ευχαριστώ spiderman, που βρίσκω το αρχείο για dev ; Το κατεβάζω και το κάνω install μέσα από το κινητό; γίνεται restore σωστά; Φαντάζομαι κανείς δεν έχει μείνει με stable
Καλησπέρα στην παρέα, δύο απορίες, 1. το κινητό έχει global stable, να περάσω global dev ; Αξίζει; 2. Ποια Google cam να κατεβάσω; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από kosvou: “Παράθεση από dimtz: “Μιλάω, πρασινίζει,το βάζω στο αυτί και δεν ακούω τίποτα ” Καλημέρα. Νομίζω μετά λέει να συνδέσεις ακουστικά για να ακούσεις τη φωνή σου.” Ευχαριστώ φίλε,θα το δοκιμάσω αύριο, είμαι εκτός τώρα
Καταρχάς ευχαριστώ, μπαίνω εκεί μέσα στο mic αλλά δεν ακούω τίποτα εγώ ,μιλάω και δεν παίρνω απάντηση Μου λέει πέρασα το τέστ αλλά δεν πρέπει εγώ να ακούσω αυτό που είπα;
Λεβέντες έχω global dev , ο συνομιλητής ακούει δύο φορές την φωνή του, αυτό συμβαίνει μόνο όταν μιλάει μαζί μου, απενεργοποιησα volte και wificall και πάλι τα ίδια, υπάρχει λύση;
Παράθεση από George 21: “Έχω παρατηρήσει στα μηνύματα οτι αν ανοίξεις πρώτη φορά την εφαρμογή σου εμφανίζει κανονικά με όνομα την λίστα μηνυμάτων, αν την αφήσουμε στο παρασκήνιο κ ξανά μπω δεν εμφανίζονται τα ονόματα αλλά μόνο σαν αριθμοί κινητών.. Γιατί γίνεται αυτό???” Μήπως έχεις περιοχή Ινδία; Αναφέρθηκαν προβλήματα στα SMS
Τελικά έχω κάνει επαναφορά από λογαριασμό samsung cloud , τώρα θα συγχρονιστούν με το gmail; Επίσης όταν έχω μια ειδοποίηση δεν μου βγάζει και στην μπάρα ειδοποιήσεων, χρειάζεται να κάνω κάτι; sorry αλλά έχω καιρό να ασχοληθώ με xiaomi