίξω το κινητό έτσι ?” Εμένα ήρθε με global stable το κουτί δε γράφει τπτ απέξω δε θυμαμαι να έγραφε η ζελατινη. Αλλά γιατί σε ενοχλεί με ότι και να ερθει αρκεί να δουλεύει όλα τα άλλα τα αλλάζουμε. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από AK47: “Παιδια ειμαι ετοιμος να παρω το mi mix 2 ειναι απο gearbest το 6/64 απο ιδιωτη θα το παρω το κουτι λεει πανω Global edition ειμαι οκ ?” Αν δεν κάνω λάθος και θυμάμαι καλά επειδή έχω το Mi Mix 2 το κινητό αυτό έχει όλες τις μπάντες τηλεφωνίας παγκοσμίως οπότε το μόνο θέμα είναι με τη Rom θα έρθει. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από dbeast: “Για το Mi6 μαλλον δεν υπαρχει κατι στον ορίζοντα ...” Καλημέρα σήμερα θα βγούνε για Mi 6 και Mi mix 2 stable δυστυχώς θα είναι από china/eu και όχι global. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πειμενουμε για Mix 2 αποψε?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από TOLIS38: “καλημερα παιδια.. δεν μου ηρθε χτες ΟΤΑ και ανοιγοντας την αναβαθμιση μου λεει οτι ή εχει ληξει η συνδρομη μου ή δεν εχω εγκαταστησει το ζιπακι που χρειαζεται ..... ΤΟ οποιο ουδεποτε μου εσταλει σαν μαιλ !!!!!! τι εχει γινει ????? ΜΙ ΜΑΧ 2” Δοκίμασε... Πήγαινε Ρυθμίσεις => εγκατεστημένες εφαρμογές => Αναβάθμιση και κάνε Διαγραφή/Καθαρισμό Δεδομένων. Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα περιμένω πως και πως τις ελληνικές global stable . Πολλές φορές εφαρμογές τραπεζών αναγνωρίζουν ρουτ και magisk και xposed όπως και το snapchat. Εγώ αυτό που κάνω είναι μετά από factory reset και εγκατάσταση της Rom σεταρω πρώτα τις εφαρμογές log in κτλπ και μετά βάζω magisk και το κρύβω από τις ανεπιθυμητες. Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το mi mix 2 έχει source από eu να υποθέσω? Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Ρωτάω για το απλό λόγο να γνωρίζουμε αν έχεις ενεργοποιήσει το 4g από τον πάροχο σου. Ακόμα δεν έχω καταλάβει αν έπιανες πριν. Έχεις ενεργοποιήσει το 4g στον πάροχο σου;” Ναι επιανα πριν το έχω ενεργοποιημενο Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Έπιανες κανονικά 4g πριν;” Όταν πήρα το κινητό είχα global stable επιανα και στη global και στην ελληνική μπορεί να έτυχε και δεν επιασε Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Πριν έπιανες 4g κανονικά; Τι rom είχες;” XTRV Developer 8.3.22 Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk