Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-35 από 35.

• WiFi problem

gkanti - - Mi-8SE (Sirius)

Μήνυμα

Ευχαριστώ για την απάντηση. Το πρόβλημα είναι ότι οι άλλες συσκευές στο σπίτι, όπως το κινητό της γυναίκας μου, τα λάπτοπ, συνδέονται κανονικα. Αλλάζοντας κανάλι στο ρούτερ τί θα αλλάξει; Με το Bluetooth κλειστό, πάλι δε συνδέομαι

• WiFi problem

gkanti - - Mi-8SE (Sirius)

Μήνυμα

Καλημέρα! Από την ώρα που έκανα την αναβάθμιση του mi8se σε miui 11.0.2 stable, δεν έχω ίντερνετ από το WiFi. Συνδέομαι στο δίκτυο, αλλά δεν έχω ίντερνετ. Δοκίμασα forget network, reset router, reset network settings, reboot τη συσκευή, αλλαγή σε static IP κτλ. Τίποτα δε δούλεψε. Το αντιμετωπίζει και κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα;

• Καλή χρονιά σε όλους! Αν και άργησα, έβγαλα άκρη και το κινητό δουλεύει κανονικά με την 5.12.17 developer. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι (νομίζω) μου τρώει πολύ από τη ram.πχ Ποτέ δε βλέπω περισσότερα από 1gb διαθέσιμο (από τα 2). Με παλιότερες rom είχα συνήθως 1,2-1.4gb διαθέσιμο. Εάν κάνω downgrade σε παλιότερη stable rom θα δω βελτίωση ή άδικα θα ταλαιπωρηθώ;

• Ευχαριστω πολύ. Θα τα δοκιμάσω τώρα. Η ψήφος ερρίφθη νωρίτερα, αμέσως μόλις έγινα senior member!

• Ok. Άρα θα κατεβάσω μια fastboot rom από εδώ Recovery/Fastboot ROM Files for Mi 2/2S/2A Stable/Developer MIUI Stock/ROM - Xiaomi Mi 2/2S/2A - Xiaomi MIUI Official Forum Να προτιμήσω developer ή stable; Υποθέτω την πιο τελευταία έκδοση. Έπειτα, θα μπορώ να βάλω τη stable rom ανεξάρτητα από το αν η fastboot ηταν dev or stable;

• Update Χριστουγεννιατικο! Ακολούθησα τις οδηγίες για την TWRP που βρήκα στον παραπάνω σύνδεσμο( en.miui.com/thread-190608-1-1.html ) και εγκατασταθηκε κανονικά. Όταν όμως προσπάθησα να περάσω τη rom stable v7.0.4.0 εμφανίστηκε E: Error executing updater binary in zip '/sdcard/downloaded_rom/ονομα του zip της rom. error flashing zip '/sdcard/downloaded_rom/ονομα του zip της rom updating partition details... E: unable to mount '/system' ...done Failed Τί έχει πάει στραβά αυτή τη φορά;;;;;;

• Καλημέρα. Custom recovery για Mi2s??? Στα downloads της συσκευής δεν έχει. Έχει μόνο stable rom, dev rom και fastboot rom.

• Το link με τη fastboot είναι σε προηγούμενη ανάρτηση. Μετά την αποσυμπίεση στο φακελο images δεν υπάρχει recovery.img. Η συσκευή πλέον δουλεύει κανονικά με τη rom 5.11.19 (αγγλικά ή κινέζικα μόνο). Το recovery δε δουλεύει, αλλά διαβασα ότι είναι πλέον φυσιολογικο με τις νέες rom.

• Άρα να περάσω κάποια από τις TWRP ή CWM πρώτα και μετά να διαλέξω stable rom να φλασάρω μέσω του custom recovery. Σωστά;

• Το recovery όντως δεν ανοίγει. Το fastboot δουλεύει. Προσπάθησα να αναβαθμίσω με την τελευταία stable rom V7.0.4.0 μέσω updater αλλά βρήκε κάποιο σφάλμα και δεν ολοκλήρωσε. Εάν ψάξω ΟΤΑ μου βρίσκει μια αναβάθμιση 5.11.19. Τώρα εχω την 5.9.2 Beta με την οποία έκανα fastboot. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνω την αναβάθμιση σε stable rom τώρα;

• Με αγχώνεις λίγο.... Το αρχείο που κατέβασα είναι στον παραπάνω σύνδεσμο. Ειναι 14mb περίπου.

• Λοιπόν, έβγαλα άκρη (με λίγο αυτοσχεδιασμό)! Κατέβασα τη fastboot rom που μου δώσατε και ξεκίνησα το Miflash. Όταν επέλεγα flash all except... έβγαζε error remote partition table doesn't exist. Δοκίμασα flash all και προχώρησε περισσότερο, αλλά κόλλησε αργότερα με error ότι έλλειπε το recovery.img απο το φάκελο. Τότε αυτοσχεδίασα και κατέβασα ένα αρχείο recovery.img απο εδώ androidhost.org/2o01p.Το αντέγραψα στον φάκελο της rom και το miflash ολοκλήρωσε τη διαδικασία!!!! Υποθέτω ότι τώρα είμαι έ…

• Λοιπόν, δοκιμαζω να κάνω fastboot όπως λέει ο οδηγός πιο πάνω με miflash, αλλά οι rom που κατεβάζω (είτε dev είτε stable) όταν κανω unzip, δεν περιέχουν αρχεία flash_all κτλ,με αποτέλεσμα το miflash να μη δουλεύει. Άλλες rom είναι σε μορφή .tgz, οπότε πάλι με το miflash δε βγάζω άκρη. Τί μου διαφεύγει;;; (Είδα και στο youtube το tutorial του caeser62)

• Ευχαριστώ πολύ για τη γρήγορη απάντηση. Το έχω κάνει ήδη. Εξακολουθώ να βλέπω τη συσκευή μόνο ως ΜΤΡ. Εάν κάνω wipe reset all data πχ, με ποια rom θα επανεκκινήσει;

• Καλησπέρα. Είχα την τελευταία dev rom στο κινητό μου, μέχρι προχθές. Για κάποιο λόγο αποφάσισα να επιστρέψω σε stable (xiaomi-miui-hellas-5.0.2_aries_Stable-V7.0.4.0.zip). Επειδή είμαι λίγο αρχάριος, κάτι δεν έκανα σωστά (προφανώς) και αρχικά η συσκευή δεν αναγνώριζε τη sim. Έκανα κάποιο wipe από το recovery και το τηλέφωνο λειτουργησε ξανά. Τώρα όμως δε φαίνεται πουθενά το internal storage των 32gb. Επίσης, όταν συνδέσω τη συσκευή μου στο laptop την βλέπει ως MTP συσκευή μόνο και δεν μπορώ να μ…