Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 57.

• AmazFit bt Xiaomi

ross - - Amazfit

Μήνυμα

καλησπερα και απο εμενα. αλλαξα συσκευη τηλεφωνου και χρησιμοποιω πλεον το amazfit με ενα redmi 4x ολα καλα λοιπον εκτος απο ενα πραγμα. στις κλησεις μου εμφανιζει τον αριθμο του καλουντα και οχι το ονομα του ενω αυτο ειναι αποθηκευμενο στις επαφες. στις ρυθμισεις της εφαρμογης amazfit στο more settings-system permissions-contact read permissions λεει να παω στο security center-Aplication permision managment-amazfit watch-read contacts και να δωσω allow. εχω φαει τον κοσμο στις ρυμισεις του redm…

• Παιδιά ζητώ συγνώμη επικοινώνησα με τον φίλο και με βεβαιωσε ότι τα κουμπάκια δεν φωτίζονται ούτε στην δική του συσκευή. Δεν ξέρω γιατί είχα μείνει με αυτή την εντύπωση. Προφανώς κάτι κάπου κατάλαβα λάθος. Συγνώμη για τα άκυρα όπως αποδείχτηκε ποστ μου.

• Οκ ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Υπομονη λοιπον

• μια βοηθεια και για εμενα αν ειναι δυνατον. προσπαθω να ξεκλειδωσω bootlaoder αλλα μου βγαζει μηνυμα να ξεκλειδωσω μετα απο 72 ωρες. ειναι λογικο? εχω λογαριασμο mi πανω απο χρονο και τελευταια συσκευη που ξεκλειδωσα ηταν τον ιουνιο 2017 ενα redmi note 4x. τωρα λοιπον το ταπεινο redmi 4x δεν θα επρεπε να ξεκλειδωθει χωρις αναμονη? εχει αλλαξει κατι ? μου διαφευγει ακτι? να προσθεσω οτι δοκιμασα και με διαφορετικο mi account να ξεκλειδωσω αλλα ελαβα και παλι το ιδιο μηνυμα. αν ξερει καποιος ας βο…

• Όχι δεν μιλάω για το Note 4x Μιλαω για το redmi του θέματος μας. Θα ζητήσω από τον φίλο με το 4x για το οποίο σας μιλάω να φτιάξει ένα βίντεο να φαίνονται τα φωτιζόμενα πλήκτρα . Το θυμάμαι σαν Τώρα που δούλευαν . Μάλιστα μου είχε κάνει εντύπωση γιατί και εγώ ήξερα ότι δεν φωτίζονται.

• Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Μήπως είναι θέμα σοφτγουερ; ή είναι θέμα χαρντγουερ; Είχα δει ένα 4χ ενός φίλου και φωτίζονται τα πλήκτρα. Βέβαια αυτός είχε αλλάξει οθόνη γιατί του είχε σπάσει. Λέτε να παίζει ρολο; Πολύ περίεργο μου φαινεται

• Καλημέρα παρέλαβα ένα 4χ Global πριν λίγο. Μια ερώτηση τα πλήκτρα κάτω δεν είναι φωτιζομενα;

• AmazFit bt Xiaomi

ross - - Amazfit

Μήνυμα

Ξαφνικά σταμάτησε να στέλνει ειδοποιήσεις push. Χωρίς κάποιον εμφανή λόγο. Είτε είναι connected είτε όχι απλά δεν ειδοποιεί. Καμιά ιδέα κανεις; Άκυρο μάλλον έφταιγε το greenify.

• AmazFit bt Xiaomi

ross - - Amazfit

Μήνυμα

Εμένα μου από συνδέθηκε μια φορά και δεν ήξερα πως να το κάνω και πάλι connect και του έκανα επανεκκίνηση και όλα οκ. Τώρα αποσυνδεθηκε πάλι αλλά νομίζω είναι γιατί η μπαταρία του είναι στο 5% Νομίζω ότι στο 10 % αποσυνδέεται για να κρατήσει η μπαταρία όσο γίνεται περισσότερο σαν ρολόι. Ξέρει κανείς κατι σχετικό;συμβαίνει και σε εσάς ή να ψαχτω;

• AmazFit bt Xiaomi

ross - - Amazfit

Μήνυμα

Ευχαριστώ φίλε .ήδη ενημερώθηκε ο καιρός από μόνος του. Οπότε όλα καλά. Για τις κλήσεις δεν χάθηκε ο κόσμος. Κάνω αποδοχή από το bluetooth. Για τον φίλο που ρώτησε από που το πήρα να πω ότι το πήρα από gearbest. Στάλθηκε με NL post. Έφτασε Ελλάδα 13/6 έμεινε στον σακο ακριβώς 1 μήνα. 13/7 ανοίχτηκε ο σακος στο Ελ. Βενιζέλος και από εκεί και μετά πηρε τον δρόμο του. Εύχομαι να το λάβεις σύντομα .θέλει υπομονή. Μόλις το λάβεις πάντως θα σε αποζημιώσει. Είναι πολύ ωραία συσκευή .

• AmazFit bt Xiaomi

ross - - Amazfit

Μήνυμα

Έφτασε και το δικό μου σήμερα μετά από 50 ήμερη αναμονή. 2 απορίες έχω αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει. Πως κάνουμε update στα δεδομένα του καιρού; Ενώ το πρωί μου εμφάνιζε θερμοκρασίες για τις επόμενες μέρες τώρα μου τα έχει όλα 0. Και κατι ακόμα. Μπορούμε όταν έχουμε εισερχόμενη κλήση να κάνουμε σιγαση. Μπορούμε να κάνουμε απόρριψη. Αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε αποδοχή κλήσης. Σωστά;

• ενταξει θα το σπασω. εκανα τα παραπανω η σχεδον ολα τα παραπανω γιατι δεν τα καταλαβα και ολα και η απαντηση που παιρνω απο miunlock ειναι couldnt verify device current account is diferent from the account info in the device ενεργοποιησα επιλογες προγραματιστη ,oem unlock εσβησα τις αλλες 2 συσκευες μεσα απο την εφαρμογη μι λογαριασμος της συσκευης γιατι στο en.miui.com δεν βρηκα που υπαρχει η επιλογη να διαγραψω συσκευες.αποσυνδεθηκα απο το mi account στο κινητο ξανασυνδεθηκα. το find device δε…

• ουτε με αυτο. αν μου ειχαν απενεργοποιηση την δυνατοτητα για unlock φανταζομαι θα εβγαζε καποιο αναλογο μηνυμα? στον λογαριασμο mi εχω 2 ακομα συσκευες redmi 3s συνδεδεμενες.μηπως πρεπει να τις αφαιρεσω?

• δοκιμασα και με την MiFlashUnlock_v1.0.1225.2_English αλλα δεν ... 3 διαφορετικα καλωδια... τωρα λεει couldnt verify device not connected to mi phone

• μεσω wifi το κατεβασα αλλα δεν ... δοκιμασα να ξεκλειδωσω με την ρομ που εχω αλλα και παλι σταματαει η διαδικασια ποτε στο 50% ποτε στο 30% μου βγαζει μηνυμα οτι couldnt verify device current account is differnet from the account info in the device αυτο με το fastbootrom μηπως υπαρχει καποιο λινκ με οδηγιες? εχω ξεκλειδωσει με επιτρυχια 2 redmi 3s στο παρελθον αλλα εδω δεν με θελει

• καλημερα.εφτασε χτες το rtedmi note 4 global και φυσικα βουρ πρωι πρωι σημερα για ξεκλειδωμα και περασμα ελληνικης ρομ. ελα ομως που δεν θελει να περασει την global developer οπως προτεινει ο γνωστος οδηγος. το κινητο εκανε την αναβαθμιση που υπηρχε διαθεσιμη και εχει τωρα την εξης ρομ MIUI Global 8.2 σταθερη 8.2.5.0 MCFMIDL κατεβασα λοιπον απο εδω MIUI ROM for Redmi Note 4 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum την developer rom παω μεσω τοιυ updater να κανω την αναβαθμιση για να ξεκλειδ…

• ξερει καποιος ποιο αρχειο εγκαθιστουμε για xposed στην συσκευη μας? εχω supersu εγκατεστημενο. βρηκα ενα αρχειο αλλα ειναι για magisk και δεν εγκαθισταται Άκυρο το βρήκα.

• χρησιμοποιω σε ολες τις συσκευες τις δικες μου αλλα και της οικογενειας nova launcher οποτε δεν εβαλα nexus. αφησα την επιλογη του miui και απλα θα περαστει ο nova μολις ολοκληρωθει η εγκατασταση

• παιδια σας ευχαριστω ολους για την αμεση βοηθεια. χρειαστηκε να μου τα κανετε πενηνταρακια βεβαια αλλα τα καταφερα. ειμαι ηδη στην εγκατασταση της τελευταιας ρομ και στην πρωτη απο τις επιλογες του αρωμα. οποτε αυτο εφταιγε....ηθελε το τελευταιο recovery.... να ειστε καλα.

• το βρηκα και το κατεβασα αλλα ειναι .img δεν επρεπε να ειναι .zip για να περαστει μεσω recovery?