Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 192.

• Μπορεί να μου πει κανείς αν υπάρχει κάποιο κόλπο, που να βλέπουμε αν δουλεύει σωστά ο αισθητήρας που σβήνει η οθόνη κατά την κλήση; Είχα και tempered glass, το οποίο το έβγαλα και έχω πάλι θέμα

• Γιατί δεν βγάζει όμως τις ειδοποιησεις που έχουμε μπροστά στην οθόνη;

• RE:

dimtz - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από dimtz: “Καλησπέρα, έχω μια απορία, όταν είναι η οθόνη κλειδωμένη γίνεται να μην μπορούμε να πειράξουμε και την κουρτίνα; ” Ναι. Είναι στις ρυθμίσεις.” Ωραίος φίλε, σ ευχαριστώ

• Καλησπέρα, έχω μια απορία, όταν είναι η οθόνη κλειδωμένη γίνεται να μην μπορούμε να πειράξουμε και την κουρτίνα;

• Μπείτε και αλλάξτε wallpaper από την στοκ εφαρμογή συλλογή, έτσι έκανα εγώ και είμαι οκ

• RE:

dimtz - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από chrisnik: “Xtrem beta 20 με config jozef ή johnyman. Ειναι στην πρωτη σελιδα” Thanks.....

• RE:

dimtz - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από Tubby Morton: “Η ενασχόληση με εγκαταστάσεις - δοκιμές gcam είναι ένα ευχάριστο παιχνίδι. Το έκανα όπως προείπα σε άλλο σχόλιο περίπου δύο μήνες. Κάθε τρεις μέρες κατέβαζα και άλλη, και άλλη. Έμπαινα μάλιστα σε ξένες ομάδες του Facebook με αποκλειστικά χρήστες των gcam όπου ο κάθε κακομοίρης έλεγε και έδειχνε με φωτογραφίες το μακρύ και το κοντό του. Οι διαφορές είναι ελάχιστες μεταξύ τους στις φωτογραφίες μέρας ενώ στις νυχτερινές η διαφορά της beta20 με όλες τις υπόλοιπες είναι χα…

• Καλημέρα, spigen full face

• Σιγά να μην τους παρακαλούμε κιόλας για το που θα δώσουμε τα λεφτά μας

• Και που την αλλάζουμε αν και όταν χρειασθεί

• Αν έχεις χρόνο φίλε δώσε λινκ για κατέβασμα Edit άκυρο, υπάρχει μπροστά

• Αυτήν του san1ty για μένα είναι η χειρότερη που δοκίμασα μέχρι τώρα, δεν ξέρω αν πρέπει να κάνω τίποτα ρυθμίσεις, αλλά τώρα που δοκιμάζω στο δωμάτιο έχει πολύ θόρυβο, η stock κάμερα βγάζει καλύτερες

• Που βρίσκεται αυτό φίλε; στις ρυθμίσεις της εφαρμογής; δεν το βρίσκω εκεί μέσα

• Καλησπέρα στην παρέα, αναβάθμισα και εγώ πριν λίγο στην 10.3 αλλά έχω ένα θέμα, δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις στο viber οι οποίες έρχονται μόλις μπω στην εφαρμογή, τι να παίζει άραγε;

• Παράθεση από papaflessas: “Περιμένοντας την official global stable 10.3.2.0 Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Τελικά πότε θα βγει; μεγάλη καθυστέρηση υπάρχει

• Πότε θα πάρουμε την καινούρια;

• Μπορούμε να αυξήσουμε το μέγεθος ποσοστού μπαταρίας; μας βγήκαν τα μάτια

• Καλό αλλά που χρησιμεύει αυτό;

• Παράθεση από shinig: “Ρε παιδια να τα στείλω στην ευχη 5€ τα 3 τα πήρα θα τα κανω δώρο άμα είναι!!Απλα θελω ενα καλώδιο για μπακ απ και γενικά ενα δεύτερο που να ειναι καλό έχετε κάποιο να προτείνεται? ” Αυτο εχω skroutz.gr/s/12177373/Samsung-…%BF-1-5m-EP-DW700CBE.html και κανω την δουλεια μου, η ταχυτητα φορτισης ειναι ιδια με αυτο το καλωδιο που συνοδευει το κινητο

• Παράθεση από makis1024: “miui_MI8Global_V10.3.1.0.PEAMIXM_2b7f9b716a_9.0.zip” Και πως την περνάμε;