Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 192.
-
RE:
dimtz - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαράθεση από aeriko7475: “Στο mi8 με κάποιον οδηγό αλλάζοντας το PDC σε DT GREECE κατάφερα να ενεργοποιήσω το wifi calling ΜΟΝΟ στη Vodafone, οχι στην Cosmote, αλλά το τίμημα είναι ότι δεν λειτουργεί η αναγνώριση κλήσης και μετά από reboot χάνονται οι αλλαγές και επανέρχεται το κινητό με volte κανονικά και χωρίς wifi calling. Οπότε πρακτικά είμαι ακόμη στο μηδέν στο θέμα του wifi calling. Ελπίζω σύντομα να μπορέσουμε να το λειτουργήσουμε με την βοήθεια των dev εκτός αν επίσημα δοθεί μια λύση..” …
-
RE:
dimtz - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαράθεση από scorpio3: “Παράθεση από dimtz: “Καλημέρα στην παρέα, για Tempered glass τι προτείνετε;” καλημέρα παρε spigen φιλε να ηρεμήσεις..... κάθεται καλύτερα απο όλα τ'αλλα” Στις αξιολογήσεις φίλε βλέπω ότι πολλοί έχουν θέμα με τον αισθητήρα, τι ισχύει τελικά; Παράθεση από amavroudis: “Εγώ πάντα nillkin δαγκωτο. Κοστίζει αλλά αξίζει.” Απ ότι βλέπω δεν είναι full face φίλε, βολεύει αυτό; έχει καλή εφαρμογή;
-
RE:
dimtz - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαράθεση από Nickleon: “Παράθεση από gstamatos: “Όλα καλά μέχρι τώρα ? Τίποτα θεματάκια ? ” Όταν πάτε στο App Vault παιδιά (αριστερά από την αρχική οθόνη) κάνει και σε σας ένα μικρό lag?” Ναι.........
-
RE:
dimtz - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαράθεση από Maikblackcupra: “Πήγαινε στα θέματα,έχει δύο,το κλασικό και ένα που λέει απεριόριστο,σε αυτό τα εικονίδια είναι όπως πρίν.....” Φίλε εγώ δεν βλέπω το απεριόριστο εκεί μέσα, τι κάνω; Edit άκυρο, το βρήκα με περιοχή Ινδίας
-
RE:
dimtz - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Settings, apps, system app settings, call settings, incoming call settings, proximity sensor Είναι ενεργό;” Έλα ρε φίλε, απορώ πως απενεργοποιηθηκε, (πέταξα και το τζαμακι, αλλά καλύτερα διότι το κινητό χωρίς θήκη και χωρίς tempered glass είναι άλλη κατάσταση) , σ ευχαριστώ πολύ φίλε μου, είχα σκάσει, όλα καλά πλέον