Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 86.
-
xiaomi-miui hellas και e-shop ?
Snake - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΟπως και να έχει καλοδεχούμενες αυτές οι αλλαγές και μακάρι να πάνε όλα κατ'ευχήν.
-
xiaomi-miui hellas και e-shop ?
Snake - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαρατήρησα ότι στην αρχική σελίδα εμφανίστηκε e-shop. Και μάλιστα άλλαξε το όνομα του χώρου από miui hellas σε xiaomi-miui hellas. Αυτό δηλώνει ότι θα μπορούμε να παίρνουμε τις συσκευές από εδώ ? Μακάρι να γίνει κάτι τέτοιο, και αν ισχύουν οι τιμές που βλέπω Mi-3 στα 290 θα γίνει πανηγύρι. Γνωρίζει κάποιος τίποτα ?
-
Μακάρι να έβρισκα MIUI V5 για το ZTE Skate μου. Βέβαια από το ολότελα καλή και η Παναγιώτενα.
-
[V5 Theme] Cool Iphone Style
ΜήνυμαΘα το δοκιμάσω φαίνεται όμορφο.
-
Mi-3 Concept (Ψηφοφορία)
Snake - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠολύ συνηθισμένο για να ξεχωρίσει.
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
Snake - - Mi-2S (Aries)
ΜήνυμαΕγώ τελικά θσ περιμένω να βγεί και το Mi-3 και μετά θα αποφασίσω αν θα πάρω το ΜΙ3 ή το Μ2Σ.
-
Η καταγωγή των IOS 7 Features.
Snake - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠοτέ μου δε χώνεψα την APPLE και ειδικά τα iPhone. Οσα κουστούμια και να αλλάξουν για εμένα θα συνεχίσουν να είναι αχώνευτα.
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
Snake - - Mi-2S (Aries)
ΜήνυμαΝομίζω πως όλοι οι Κινέζοι κάνουν την ίδια διευκόλυνση για το τελωνείο.
-
Weather BZ
ΜήνυμαΑπίστευτο ! Ο καιρός στο MIUI στα Ελληνικά ! Ευχαριστούμε
-
Ανεπίσημες MIUI ROMS
ΜήνυμαΡε παιδιά έχω μπερδευτεί με τις τόσες MIUI που κυκλοφορούν. Μπορεί κανείς να μου πεί σε τι πραγματικά διαφέρουν οι ανεπίσημες από τις επίσημες MIUI ? Είναι καλύτερες σε σψέση με την έκδοση ανδροιδ που έχουν? Βλέπω πχ. μερικές από αυτές να είναι 4.2.1 android σε σχέση με της επίσημες που έχουν 4.1.