Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 192.

• RE:

dimtz - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από aeriko7475: “Στο mi8 με κάποιον οδηγό αλλάζοντας το PDC σε DT GREECE κατάφερα να ενεργοποιήσω το wifi calling ΜΟΝΟ στη Vodafone, οχι στην Cosmote, αλλά το τίμημα είναι ότι δεν λειτουργεί η αναγνώριση κλήσης και μετά από reboot χάνονται οι αλλαγές και επανέρχεται το κινητό με volte κανονικά και χωρίς wifi calling. Οπότε πρακτικά είμαι ακόμη στο μηδέν στο θέμα του wifi calling. Ελπίζω σύντομα να μπορέσουμε να το λειτουργήσουμε με την βοήθεια των dev εκτός αν επίσημα δοθεί μια λύση..” …

• Εγώ κάτι διαφορετικό δεν είδα πάντως, εκτός από τα θέματα στα οποία έχουμε πρόσβαση

• Μπορούμε στην 2η κάρτα να έχουμε άλλο ήχο ειδοποίησης SMS; αν ναι που βρίσκεται; δεν μπορώ να το βρω

• Ok φίλε, το βρήκα, έπρεπε να επιλέξω στην tv το screen mirorring, εγώ έμπαινα στο μενού smart, όλα καλά, συνδέθηκε

• Πως συνδέεται με cast το κινητό; στην αναζήτηση δεν μου βρίσκει την tv, μια Samsung έχω F6500, χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο;

• Ομολογώ φίλε πως βγάζει πολύ ωραίες βραδινές φώτο, τώρα που το δοκιμάζω με χαμηλό φωτισμό μ αρέσει πολύ τ αποτέλεσμα

• Δοκιμάζω και εγώ τώρα αυτήν την μίνι, confings τι να βάλουμε; έχει πολλά απ ότι βλέπω, μ ενδιαφέρει για νυχτερινές λήψεις, για την ημέρα με καλύπτει η στοκ Edit επίσης το AWB στο on ή off το έχουμε; που χρησιμεύει;

• Αγοράζω την θήκη σιλικόνης που είχε μέσα το κινητό κατά την παραλαβή, αν κάποιον δεν την χρειάζεται ας στείλει πμ, χρώμα μαύρο, ευχαριστώ

• Λεβέντες απορία, η μαμά εφαρμογή σημειώσεις συγχρονίζει σε cloud; αν ναι αυτόματα ή πρέπει να κάνω κάτι;

• Να κάνω μια ερώτηση, το mi 8 τι διαφορά έχει με το mi 8 se;

• Ok σας ευχαριστώ, παρήγγειλα το spigen

• Λίγο ακριβό είναι αυτό, αλλά απ ότι βλέπω αξίζει

• RE:

dimtz - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από scorpio3: “Παράθεση από dimtz: “Καλημέρα στην παρέα, για Tempered glass τι προτείνετε;” καλημέρα παρε spigen φιλε να ηρεμήσεις..... κάθεται καλύτερα απο όλα τ'αλλα” Στις αξιολογήσεις φίλε βλέπω ότι πολλοί έχουν θέμα με τον αισθητήρα, τι ισχύει τελικά; Παράθεση από amavroudis: “Εγώ πάντα nillkin δαγκωτο. Κοστίζει αλλά αξίζει.” Απ ότι βλέπω δεν είναι full face φίλε, βολεύει αυτό; έχει καλή εφαρμογή;

• Καλημέρα στην παρέα, για Tempered glass τι προτείνετε;

• RE:

dimtz - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από Nickleon: “Παράθεση από gstamatos: “Όλα καλά μέχρι τώρα ? Τίποτα θεματάκια ? ” Όταν πάτε στο App Vault παιδιά (αριστερά από την αρχική οθόνη) κάνει και σε σας ένα μικρό lag?” Ναι.........

• RE:

dimtz - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από Maikblackcupra: “Πήγαινε στα θέματα,έχει δύο,το κλασικό και ένα που λέει απεριόριστο,σε αυτό τα εικονίδια είναι όπως πρίν.....” Φίλε εγώ δεν βλέπω το απεριόριστο εκεί μέσα, τι κάνω; Edit άκυρο, το βρήκα με περιοχή Ινδίας

• Λεβέντες πως μπορώ να βρω την θήκη σιλικόνης απο ebay που είχε μέσα το κινητό; ψάχνω αλλά βλέπω μόνο clear, θέλω να μαυρίζει λίγο

• RE:

dimtz - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Settings, apps, system app settings, call settings, incoming call settings, proximity sensor Είναι ενεργό;” Έλα ρε φίλε, απορώ πως απενεργοποιηθηκε, (πέταξα και το τζαμακι, αλλά καλύτερα διότι το κινητό χωρίς θήκη και χωρίς tempered glass είναι άλλη κατάσταση) , σ ευχαριστώ πολύ φίλε μου, είχα σκάσει, όλα καλά πλέον

• Εντελώς τυχαία δεν σβήνει η οθόνη όταν έχω κάποια κλήση, έχω κάνει 2-3 reboot αλλά πάλι τίποτα, έβγαλα και το τζαμακι πάλι τα ίδια, δεν ξέρω τι άλλο να κάνω

• Καταρχάς σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας, κάνω την διαδικασία που λέτε και με το που βάζω το δάχτυλο γίνετε μπλε το pass, μετά πρέπει να πατήσω πάνω στο pass;