Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 63.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-
-
-
Παράθεση από Loksias: “ Θα βγάλουν μήπως τα παιδιά κάποια ελληνική ROM βασισμένη στην νέα stable; (9.5.7.0) ” Το ίδιο θα ήθελα να μάθω και εγώ.
-
Μετα από 2-3 μέρες με την 8.4.19 στο kate(όπου όλα λειτουργούν άπροβληματιστα για ακόμα μια φορά)...μου φαίνεται πως σαν να κρατάει και η μπαταρία λιγάκι παραπάνω από τις προηγούμενες roms.
-
Καλημέρα και χρόνια πολλά. Αν βάλω στο kate την xtrv 9.5.1.0 (global source) του νήματος που είναι για kenzo και του περάσω firmware για kate απο εδώ θα δουλέψει κανονικά;
-
Παράθεση από VAG-ZAG: “8.3.22: Η χειρότερη ROM ever στο θέμα Battery Drain!!! Ενώ με την 8.3.15 το πρόβλημα βελτιώθηκε, με αυτήν καταστροφή!!! Ούτε 8 ώρες δεν κρατάει!!! ΥΓ: Όλα αυτά σε Mi4c. Κ ξέρω ότι δεν φταίτε εσείς... ” Η χειρότερη ever δε ξέρω αν είναι, αλλά και εμένα μου έδωσε την εντύπωση πως ρουφάει περισσότερη μπαταρία από την προηγούμενη στο kate. Οπότε έγινε επιστροφή στην 8.3.15 ξανά.
-
ARΩΜΑ σε kate, όλα καλά. Έχω την εντύπωση πως υπάρχει ακόμα καλύτερη διαχείριση ram σε αυτή την rom σε σχέση με τη προηγούμενη. Μένει να δούμε και από μπαταρία πως θα τα πάει τις επόμενες ημέρες. Ευχαριστούμε την ομάδα.
-
Έχει αναφερθεί και από άλλους το πρόβλημα με τη κάμερα στη συγκεκριμένη συσκευή και η λύση βρίσκεται στο camera fix μέχρι να διορθωθεί και στις roms.
-
@ktlk21 Ποια έκδοση της gcam και ποια rom; ^
-
@Loksias Αν υποθέσουμε πως διάβασες τον οδηγό στην υπογραφή του @Antretng και έχεις κάνει enable το Camera2 API μέσω του build prop editor, μπορείς να δοκιμάσεις και αυτή τη camera αν θες που είναι φρέσκο πράμα από xda-developers και φαίνεται να είναι η πιο πρόσφατη έκδοση συμβατή με android 6. Την πέρασα και εγώ στο δικό μου kate και δείχνει να λειτουργεί πολύ καλά.Δε ξέρω βέβαια αν παίζει και κάποιο ρόλο η rom, αλλά εγώ είμαι με την rom 8.3.15.
-
@kyian @ktsiaras Ούτε σε εμένα ανοίγει από το 'about phone' το sytem update αλλά υπάρχει και το εικονίδιο για αναβάθμιση που είναι σαν ξεχωριστή εφαρμογή. Από εκεί ανοίγει κανονικά. @Valmans10 Τι ακριβώς εννοείς δε μπορεί να καταλάβει τη θέση σου; Το αφήνεις να βρεί τη τοποθεσία μόνο του η το δίνεις χειροκίνητα; (στα αγγλικά πάντα) @kostas234 Κάτι πρέπει να παίζει από xiaomi μεριά. Σε μένα στο play store από το κινητό δεν εμφανίζει καθόλου την εφαρμογή carousel και από το pc την εμφανίζει κανονι…
-
Ακόμα ένα επιτυχές update χωρίς προβλήματα στην εγκατάσταση αλλά και στη λειτουργία. ARΩMA version σε kate με SuperSU για root και όλα -φαίνεται να- δουλεύουν άψογα. Η αλλαγή σε global source έχει εμφανή διαφορά.Το κινητό είναι πιο smooth από ποτέ με πολύ καλή διαχείριση ram και μπαταρίας. Απόλυτα ευχαριστημένος -από την προηγούμενη ακόμα rom (8.3.8)- τολμώ να πω πως είναι οι καλύτερες Rom που έχω δοκιμάσει έως τώρα. Συνεχίστε την εξαιρετική δουλειά.
-
Νέα συσκευή και ρίχνει τη μπαταρία υπερβολικά γρήγορα.Τη μια μέρα φόρτισε στο 100%, την επόμενη το βράδυ είχε πέσει στο 35% χωρίς ιδιαίτερη χρήση. Είπαμε χθες να το φορτίσουμε ξανά 100% και να το παρακολουθήσουμε αν το ξανακάνει.Την επόμενη μέρα (σήμερα) με κλειστά wifi, δεδομένα, η οτιδήποτε άλλο γενικά έχει πέσει στο 63% σε κατάσταση standby -άντε να έγινε μια κλήση των 1-2 λεπτών- και ...το παρακολουθούμε ακόμα. Ορίστε και screenshots. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/51413/forums.x…
-
Παράθεση από Valmans10: “Σε kate πέρασε κανονικά η arwma. Και φυσάει. Το μόνο πρόβλημα που παρατήρησα είναι ότι δεν υπάρχουν θέματα πλέον. ” Το ίδιο και εδώ. Γύρνα το region σε india και θα σε αφήσει να αλλάξεις θέμα (βγάζει το εικονίδιο της εφαρμογής) και μετά το ξαναγυρνάς Ελλάδα. Με μια πρώτη ματιά η rom όντως φαίνεται να πετάει. Μπράβο παιδιά! Ευχαριστούμε πολύ!
-
Νομίζω αυτές είναι οι ρυθμίσεις που έψαχνα τελικά.^ Να κάνει αυτόματα έλεγχο και ενημέρωση. Ευχαριστώ @ANDREAS54
-
@paf21 Να'σαι καλά για το μήνυμα! Είδε απο το δικό σου και ζήλεψε φαίνεται και το δικό μου! Του ξανά έκανα ένα refresh και restart και εξαφανίστηκαν και πάλι οι διαφημίσεις. Ελπίζω μόνο να το κρατήσει αυτή τη φορά και να μην είναι προσωρινό.