Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 62.
-
Παράθεση από mathted: “Αυτό είναι το θέμα ότι δεν υπάρχει αυτός ο διακόπτης.Επισης στον έλεγχο που κάνω πατώντας *#4636#*#* το Vowifi φαίνεται ότι δεν είναι ενεργοποιημένο. Το ζήτημα είναι ότι αυτή η λειτουργία μου είναι απαραίτητη γιατί στο σπίτι έχω πολύ κακό σήμα. ” (Αυτό για το VoWIFI *#*#869434#*#* στο dialer) Εάν δεν έχουμε την ρύθμιση πληκτρολογούμε *#*#86583#*#* και την εμφανίζουμε (στο κάτω μέρος της οθόνη του dialer θα δούμε στιγμιαία να αναγράφει "disabled"). Στις official stable roms…
-
Παράθεση από mathted: “Ενεργοποίησα την υπηρεσία Volte βάζοντας την κάρτα sim σε ένα mi 8 lite (του γιού μου). Στη συσκευή αυτή λειτουργεί η υπηρεσία κανονικότατα. Όταν βαζω τη sim στη δικιά μου συσκευή mi 8 μου δείχνει ενεργο το Volte αλλά δεν μπορώ να κανω κλήση σε λειτουργία πτήσης με ανοιχτό το wi-fi. ” Το volte(voice over lte δλδ 4g)ειναι για ποιο καθαρές κλήσεις με δεδομένα για να κάνεις κλήση με WiFi χρειάζεσαι το vowifi θα πρέπει να σ έχει διακόπτη και επιλογή από που θέλεις να δουλέψεις…
-
Καλημέρα και πάλι στην παρέα. Μιας και ο τίτλος είναι και αυτός που θα έβαζα και εγώ γράφω εδώ για να μην ανοίγω και εγώ άλλο. Πρόσφατα και γω από global έβαλα xtrv, πριν οι χρόνοι που έβγαζα ήταν από 5,3 ώρες sot με ποιο πολύ χρήση δεδομένων έως και 7 ώρες και κάτι με χρήση wifi. Τώρα με το ζόρι πιάνω 4.3 ώρες sot με δεδομένα και 5.3 με WiFi. (η χρήση πάντα ίδια). Το κινητό σαφώς είναι ένα τσικ ποιο γρήγορο με την δικιά μας αλλά αυτήν η διαφορά στην κατανάλωση είναι αρκετά μεγάλη και το κυριότε…
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΠαράθεση από james.: “Δεν μπορει να μπει σε fastboot με την εντολη με πατημενο το UP Η οθονη δεν αντιδραει καθολου παραμενει σε Fastboot και στο Cmd γραφει Error failed to boot Ωπα μπηκε LR team! ” Αυτά τα πράγματα θέλουν υπομονή και ψυχραιμία . Καλή συνέχεια και ότι θες εδώ ήμαστε αλλά πάνω απολα χαλαρά όπως λέμε εδώ Σαλονικα.
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΠαράθεση από james.: “Δεν μπορω να φλασαρω με τιποτα μεσω miflash! Eχω κανει τα παντα.Μου γραφει οτι λειπει ενα .bat file. Κατεβασα την ΕΑΑ εκδοση που ειχε το κινητο μου αλλα τιποτα!Εχω κολησει σε Fastboot εδω και δυο ωρες! Εχω ξενερωσει θελω να το κλειδωσω ξανα και να ειμαι official! ” Πάρε μια ανάσα χαλάρωσε αυτά είναι τα ωραία (δεν κοροϊδεύω απλά μόλις το φτιάξεις θα νοιώσεις μια ευχαρίστηση άλλο πράγμα). Κατέβασε το twrp π σ έστειλα και αν χρειάζεσαι παραπάνω βοήθεια στείλε πμ να σ στείλω τη…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από james.: “Δεν μπαινει με τιποτα recovery αλλα εμφανιζει το ανθρωπακι και λεει fastboot.Ενω τα κανω ολα οπως τα διαβαζω στις οδηγιες. Γραφω fastboot flash revovery cepheus_3.3_system_04-05-19_blue.img και το κανει κανονικα Μετα κανω fastboot boot cepheus_3.3_system_04-05-19_blue.img παταω το UP και Enter και δειχνει το ανθρωπακι σε fastboot.Δεν μπαινει σε recovery με τιποτα. Και το προβλημα ειναι οτι δεν μπορει να φυγει απο το fastboot με τιποτα!Μηπως εκανα ζημια?Κραταω παρατεταμενα τ…
-
Σε mi 9 μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας και το κινητό ζεστενεται. Οπότε επιστροφή σε 9.5.9
-
ολα καλα κα σε μενα σε mi max 2 ty για αλλη μια φορα.
-
Όλα καλά σε mi max 2 την πέρασα κιόλας χθες κανένα πρόβλημα(άσχετο μέσα υπάρχουν κάποια σημεία π έχει αγγλικά πιστεύω ότι είστε ενημερωμένοι αν όχι μπορώ να σας πω ποια έχω εντοπίσει. Όχι ότι έχω θέμα έτσι ενημερωτικά) keep going the good Job.
-
MI MIX - LineageOS ROM
Μήνυμακαλησπερα η ressurection remix εχει ελληνικα? απο bugs και τετοια?δουλευουν ολα κανονικα?Ευχαριστω