Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 107.
-
@gkalen αυριο θα εχουμε για το land? επισης,expandable notification υπαρχει περιπτωση να γινουν integrated με τη ρομ σου και να μην ασχολουμαστε με xposed?ειναι απο τα πιο χρησιμα features
-
@gkalen μια τελη σεπτεμβρη...αν ειναι παρασκευη σαββατο,θα περιμενω μια δυο μερουλες μη φλασαρω συνεχεια
-
@gkalen σημερα αυριο βγαινει η καινουρια?να περιμενω αν ειναι... ευχαριστω
-
Παράθεση από LoukG: “Παράθεση από pankobios: “Παράθεση από Bodai: “@pankobios φλάσαρε απο πάνω GTV Developer 6.10.13 (συμφωνα με τις οδηγίες του @gkalen) και ελπίζω να στο διορθώσει το προβλημα. @gkalen καμιά ιδέα γιατί συνέβει αυτό?? Μια απλά απεγκαταστάση του SuperSu?? ” αν περασω απο πανω την developer θα ειναι rootαρισμενη και δεν θα μπορω να παιξω Pogo.εχω και nandroid backup. Δλδ ή θα παιζω Pogo και θα πληρωνω εξτρα δεδομενα ή θα εχω root και δε θα μπορω να παιξω. ” Μπορείς να έχεις root κ…
-
Παράθεση από gkalen: “@blade_ Πήγαινε στο πρώτο ποστ και βάλε τη σημερινή 6.10.13 και θα'σαι πρώτος .. Έχω κάνει διορθώσεις σε όλα , ή προηγούμενη δεν είχε ροοτ , έχεις δίκιο , είχα ξεχάσει να βάλω .. @pankobios Από το system.img δε μπορείς να σβησεις τίποτα .. Θα σβησεις από το φάκελο system , τον φάκελο app .. Τα υπόλοιπα που δε θες τα σβηνεις μέσω του updater.script , πήγαινε στο τέλος του script και θα δεις τι πρέπει να προσθέσεις για να σβησεις ότι άλλο θες .. ” ωραιος,ετσι θα κινηθω αυριο.…
-
Παράθεση από gkalen: “@blade_ Φοράς την Developer ή μιλάς για τη Stable ?? H Land THUNDER MiUi8-6.10.13 είναι rooted κανόνικα ... ” Παράθεση από gab: “Παράθεση από blade_: “Δεύτερον μπορεί να απενεργοποιηθει τελείως η διόρθωση γλώσσας του κινητού ? Είναι πολύ κουραστικό . . Ευχαριστώ ! ” Αν εννοείς την διόρθωση απο το πληκτρολόγιο Google παςΠρόσθετες ρυθμίσεις,Γλωσσα καί εισαγωγή,Πληκτρολογιο Google,διορθωση κειμένου,και ξετσεκαρεις την αυτοματη διόρθωση ” Τα έχω κάνει αυτά και χρησιμοποιώ Swift…
-
@alvin1983 φαντάζομαι πρέπει να περάσω su μέσω twrp σωστά ? Η ρομ δεν είναι ρουτ απ ότι κατάλαβα Για το άλλο έχουμε κάτι ?
-
Καλησπέρα σας . Όλα καλά μέχρι στιγμής νε τη ρομ σε redmi 3s 2gb . Πέρασα τη ρομ και ένα build fix που έλεγε από κάτω . Σε γενικές γραμμές αρκετά σβελτα το κινητό με αρκετό Lag . . Θα δείξει όμως . Έχω 2 ερωτήσεις Πρώτον μπορούμε να έχουμε Expandable notifications όπως στα υπόλοιπα ανδροιδ είτε στη lockscreen είτε απλά κατεβάζοντας την status ? Δεύτερον μπορεί να απενεργοποιηθει τελείως η διόρθωση γλώσσας του κινητού ? Είναι πολύ κουραστικό . . Ευχαριστώ !
-
Να σας κάνω κα ι μια ερωτηση επί του πιεστηριου . Δε μου δουλεύει το Led στις ειδοποιήσεις (στη φόρτιση κανονικά; κανονικά ) φοράω galen rom και επίσης βγαίνει ο ορθογραφικός ? Δε μου εμφανίζεται παντού . .
-
Παράθεση από NasDriver: “Καλοδούλευτο ” χαμος θα γινει :p Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από blade_: “Τελικα το προβλημα λυθηκε με το γνωστο καλωδιακι.ευτυχως πηγαν ολα καλα κ το κινητο επανηθλε. Ευχαριστω ολους οσους ασχοληθηκαν με το χρονο τους κ ακομα περισσοτερο τον @'GR_Macedon που δεν καταδεχτηκε ουτε κερασμα.απλα εξαιρετικος Ανθρωπος(τονιζω το α) ” Ωραία νέα Θα ήθελα πολύ να ειμαι και εγω μαζί σας, αλλά όταν είδα το μύνημα του @'GR_Macedon' ήταν ήδη αργα Τι να κάνουμε ... ενίοτε παιδευόμασ…
-
Τελικα το προβλημα λυθηκε με το γνωστο καλωδιακι.ευτυχως πηγαν ολα καλα κ το κινητο επανηθλε. Ευχαριστω ολους οσους ασχοληθηκαν με το χρονο τους κ ακομα περισσοτερο τον @'GR_Macedon που δεν καταδεχτηκε ουτε κερασμα.απλα εξαιρετικος Ανθρωπος(τονιζω το α)
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Καβάλα τότε ένα αυτοκίνητο και έλα Εύοσμο. Είναι διάσημος για τα Cafe του. ” κατι εχω ακουσει.σου στελνω πμ για τα παρελκομενα
-
Παράθεση από NasDriver: “@blade_, επικεντρώσου σε ένα από τα δύο θέματα, γράφεις εδώ, γράφεις στο άλλο θέμα, στο τέλος θα τα μπλέξουμε χειρότερα ” με συγχωρεις,απλα βρηκα παρομοιο θεμα,ας μιλησουμε εδω.ευχαριστω
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Κατέβασε αυτό και τρέξε το όσο το τηλέφωνό είναι σε fastboot. Θα μπει σε edl. Αν κατάλαβα καλά δεν μπαίνει τώρα και σε edl; xiaomi-miui.gr/community/index…t/15149-fastboot-edl-zip/ ” εχω δοκιμασει κ αυτο,απλα το γυρναει στο bootloop.το miflash επισης βγαζει critical partition flashing not allowed επισης δοκιμασα και τους 3 πιθανους τροπους που εχω βρει σε αλλο σαιτ για edl.το μονο που καταφερνω με συνδυασμους κουμπιων ειναι να μπω σε ενα Mode Που βγαζει ενα κινητο τηλεφ…
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Μισό να σου δώσω προγράμματα κι να το βάλεις σε edl ” ευχαριστω,αλλα δε χρειαζεται το καλωδιο?εχω δοκιμασει ολους τους τροπους ,εχω και το miflash beta που χρειαζεται για να δουλεψει σε edl αλλα τπτ
-
τι να πω?μαλλον σε χρειαζομαι η τουλαχιστον το καλωδιο σου :p νομιζω εχω φτασει σε σταδιο που λυνεται το προβλημα μου με edl σου παραθετω και το ποστ μου 3s με bootloop δε μπαινει σε edl mode εχω δοκιμασει τα παντα κ με διαφορους drivers νομιζω.fastboot το βλεπει παντα,το κινητο δεν ανοιγει,μονο bootloop,αυτα...
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από blade_: “ευχαριστω!ας του στειλω ενα πμ του παιδιου μπας κ βγαλω ακρη...θεσσαλονικιος? ” Ναι και είμαστε και οι δύο Δυτικά (αν σου κάνει διαφορά αυτό) ” περαια εγω...αλλα nevermind,αν ειναι να γινει δουλεια χαλαλι...ειμαι με ενα παλιο νοκια και τα εχω χασει...ελπιζω να το δει κ να απαντησει,αλλιως βγαζουμε ακρη μαζι,αν βεβαια μπορεις οταν ερθει