Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 158.
-
Εγώ πήρα από σκρουτζομαγαζο στα 151ευρω το redmi 5 plus με την global version με την 800αρα B20 δλδ το 3/32 πάει νεράκι το έχει η δικιά μου 10 μέρες το έχει λιώσει η μπαταρία σκυλί ωραίο μεγάλο και εκθαμποτικο θα έλεγα χρυσό λευκο. Στα κινέζικα ήταν 20-30 ευρώ λιγότερα αλλά βάλε μεταφορικά βάλε το ρίσκο του τελωνειου βάλε την αναμονή. 5 μέρες μείνανε για ξεκλείδωμα. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα σήμερα πέρασα την Global stable για Mi Mix 2. Και βλέπω είναι πιο σταθερη και τα animations πολύ smooth. Ειδα όμως ότι δεν επιανα 4G+ υπαρχει περιπτωση να φταιει η Rom η έτυχε? Εχουμε κάνα νέο για την Ελληνική? Πληροφοριακά ρωτάω Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από aggelosd: “Καλησπέρα. Το theme app έχει χαθεί.. Ξανα επανέρχεται;;” Άλλαξε περιοχή από Ελλάδα σε άλλη χώρα πχ Ινδία θα βγει η εφαρμογή στην αρχική οθόνη βαλε οτι θέμα θες και ξαναβαλε Ελλάδα Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Θα σου δωθεί η ευκαιρία σύντομα μην ανησυχείς :lol:” Πώς μπορώ να γίνω beta tester ? Mi mix 2 και redmi 5 plus Στάλθηκε από το ΜΙ MIX 2
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “@masterismos κάνε το CIT τεστ για να δεις αν παίζει το μικρόφωνο σου και πες μας το αποτέλεσμα.” Παίζει κανονικά οπότε σίγουρα είναι κάποιο magisk module. Xiaomi Mi Mix 2
-
Παράθεση από ovelix11: “Καλημέρα. Όπως και στην προηγούμενη ρομ μία παρατήρηση είναι πως πατώντας το κουμπί πολύ ώρα για τις επιλογές restart, recovery, επανεκκίνηση κλπ, στην επιλογή recovery δεν κάνει τίποτα... Τα themes υπάρχουν κανονικά. Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Καλησπέρα. Κάνε μία κλήση και βάλε ανοιχτή συνομιλία και πες μου αν σε ακούνε οι άλλοι. Θέλω να ξέρω μήπως φταίει κανένα Mod απτό magisk. Xiaomi Mi Mix 2
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από l_themis: “Σε Mi-Mix 2 με την 8.2.1, κάνω Factory Reset από το TWRP recovery και στην συνέχεια την περνάω την 8.3.15, σωστά? Από τα τοπικά backup θα μπορέσω να επαναφέρω εφαρμογές, ρυθμίσεις κτλ για να μην τα κάνω όλα από την αρχή ξανά....?” Πες μου μόλις στήσεις το Mi mix 2 αν σου δουλεύουν το reboot recovery και fastboot. Επίσης αν δουλεύει το μικρόφωνο στη κλήση σε ανοιχτή ακρόαση. Xiaomi Mi Mix 2
-
Παράθεση από Giannisagal: “παιδια το zip του updater που το βρίσκω; Δεν μου την κατεβάζει το άτιμο. Τι περιμένω τόση ώρα;;;; Και στον updater μου λέει για το zip ” Σου συστήνω να την κατεβάσεις από τον υπολογιστή σου. Αν έχεις Vip δικαιώματά σου έχει έρθει και mail αν έχεις βάλει την συσκευή σου στο προφίλ
-
Περάστηκε σε mi mix 2 μέσω OTA το reboot to recovery στο power menu δε κάνει τίποτα. Όταν βάζω ανοιχτή συνομιλία κατά τη διάρκεια της κλησης δε με ακούνε. Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από gthom: “Μπορω να την φορέσω πανω από αυτήν που φοραω τώρα ?? Πρεπει να κάνω όλα τα wipes?? Θα χάσω root και ξεκλειδωμα?? Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Εννοείτε Full wipe τα πάντα όλα. Είναι εντελώς 2 διαφορετικές ROM δεν χάνεις τπτ περνάς τη ρομ και μετά φλασαρεις η SuperSU η magisk. Όλα αυτά μέσω TWRP recovery. Επίσης στο από πάνω ποστ συμπλήρωσα κάτι. Sent from my MI 5s Plus using Tapatalk
-
Παράθεση από gthom: “Παιδιά καλησπέρα κ καλό μήνα Τι διαφορα έχουν οι δυο πρωτες?? Οι δυο κάτω είναι κινεζικές... Φοραω την Resurrection Remix OS 5.8.5 και αν θέλω να γυρίσω πίσω σε official τι πρεπει να κάνω?? Ποια πρεπει να φορέσω?? Θα χάσω το root και το κλείδωμα ?? Ευχαριστώ πολυ6e4a7d85c31e912f2d4ce1d71a821c72.jpg Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Η μία είναι stable δλδ σταθερή και παίρνεις αναβάθμιση περίπου κάθε μήνα ή άλλη είναι κάθε βδομάδα είναι δλδ σαν τεστ ρομ …
-
Πιστευω ότι θα βρεθεί λύση αν και υπάρχει με εφαρμογές αλλαγής VPN οπου κοροϊδεύεις τη συσκευή οτι συνδέεται από άλλη χώρα όπως εκανα με τα Samsung για να κατεβασω θέματα επί πληρωμή από Αμερική οπότε μη σκατε αδέρφια.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από 8@nos: “Τέλειος οδηγός αλλά θα προσθέσω μερικά πραγματάκια: 1. Στο Intelligent Apps Management - Ρυθμίσεις εφαρμογών εξοικονομήσεις ενεργείας στο παρασκήνιο, εγώ βάζω σε όλα περιορισμός δραστηριότητας παρασκηνίου και στην εξοικονόμηση μπαταρίας έχω μόνο τις εφαρμογές που έχω βάλει αυτόματη έναρξη + το gps. 2. Ασφάλεια ==> Άδειες ==> Άλλες άδειες ==> Άδειες ==> Εκκίνηση στο παρασκήνιο ==> επιλέγω αποδοχή μόνο στις εφαρμογές που έχω επιλέξει και αυτόματη έναρξη. 3. Επιλογές προγραμματ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sakis222: “Ήρθε οτα ενημέρωση για την 9.2.1.0 global στο mi5s plus. Να την περάσω ή όχι? Ξέρετε τι καινούργιο έχει και αν πάει καλά γενικά και από μπαταρία? Και κάτι ακόμα, πως μπορώ να βάζω το κινητό στο αθόρυβο αυτόματα όταν συνδέεται σε συγκεκριμένο WiFi?” Την έχω από την ημέρα που πήρα το mail. Όλα καλά έχω magisk και Xposed. Κανένα πρόβλημα κανένα κόλλημα η μπαταρία καλή δεν παρατήρησα αρνητικα. Αυτό που λες δεν νομίζω να γίνεται μπορείς να ρυθμίσεις να μπαίνει το κινητό στο αθ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Vourk: “Καλημέρα, απο χθες το μεσημέρι παιζω την V9.2.1.0 και μέχρι στιγμής όλα καλά... Μετα απο 3 μήνες αναμονής και 4 διαφορετικά τζαμάκια, ηρθε ενα που μέχρι στιγμής κάθεται καλα! (ελπίζω να μην εκανα μλκια με το λινκ). βέβαια σαν παράξενος, ουτε με αυτο ειμαι ικανοποιημένος, μιας και δεν εχει τρυπα στην καμερα και νομιζω οτι θολώνει λιγο τις σελφι που δε βγάζω! ΥΓ: Τζαμάκι με την αίσθηση της οθόνης χωρις τζαμάκι, θα βρω αραγε ποτε!?” Δυστυχος έχω δοκιμάσει τζαμακια από ebay και …
-
Μπράβο σε όλους μας. Μια κοινότητα σαν εμάς αξίζει μόνο την πρωτιά. Συνχαρητηρια στους διαχειριστές και όλους που κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν αυτήν την κοινότητα στη πρωτη θέση. Καλή τύχη σε όλους μας στον διαγωνισμό. Sent from my MI 5s Plus using Tapatalk
-
masterismos Πάμε γερά!!!