Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-68 από 68.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Mi4c πρόβλημα με Sms
ΜήνυμαΤα έκανα όλα , και αλλαγές στις σιμ και μηνύματα προσπάθησα και όλα ! Τίποτα. Θα προσπαθήσω να περάσω απ την αρχή την ρομ ή έστω να βάλω την επόμενη dev που θα βγει
-
Mi4c πρόβλημα με Sms
ΜήνυμαΟχι αυτη είναι ή πλάκα ότι έχω κάρτα, κανονικά όλα και τηλέφωνα κάνω ! Και αυτό συνέβη από τη στιγμή που αλλαξα τη ρομ! Με επιβεβαιώνει και ένα σκρινσοτ από την εφαρμογή της what's up της cosmote , παρόλο που είναι όλα σωστά τοποθετημένα !
-
Mi4c πρόβλημα με Sms
ΜήνυμαΧαιρετω το φόρουμ ! Προχθες το βράδυ περασα με επιτυχία την GTV 5.11.26 στο κινητό μου ! Μπορώ να πω σε γενικές γραμμές ότι στέκεται πολύ καλύτερα σε σχέση με τη πεταμενη κινέζια που φορούσε ! Όμως έχω διαπιστώσει πρόβλημα στην εφαρμογή των μηνυμάτων ,καθώς δε μπορώ να στείλω μήνυμα . βασικά δε παραδίδονται καν . Το μόνο που έχω δοκιμάσει είναι να καθαρισω τα δεδομένα της εφαρμογής . έχει κανένας καμία ιδέα περι αυτού ;;
-
Mi4c xiaomi app store
ΜήνυμαΝαι ναι διορθώθηκε το πρόβλημα όλα καλά , με βλέπω σε λίγο καιρό να περναω την ελληνική , ελπίζω με το καιρό και με τις αναβαθμίσεις να γίνει πολλές κλάσεις πάνω απ αυτη που φοραω προσωρινά
-
Mi4c xiaomi app store
ΜήνυμαΚαλησπέρα και από μένα . Έχεις δίκιο έβαλα τι συσκευή έχω στο προφιλ οπότε όλα οκ ! Φοραω αυτη που είχε το κίνητο από μόνη της , δε θέλησα να κάνω κάποια παρέμβαση ακόμα ( χωρίς να έχω φοβερή άποψη για τη συγκεκριμένη Ρομ ) μιλάω για μια εφαρμογή ή οποία μου την είχε από την αρχή στο μενού , και δεν έχω καταλάβει τι γίνεται ! Αν είναι θέμα ρομ να κάνω διαδικασιες να την αλλάξω ...
-
Mi4c xiaomi app store
ΜήνυμαΚαλησπερα Στο mi4c μου όπως φαντάζομαι και στους υπόλοιπους κατόχους υπάρχει το store της xiaomi ! Όμως όταν μπαίνω δε με βγαζει ούτε τις εφαρμογες ούτε το μενού του store ούτε τίποτα ! Ξέρει κάνει τι συμβαίνει με αυτό ;; Ενδεικτικά αυτό που με δείχνει είναι αυτο.....
-
Mi4C radiofm
ΜήνυμαΚαλησπερα στο φορουμ !! Εχει εδω και μερικες μερες που ειμαι ευτυχης κατοχος του mi4c σε κιτρινο χρωμα στην εκδοση των 32gb ! Γενικα ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος μεχρι στιγμης απο το κινητο , και σε θεματα ταχυτητας οθονης multitasking καμερας ομορφιας κτλ κτλ ! σε σχεση με το nexus 4 που ειχα , η διαφορα ειναι χαωδης ! ομως νιωθω μια απογοητευση απο την εταιρια , καθως ισχυριζοταν οτι υποστηριζει fm radio και εν τελει διαπιστωσα οτι μιλαει για μια εφαρμογη online streaming radio . Κανονικο ρα…
-
Αγορα Xiaomi Mi4C
ΜήνυμαΚαλησπερα και απο μενα Και εγω σημερα παραγγειλα απο το vickmall το 32αρι σε κιτρινο ! ειναι οτι καλυτερο εχω βρει με αυτα τα χαρακτηριστικα στα λεφτα του , ελπιζω να με δικαιωσει και στη συνεχεια και να μην υπαρξει κανενα προβλημα !! οσο αφορα τη καμερα περιμενω να ειναι ιδια με αυτη που εχω δει στο mi4 (χωρις να με εντυπωσιασει ) ! το θεμα ειναι να κανει ολα οσα λεει στα χαρτια και να πηγαινει τρενο