Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 63.
-
Παράθεση από derveni: “Σωστά ” Και όμως δεν κόβει πάντα τις διαφημίσεις. Τι μπορεί να φταίει;
-
Παράθεση από ANDREAS54: “Το αναβαθμίζεις έστω χειροκίνητα που και που; ” Ναι. Και φαίνεται όπως στην εικόνα. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/50143/ Και κάνω και restart που ζητάει. Σωστό είναι έτσι;
-
Εμένα πάλι το adaway δεν δείχνει να έχει κάποιο πρόβλημα αλλά δεν σταματάει και πάντα τις διαφημίσεις. Κάποιες φορές δηλαδή περνάνε διαφημίσεις σαν να μην υπάρχει το adaway καθόλου στο κινητό. Είτε στο youtube είτε σε εφαρμογές που έχω κατεβάσει, είτε και στο mi file manager ακόμα. Και η πλάκα είναι πως επέλεξα το root γι'αυτό κυρίως. Γιατί συμβαίνει αυτό; Είναι τίποτα ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω;
-
Miui Battery Tips
ΜήνυμαΤώρα το κατάλαβα πως λειτουργεί. Δε μου κάνει για μόνιμη κατάσταση μέσα στο σπίτι άμα είναι να γίνεται τούβλο. Από το να χάνουμε κλήσεις και μηνύματα, άστο να σφίγγεται και να ζορίζεται όσο θέλει για να βρεί σήμα. Ευχαριστώ και τους δύο σας για τις απαντήσεις.
-
Miui Battery Tips
ΜήνυμαΠολύ χρήσιμες πληροφορίες για ένα θέμα που βασανίζει πολλούς χρήστες smartphones. Ευχαριστούμε πολύ! Κάνω τα περισσότερα και πραγματικά όλα βοηθάνε αλλά αυτό που δεν ήξερα και μου φάνηκε ενδιαφέρον είναι η επιλογή flight mode για περιοχές με ασθενές σήμα.Εγώ ας πούμε στο σπίτι που δεν έχω καλό σήμα μπορώ να το γυρνάω σε flight mode χωρίς να χάνει κάπου αλλού σε απόδοση το κινητό; Βασικά δε γνωρίζω καθόλου πως δουλεύει/συμπεριφέρεται σε λειτουργία πτήσης το κινητό, υπέρ και κατά κλπ.
-
Το kate πάλι στην απέξω;
-
Google Camera Port
ΜήνυμαΠαράθεση από jiohnis: “Σε ευχαριστώ πολύ! Έχεις παρατηρήσει μεγάλη διαφορά ? Επίσης ποια ROM έχεις βάλει ? ” XTRV ARΩMA 8.1.25 Για διαφορές δε ξέρω να σου πω μιας και από φωτογραφία ...δεν γνωρίζω, ακόμα το ψάχνω.Αλλά και σύγκριση δεν έχω κάνει ακόμα δηλαδή για να δω διαφορές με τη στοκ. Χθες την δοκίμασα το βράδυ πειραματικά μιας και έχω κάνει root και είδα πως δουλεύει με HDR+ μαζί με φλάς συγχρόνως (αυτό μου άρεσε κυρίως) χωρίς να crushάρει, οπότε την κράτησα.
-
Google Camera Port
ΜήνυμαΠαράθεση από jiohnis: “Παράθεση από Antretng: “Για root βάλε την ελληνική rom και μετά κάνεις install το supersu (βρες τον σχετικό οδηγό για τη συσκευή σου). Μετά απλά ακολούθα τον οδηγό της υπογραφής μου για hdr+ Edit: Στο redmi note 3 se δεν υπάρχει Miui με nougat. Μάλλον θα χρειαστείς κάποια custom rom (τύπου aosp/los) ” Κατάλαβα. Απότι βλέπω βέβαια υπάρχει και έκδοση της google camera για marshmellow (έκδοση 2.ΧΧΧ) Ξέρεις τίποτα για αυτό ? ” Αν το ψάχνεις ακόμα, μπορείς να δοκιμάσεις και από…
-
Γιατί πολύ απλά το αξίζετε για την εξαιρετική δουλειά σας και την πολύτιμη βοήθεια σας. +1 και από εμένα, opan22
-
Περάστηκε σε kate χωρίς κανένα πρόβλημα κατά την εγκατάσταση της rom μέσω TWRP 3.2.1-0 αλλά δε βλέπω πουθενά το τοπικό αντίγραφο μέσα στο φάκελο backups του κινητού για να το τραβήξω (από υπολογιστή). Επίσης η εφαρμογή MiMusic δεν άλλαξε καθόλου. Παρέμεινε ως είχε και πριν. Είναι λογικό αυτό;
-
Δυνατότητα αλλαγής region έχουμε σε αυτή τη Rom;
-
Παράθεση από aeriko7475: “Παράθεση από peter_pan: “Ερώτηση σχετικά με ROM. Για το kate δεν βγήκε καθόλου XTRV stable V8.5 ή εγώ δε ξέρω να ψάξω σωστά και δε την βρίσκω; Η τελευταία ελληνική Stable που βρίσκω είναι η V8.2.Κάνω κάτι λάθος; ” Δεν κανεις λαθος.. απλά "βαφτισε" την developer εκδοση σε stable και βαλε αυτην αν βιαζεσαι.. Εγω παντως σαν την stable XTRV 8.1.1.0 δεν εχω βρει καλυτερη μεχρι στιγμης (ειτε dev ειτε stable) απο θεμα μπαταριας (γιατι ειναι το 1ο πραγμα που με "καιει" στα θετι…
-
Παράθεση από manousakas: “@peter pan Εννοεις την gcam??? Μονο μια εκδοση εχω βρει να δουλευει σε MM ..η 2.7.010. το HDR+ δουλεύει κανονικα. Κοιτα στην υπογραφη του @Antretng Εχει οδηγους για να κανεις τα παντα... ” Ναι την gcam εννοώ. Η έκδοση που λες όμως νομίζω δεν έχει επιλογή για HDR στις ρυθμίσεις της. Δε ξέρω και αν ψάχνω σωστά αλλά δοκίμασα ακόμα και την έκδοση 3.2.045 που δουλεύει αλλά επίσης δεν έχει επιλογή για HDR. edit: Καλά τα λες, λάθος έψαχνα εγώ τελικά. Παράθεση από Antretng: “Απ…
-
Ένα μεγάλο μπράβο και ένα ακόμα ευχαριστώ για τη δουλειά σας. Περάστηκε επιτυχώς σε kate η aroma δίχως κανένα πρόβλημα κατά την εγκατάσταση. Αυτή τη φορά είπα να δοκιμάσω και το root ώστε να εκμεταλλευτώ και την εφαρμογή της κάμερας αλλά μου crushάρει στο άνοιγμα. Μπορώ να δοκιμάσω να την περάσω κάπως χειροκίνητα εγώ με κάποιο οδηγό μπας και δουλέψει; Με λίγο ψάξιμο είδα πως δεν δουλεύει σε Marshmallow...
-
Στις προχωρημένες ρυθμίσεις wifi, εγκατάσταση πιστοποιητικών (install certificate) -που δεν έχω και ιδέα τι κάνει δηλαδή- μου crushάρει όταν το επιλέξω. Είναι θέμα της beta rom αυτό λογικά ε; Επίσης κάποιες επιλογές σε εφαρμογές και ρυθμίσεις εμφανίζονται στα αγγλικά παρόλο που η γλώσσα συστήματος είναι τα Ελληνικά. Συμβαίνει και σε άλλους αυτό;
-
Παράθεση από gdy190: “Εκτός από τον σαρωτή που έχει πρόβλημα όχι μόνο στην σάρωση εγγράφων αλλά και μέσω του επαληθευτή της Google εμένα μου κρασάρει και το τηλεχειριστήριο. ” Και σε kate crushάρει το remote ενώ πριν (8.1.4) δούλευε κανονικά.Ο σαρωτής πάλι, έφτιαξε σε αυτό το update. Έφτιαξε το ένα δηλαδή και χάλασε το άλλο. wacko.png Αυτό με την επιλογή DPI που αναφέρθηκε πιο πάνω τι ακριβώς κάνει; Εγώ επιλέγω το μεγαλύτερο αριθμό κατά την εγκατάσταση... Πρέπει να επιλέγω κάποια συγκεκριμένη επ…
-
Ερώτηση σχετικά με ROM. Για το kate δεν βγήκε καθόλου XTRV stable V8.5 ή εγώ δε ξέρω να ψάξω σωστά και δε την βρίσκω; Η τελευταία ελληνική Stable που βρίσκω είναι η V8.2.Κάνω κάτι λάθος; @Maniataros μέσω chrome δε ξέρω πως μπορείς να το κάνεις αλλά εγώ για να κατεβάσω ένα τραγούδι που ήθελα έβαλα αυτό το app που σε αφήνει να επιλέξεις στις ρυθμίσεις το φάκελο που θα το αποθηκεύσεις. Είναι τίγκα στις διαφημίσεις βέβαια...
-
Ίσως να μην έχει γίνει ακόμα πλήρης αποκατάσταση των server τους.Πάντως και εγώ που το πάλευα από χθες το βράδυ, σήμερα με άφησε να μπω... μετά από αρκετές προσπάθειες βέβαια. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση,
-
Αυτή η συσκευή είναι κλειδωμένη.Τhis device is assosiated with an excisting MI account........
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Αν είναι όντως σωστός ο λογαριασμός σου μπες στο i.mi.com Και σβήσε από το find device την συσκευή.Μετα factory reset και μπουταρε να δεις. ” Από απλή περιέργεια, πως το κάνουμε αυτό;