Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-38 από 38.
-
Γενικό ευρετήριο οδηγών
Μήνυμασε ευχαριστω
-
Permission manager
Μήνυμαωραιος!οκ φίλε ευχαριστω για τον χρόνο σ!τα λεμε
-
Permission manager
ΜήνυμαΕντάξει φίλε μ είχαν κάνει sync στο cloud και τα επανεφερα απλά έπρεπε να περιμένω λίγο ώστε να μ δείξει πόσο χώρο είχαν πιάσει στο cloud
-
Themes η αλλαγή ρομ?
Μήνυματο mido έχω κ εγώ ωραία θα του βάλω θέμα όπως το pixel n να δω πως ειναι
-
Themes η αλλαγή ρομ?
ΜήνυμαΟκ θα περιμένω λίγο να δω τις απόψεις των μελών για την ρομ η το θεμα =============== Ιουν 26th 2017, 9:19pm =============== fog-ειρηνη βρήκα αυτό εδώ youtu.be/zAQr-M31blw για δες
-
Themes η αλλαγή ρομ?
ΜήνυμαΚαλησπέρα!έχω δει ένα πολύ ωραίο θέμα στα themes του miui το pixel experience v2.8 αξίζει να το βάλω λέτε η να αλλάξω ROM και να πάω σε Resurrection remix που μ αρέσει επίσης!?
-
Permission manager
Μήνυμαοκ κανένα πρόβλημα!με την ρομ που έχω στο παλιό δεν με αφήνει ούτε clear cache k data να κάνω.. =============== Ιουν 26th 2017, 6:00pm =============== φιλε μ βοήθεια!! σβήστηκαν όλα τα notes και οι επαφές!!
-
Permission manager
Μήνυμαοκ στείλει σε pm μεσεντζερ η βιμπερ ότι έχεις να με βοηθήσεις όταν μπορέσεις
-
Permission manager
Μήνυμα25 GB μου λέει έχω διαθέσιμο!έχεις viber messenger Hangouts να τα λέμε από εκεί?
-
Permission manager
Μήνυμαεκανα sign out στην καινούργια κάνω sync στη παλιά αλλά δεν προχωράει μενει στο 0%
-
Permission manager
Μήνυμααν διαγράψω το account απτην καινούργια θα δουλέψει?αλλά δεν έχει να το διαγράψω να κάνω sign out?
-
Permission manager
Μήνυμαλες να φταίει αυτό? εναλλακτικά το mi mover λες?
-
Permission manager
Μήνυμαμα δεν είχα τπτ στο cloud αποθηκευμένο τώρα θέλω να μεταφέρω επαφές κλήσεις notes κτλ
-
Permission manager
ΜήνυμαΚαλησπέρα!είμαι νέος κάτοχος του mido και το παλιό μου είναι το πρώτο Redmi note.θελω να μεταφέρω αρχεία μέσω του mi cloud έδωσα δικαιώματα στο mido στο Xiaomi service framework αλλά στο παλιό δεν έχω πρόσβαση στο permission manager και γι'αυτό μάλλον κολλάει το syncing και δεν μ έχει επιλογή στο security στα options να ενεργοποιηθεί το permission manager..αν μπορείτε να βοηθήσετε!
-
MIUI 8 ROM
Μήνυμαεδω είναι το screenshot =============== Ιαν 14th 2017, 8:30pm =============== θα με βοηθησετε??
-
MIUI 8 ROM
Μήνυμαγεια σας!Θα ήθελα κάποιος να με βοηθήσει με την miui8 ROM.θελω να φλασαρω μία miui 8 αγγλική και θα ήθελα κάποιος να με καθοδήγηση.το κινητό μου είναι xiaomi Xiaomi Redmi note 4G. Ευχαριστώ