Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-149 από 149.
-
ανοιγεισ Παράθεση από lafkostas: “βασικα παιδια πατησα τουρκια.με εβαλε κανονικα και μετα εκανα ολη την διαδικασια ενεργοποιησης και οπου χρειαστηκε εβαλα ελλαδα και ολα κομπλε.απλα οταν παω ρυθμισεις-προσθετες ρυθμισεις-τοπικη ρυθμιση μου εχει επιλεγμενη την τουρκια και την ελλαδα πουθενα.αυτο δεν ξερω αν ειναι προβλημα η οχι . Απλα θα κανω ακομα μια ερωτηση αν ξερει κανεις.οταν παταω στο εικονιδιο του μηνυματος πρεπει να το πατησ 2 φορεσ γιατι την πρωτη σαν να κρασαρει και δεν ανοιγει την δευτ…
-
Καλησπέρα και από εμένα ξανά,λοιπόν εντυπωσεις όσο αφορά την συγκεκριμένη τον με την οποία μου ήρθε το τηλέφωνο,Δεν έχει κινεζοεφαρμογες εκτός του mi market από θέμα Ραμ πιστεύω πολύ καλά ελεύθερη 1.7-1.8gb,μπαταρία με απλή χρήση (τηλέφωνα μηνύματα ίντερνετ) μου κράτησε 3 μέρες με την πρώτη φορτηση.bugs μηδέν όλα πάνε ρολόι από θέμα crash κτλ.Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι δεν έχει πλήρη μετάφραση σε κάποια μενού του τηλεφώνου. Βλέποντας όλα αυτά πιστεύω πως θα την κρατήσω μέχρι το unlock του boo…