Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 68.
-
Προβλήματα Μπαταρίας
ΜήνυμαΣε τι θα βοηθήσει αυτό ?
-
Προβλήματα Μπαταρίας
ΜήνυμαΜια πρόχειρη ματιά που εριξα στο ίντερνετ υπάρχουν 3-4 τοπικ σε φόρουμ της xiaomi που αναφέρονται σε ακριβώς αυτό το πρόβλημα , όλοι κάνουν τα ίδια παράπονα ,παραδόξως σε όλους σχεδόν άρχισε να συμβαίνει απο κάποιους μήνες και μετά και όχι κατευθείαν , αρκετοι κατέφυγαν στη λύση της αλλαγής της μπαταρίας αλλά έχουν το ίδιο πρόβλημα ! Οι περισσότεροι προτείνουν το manual calibration σαν εσχάτη λύση , αλλά δε βλέπω να κάνει τη διαφορά δυστυχώς !
-
Προβλήματα Μπαταρίας
ΜήνυμαΚαλημέρα ! Το εχω ένα χρόνο ακριβώς , και μου συμβαίνει από το καλοκαίρι και μετά ! Νομιζω οτι θα κάνω το καλιμπραρισμα για αρχή , προσπαθώ να αποφυγω την αλλαγή μπαταρίας , γιατί έξω δε βρίσκω καμία αυθεντική και δε ψηνομαι να φτάσω μέχρι εκεί !
-
Προβλήματα Μπαταρίας
ΜήνυμαΧαίρεται! Αντιμέτωπιζω εδώ και καιρό το εξής πρόβλημα . Το κινητό ενώ το χρησιμοποιώ κανονικά όταν φτάνει στο 20% κλείνει ξαφνικά ! Όταν πάω να το ξανανοιξω μου δείχνει την ένδειξη ότι ή μπαταρία άδειασε τελείως ! Και τέλος όταν το βάζω να φορτίσει , 3/5 φορές μου βγάζει ότι είχε κανένα 30αρι % μπαταρία ! Ξέρει κανένας τι συμβαίνει ? Ας με καθοδηγησει κάποιος ! Σημειωνω ότι μου έχει συμβεί σε περίπου 5-ρομ , και στην καριέρα του κινητού , έχω κάνει μία φορά manual battery calibration ...
-
Καλησπερα σας ! Να αρχιζω να ανησυχω για το γεγονός ότι ενω ήμουν στο 19% έκλεισε το κινητό ( και καλά τελειωσε ή μπαταρία ) και καθώς το ανοίγω με τη φόρτιση από κει και μετά δε ξαναειχα WiFi ? θα προσπαθήσω να αλλάξω ρομ μπας και φτιάξει , αλλά μήπως τα φτυσε σα τσιπακι ; Ευχαριστώ και ελπίζω να με βοηθήσετε !
-
Xiaomi Mi4S Dual SIM 4G LTE Phone MSM8992 Hexa Core 5inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 13MP 3260mAh Android Smartphone Αυτό είναι τσιλικο κινητακι , άντε με το καλο !
-
Παράθεση από Giannisagal: “ειναι πολυ νωρις να εκφρασω γνωμη για την καταναλωση της μπαταριας στην νεα ρομ αλλα μπορω και εχω να πω πως μετα απο πολλες ρομ ΠΑΡΟΛΟ που ειναι νωρις η καταναλωση της μπαταριας ειναι απλα.......ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!! απο διαχειρηση της ραμ ειναι καλυτερη απο την προηγουμενη..........ειναι γενικα μακραν καλυτερη απο την προηγουμενη και μετα απο πολλες ρομ!!!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!!! ” Χαίρομαι που το ακούω αυτό ! Επειδή από τι κατάλαβα εχεις και…
-
Manual battery calibration.
ΜήνυμαΦαίνεται ενδιαφέρον αυτό , επειδή το ζοριζω αρκετά το mi4c μου , και έχω μεγάλη περιέργεια να το δοκιμασω!!
-
Manual battery calibration.
ΜήνυμαΥπαρχουν διάφορες στην αυτονομία της μπαταρίας δηλαδή ; Και κατά πόσο διάστημα είναι ιδανικό να κάνεις calibration ?
-
Θήκη σιλικόνης
ΜήνυμαΦιλε όσο προλαβαινεις πάρε καινούριες θήκες ! Είναι λύση ανάγκης οι συγκεκριμένες ! Στο δικό μου 4c είχε μαυρισει σχεδόν ! Όσο αφορά αυτό που λες πρώτη φορά το ακούω , σε μένα δεν έχει συμβεί !
-
Μπαταρια με stable/dev rom
ΜήνυμαΧωρις να θυμάμαι ακριβώς , απ τις καλύτερες ρομ σε θέματα μπαταρίας ήταν η. 6.1.28 , ήμουν σχετικά ικανοποιημένος από άποψη sot !
-
XIAOMI MI 5 PRO 4GB RAM 128GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool Μετά το mi4c είναι μια καλή αναβάθμιση ! Καλη επιτυχία σε όλους !
-
Καλή επιτυχία σε όλους τους xiaomides !
-
Το σκέφτομαι σοβαρά να το τσιμπησω , τα 4000mah ακούγονται δελεαστικα , ελπιζω να έχει και ραδιόφωνο !