Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 86.
-
μακάρι να κερδίσουμε την θέση γιατί είναι κρίμα να χάσουμε στο τέλος.
-
Πριν από λίγο μπόρεσα να δώσω και εγώ την ψήφο μου. Ακολούθησα τον τρόπο με το avatar και όλα οκ. en.miui.com/forum.php?mod=redi…st&ptid=70095&pid=1361506
-
Η κοινότητά μας παλεύει για κατάταξη στην τριάδα στο 2014 MIUI Global Fan Sites Awards
Snake - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΜπόρεσα επιτέλους να ψηφίσω και εγώ. en.miui.com/forum.php?mod=redi…st&ptid=70095&pid=1361506
-
Παιδιά καλημέρα.έλαβα τα μειλ αλλά δε με αφήνει να ψηφίσω. Βασικά ούτε να γράψω μπορώ γιατί έχω πρόβλημα με τον κωδικό μου μάλλον. Και το ερώτημα είναι τω΄ρα πως θα αλλάζω κωδικό ;
-
Προβλημα με ems
Snake - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠεριμένω και εγώ να παραλάβω από merimobiles ένα redmi 1S για την γυναίκα μου.
-
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ - ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
Snake - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΧρόνια πολλά σε όλους σας και ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ! Δεν μπορώ άλλο αρνί, θα αρχίζω να βελάζω σε λίγο.
-
xiaomi mi3
Snake - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από daplum: “ΠΑΙΔΙΑ το εχω στα χερια μουυυυυυυυυυ ....αλλα 16γβ αντι 64γβ που ειχα παραγγειλει στην αρχη......δεν πειραζει το τηλεφωνο ειναι σουπερ ....αλλα ηρθε me android 4.3....και miui v5 jxdcnal2.0....τι σκατα ειναι αυτο δεν ξερω.....επισης δεν ξερω τι μου γινεται με το miui....xaxaxaxaxa ολα αγγλικα και κινεζικα.......ελεος...............heeeeeelppppppppppp....καμια rom γι 4.3...και miui ελληνικο??????χαχαχαχαχ” Θα βγάλουν στα σύγουρα σε λίγο multilang και για το mi3 snapdragon.
-
xiaomi mi3
Snake - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΣε Chat που έκανα μαζί τους επειδή θέλω και εγώ το 64άρι, το βλέπω κατά το τέλος του μήνα.
-
xiaomi mi3 ΠΟΤΕ?
Snake - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠόσες μέρες κάνει συνήθως να φτάσει στο σπίτι μας ? Πάνω από 15 ?
-
Ο Αι-βασίλης φέτος έχει μπόλικη δουλειά !
-
Προβλημα στα μυνηματα
Snake - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΑυτό το BUG με το +30 μπροστά από τα τηλέφωνα έχει καταντήσει σπαστικό και πρέπει να το φτιάξουν.