Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-149 από 149.

• αν σου είναι εύκολο μπορείς να βάλεις ένα screenshot στο μενού που βλεπεις

• ανοιγεισ Παράθεση από lafkostas: “βασικα παιδια πατησα τουρκια.με εβαλε κανονικα και μετα εκανα ολη την διαδικασια ενεργοποιησης και οπου χρειαστηκε εβαλα ελλαδα και ολα κομπλε.απλα οταν παω ρυθμισεις-προσθετες ρυθμισεις-τοπικη ρυθμιση μου εχει επιλεγμενη την τουρκια και την ελλαδα πουθενα.αυτο δεν ξερω αν ειναι προβλημα η οχι . Απλα θα κανω ακομα μια ερωτηση αν ξερει κανεις.οταν παταω στο εικονιδιο του μηνυματος πρεπει να το πατησ 2 φορεσ γιατι την πρωτη σαν να κρασαρει και δεν ανοιγει την δευτ…

• dimi1982 για συγχρονισμό επαφών κατέβασε το Google instaler,και κάνε εγκατάσταση το apk για τις επαφές μετά είναι όλα οκ.

• Η φωτο στο πρώτο ποστ

• Καλησπέρα και από εμένα ξανά,λοιπόν εντυπωσεις όσο αφορά την συγκεκριμένη τον με την οποία μου ήρθε το τηλέφωνο,Δεν έχει κινεζοεφαρμογες εκτός του mi market από θέμα Ραμ πιστεύω πολύ καλά ελεύθερη 1.7-1.8gb,μπαταρία με απλή χρήση (τηλέφωνα μηνύματα ίντερνετ) μου κράτησε 3 μέρες με την πρώτη φορτηση.bugs μηδέν όλα πάνε ρολόι από θέμα crash κτλ.Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι δεν έχει πλήρη μετάφραση σε κάποια μενού του τηλεφώνου. Βλέποντας όλα αυτά πιστεύω πως θα την κρατήσω μέχρι το unlock του boo…

• Ξερουμε αν το site που δινει τον κωδικο λειτουργει?Δοκιμασα 3 φορες αλλα δεν στελνει το verification με μηνυμα οπως λεει...

• Απο οσο βλεπω πρεπει να παρω πρωτα κωδικο αλλα αναθεμα τα κινεζικα με καθηστερουν..απο εκει και περα δεν μπορουμε να περασουμε rom μεσω του τηλεφωνου αλλα μονο με το pc κα προγραμμα απο οτι καταλαβα,σωστα?

• Πολυ ωραία τοτε θα περιμένω τον οδηγό

• Καλησπερα και από εμένα,Όπως καταλαβαίνετε νέος χρήστης στην xiaomi. Θέλω να ρωτησω πρώτα αν χρειάζεται να ανοιξω το boatload κι δεύτερον αν χρειάζεται να αλαξω την Ρομ την οποία έχει τώρα το τηλ(βάζω φωτό από τις πληροφορίες του κινητού γιατι ακομα δεν εχω ρυθμίσει τίποτα)