Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 192.
-
RE:
dimtz - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαράθεση από chrisnik: “Google Camera Port: xtrme apks Εδω εισαι. Ειμαι απο κινητο κ δεν μπορω να ανεβασω φωτο τις ρυθμισεις...” Σε global stable δουλεύει σωστά; Αν μπορείς ανέβασε καμιά φώτο με τις ρυθμίσεις
-
Πέρασα μια έκδοση που πρότεινε ο φίλος @Alvin πιο πάνω , βγάζει ακαριαία αλλά δεν εντυπωσιάστηκα, δεν έχω κάνει όμως καμία ρύθμιση γιατί πολύ απλά δεν ξέρω τι να ρυθμίσω, αν έχει κανείς χρόνο ας μου πει δυο βασικά πράγματα το τι να ρυθμίσω Edit. Ok , κατέβασα και εγώ τις ρυθμίσεις, για να δούμε Edit 2, αυτήν την φώτο στην μηχανή με το Poco την τράβηξες;
-
RE:
dimtz - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαράθεση από Antretng: “Παράθεση από dimtz: “Εσύ φίλε @Alvin ποια ρομ φοράς; ” Αν έχει ίδια camera libraries (που το πιθανοτερο ειναι να μην διαφέρουν) δεν έχει σημασία η rom. Αντε να χει σημασια σε θέματα συμβατότητας (πχ αν κρασάρει, ποιες δουλεύουν κλπ).” Φίλε στο νήμα του mi 8 έχω δύο, τρείς απορίες, μπορείς να μου απαντήσεις εκεί το τι πρέπει να κάνω; Μιας και είσαι γνώστης να μην πεδευομαι τσάμπα , σίγουρες δουλειές, ευχαριστώ
-
Καλημέρα στην παρέα, δίνω πολύ βάση στην φωτογραφία και θέλω την άποψή σας, να κατεβάσω την global dev που αναφέρεται πιο πάνω; Αξίζει να κατεβάσω την επίσημη κινεζική ; η συγκεκριμένη rom (κινέζικη) έχει τα καλύτερα αποτελέσματα ακόμη και από gcam; τι μειονεκτήματα θα έχω με την κινέζικη; Τέλος να μείνω ως έχει με global stable; Θα έχω αισθητή διαφορά αν κάνω κάτι από τα παραπάνω; Αυτά τα λίγα, να κάνω κάτι τουλάχιστον για κάνα 6μηνο ,δεν αντέχω πολύ τα πειράγματα
-
Ok ,την κατεβαζω για να την δοκιμασω, σας ευχαριστω edit @Alvin αυτες οι χειροκινητες ρυθμισεις δεν μου πολυ αρεσουν , δεν εχω υπομονη να ρυθμιζω την καμερα καθε φορα που θελω να βγαζω μια φωτο ,φαντασου αν θελω να βγαλω το μωρο (το μικρο μωρο ) τι στιγμη που πινει πχ γαλα ,μεχρι να το ρυθμισω θα εχει πεσει για υπνο , τεσπα ,κατεβασα αυτην που μου προτεινες και βλεπουμε
-
Καταρχας ευχαριστω για τον χρονο σου, τι μου προτεινεις να κανω; (περα απο το να περιμενω καποιον με stable να μου πει) , δηλαδη να βαλω china rom dev; ειναι η επισημη;ολες τις συναλλαγες τραπεζων απο το κινητο τις κανω ,γι αυτο και ειμαι ακομη στην σταθερη, επισης ενας λογος που πηρα το mi 8 ειναι για την ανωτερη καμερα ,αλλα απ οτι βλεπω σε stock καταστασεις ειναι κατωτερη
-
Παράθεση από alvin1983: “Νέα έκδοση του xtreme MGC_6.1.021_xcam_5_beta17.apk Και εδώ ένα xml με έτοιμες ρυθμίσεις και denoise parameters για να μη παιδεύεστε. Αλλάξτε ότι δε σας αρέσει Φυσικά. Μόνο για αυτή την έκδοση βέβαια Και Τις επόμενες λόγω των έξτρα libs που πρόσθεσαν. Xlibs-nexus 6p-custom denoise ” Καλησπερα φιλε ,η συγκεκριμενη δουλευει και σε global stable; την περασα στο δικο μου αλλα δεν ενθουσιαστηκα ,μαζι με τις ρυθμισεις που εχεις κανει Εχω παντως μια απορια ,προερχομαι απο poco …