Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 47.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Καλημέρα σας έχω παρατηρήσει ότι σε αυτή την έκδοση της ΆΡΩΜΑ που πέρασα σε Mido τελευταία το τηλέφωνο κολλάει πολύ σε άσχημη φάση δλδ πριν από αυτό το μήνυμα χρειάστηκε να το ανοίξω μιας που έκλεισε μόνο του κ να περιμένω αρκετά να ανοίξει.... Κάποιος άλλος να μας πει γνώμη?
-
Την πέρασα στο mido και τα προβλήματα είναι τα εξής.... Στις κάμερες βγάζει κανονικά φωτογραφίες αλλά μόλις επιλέξετε τα εφέ κλείνει η κάμερα τελείως και βγάζει την γνωστή αναφορά...και στις 2... Παρακαλώ τσεκάρετε να το δούμε και υπόλοιποι
-
Περαστικε σε mido όλα καλά φαίνονται μέχρι στιγμής
-
Αρωμα σε mido..... Όλα τέλεια....
-
ευχαριστώ δεν θα χρειαστεί f.reset φοράω την τελευταία
-
Απο την xtrv σε αρωμα πάω κανονικά με twrp?σορυ αν είμαι off topic
-
Πότε τα λινκ για τους μη-vip?
-
Σε mido πέρασε σούπερ αλλά όπως και στην προηγούμενη βλέπω ότι η κατανάλωση μπαταρίας είναι αυξημένη και κάποιες φορές κολλάει με τα δεδομένα... άλλος φίλος να μας πει σε mido τι παίζει? ευχαριστώ
-
Εχω παρατηρήσει σε mido ότι υπάρχει ένα σχετικό κόλλημα με τα δεδομένα και μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας... κάποιος άλλος με τέτοιο θέμα?
-
Μόλις ξανατσεκαρα το λινκ για το mido... error βγάζει
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geo221: “Περάστηκε και σε μένα με ΟΤΑ στο (R.N.-4X mido). Από ότι βλέπω προς το παρόν λειτουργούν νομίζω όλα σωστά. Το πρόβλημα ήταν στην διάρκεια του Dowmloading ,σταμάτησε περίπου τέσσερις φορές το κατέβασμα και ξαναπατούσα το κουμπί κατεβάσματος και συνέχιζε από εκεί που σταμάταγε, τελικά μετά από αυτές τις διακοπές έφτασε στο τέλος και όλα καλά. Άρα να συμπεράνω ότι και το 2ο Πατσ της ΟΤΑ, θέλει και άλλες βελτιώσεις. Ευχαριστώ την ομάδα μας γι αυτά τα ωραία που μας προσφέρει κάθ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Giannis Decadencia: “forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/43707/ =============== Σεπ 28th 2017, 3:39pm =============== Σορυ τώρα είδα ότι είναι fixed....ήδη την κατεβάζω κ θα σας ενημερώσω αργότερα” Όλα οκ με την εγκατάσταση της fixed δουλεύουν ρολόι τα πάντα. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγω λέω το Σάββατο να βάλω την ελληνική xtvr έκδοση γτ βλέπω ότι είναι πολύ καλύτερη.... κάποιος πού να την έχει φλασαρει ήδη να μας πει εντυπώσεις για το gps ρε παιδιά αν έχει την καλοσύνη... ευχαριστώ και πάλι
-
καλησπερα παιδια κ απο εμενα μετα την αναβαθμιση το λοιπον με απλα λογια απο την 8 στην 9 απο την ιδια την εταιρια παρατηρησα ναι μεν μια πολυ καλη αλλαγη με το κινητο να παει σφαιρα περισσοτερο απο πριν αλλα μετα ηρθε κι η κατραπακια επειδη λογο δουλειας δουλευω ολη μερα το gps απο google maps και πηγαινε να πω περισσοτερο απο καλα πριν τωρα μου βγαζει την διαδρομη αλλα το gps το βλεπω αδυνατει με αποτολεσμα να αναγραφει συνεχεια -Αναζητηση για GPS- καμια ιδεα η γνωμη για το σχετικο??? ευχαριστ…
-
καλησπερα και απο εμενα μηπως εχει βγαλει ακρη καποιος για το redmi 4x....?????