Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 72.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Καλημέρα. Ειμαι με official global stable 10. Εφόσον αλλάζει το Source σε China/xiaomi.eu υπάρχει πρόβλημα με την αλλαγή από global σε China rom (σύμφωνα με ανακοινώσεις που είχαν βγει); Οι rom έχουν μέσα firmware; Ποιός είναι ο σωστός τρόπος για να περάσω την Ελληνική xtrv developer; Περνάω πρώτα την κινεζική fastboot και μετά twrp και την xtrv; Κάνω με τη rom που είμαι factory reset το τηλέφωνο και περνάω μετά την xtrv;

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Mygad στην Καστοριά και Qubestore στη Θεσσαλονίκη. ” Οκ. Ευχαριστώ. Αθήνα γνωρίζουμε κάποιο;

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Αν είναι από το πέσιμο, πιθανόν να υπάρχει θέμα με την πλακέτα φόρτισης. Καλό θα ήταν να το πας κάπου να το κοιτάξουν. ” δυστυχώς στην Τρίπολη που είμαι δε βλέπω φως. Εχετε να προτείνετε κάποιο μαγαζί που να αναλαμβάνει ώστε να το στείλω εφόσον βρω ένα τηλέφωνο για όσο χρειαστεί;

• Καλησπέρα. Έχει τύχει σε κανένα να βάλει το τηλέφωνο για φόρτιση και να μη φορτίσει καθόλου; Έγινε σήμερα. Το είχα κάνα μισάωρο στο φορτιστή (χρησιμοποιώ κάνα τριάρι φορτιστές). Κάποιες άλλες φορές (2-3) μου έτυχε να φορτίζει απελπιστικά αργά (10% σε μιάμιση ώρα). Να αναφέρω ότι το τηλέφωνο έχει φάει ένα καλό χτύπημα στο πίσω μέρος πριν 2 μήνες περίπου και πιθανότατα αυτά που προαναφερω άρχισαν μετά από αυτό.

• Παράθεση από NasDriver: “Ελληνική ή official ? Official, αν δεις ότι έχεις προβλήματα δοκιμάζεις factory reset Ελληνική, δοκιμάζεις wipe από το TWRP και εάν δεν, factory reset ” Την official. Την Ελληνική την περνάμε όταν βγει (πιστεύω σε κάνα 2-3 μέρες).

• Εφόσον περάσουμε τη 10 συστήνεται μετά κάποιο clear cashe ή factory reset; Είναι προτιμότερο να περαστεί καθαρή με fastboot;

• Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από klgrpls: “Καλησπέρα, θα ήθελα και εγώ να το ρωτήσω αυτό. Είναι προτιμότερο να περάσουμε πρώτα official developer ώστε να μπουν τα σωστά Firmware οπως έχω διαβάσει ή περνάμε άμεσα την XTRV; ” Δεδομένου ότι η XTRV δεν φλασάρει (ακόμα) firmware στο whyred, καλό θα ήταν ναι. Αυτό βέβαια με την προϋπόθεση ότι κάποιος είναι ήδη σε ARB 4 (αν είναι σε 3 μπορεί ο ίδιος να μην θέλει να περάσει firmware για λόγους antirollback). ” Με τι τρόπο την περνάμε; Με fastboot (2…

• Παράθεση από cranton: “Thnx Γιώργο, έχω διαβάσει διεξοδικά τα thread. Σε κάποιο σημείο γράφτηκε ότι είναι προτιμότερο αν από 9 μεταβείς σε 10, να περάσεις πρώτα την official developer και μετά την ελληνική. Αν ήταν υπερβολή βάλε μια φωνή να εφαρμόσω κατευθείαν τον οδηγό "Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)" ” Καλησπέρα, θα ήθελα και εγώ να το ρωτήσω αυτό. Είναι προτιμότερο να περάσουμε πρώτα official developer ώστε να μπουν τα σωστά Firmware οπως έχω διαβάσει ή περνάμε άμεσα την XTR…

• Παράθεση από anakondagr: “Παράθεση από klgrpls: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από klgrpls: “Ξαναγύρισα στην 9.5.19.0 και πλέον το κάνει και με αυτή. Γνωρίζει κάποιος τι γίνεται και πως μπορώ να κάνω τις κλήσεις κανονικά; ” Μπορεί να είναι και θέμα παρόχου καθώς είναι υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν τα Ευρωπαϊκά Standards με τα οποία η γραμμή έκτακτης ανάγκης είναι το 112 για όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες του κέντρου πολιτικής προστασίας (αστυνομία - πυροσβεστική κτλ) . ” Είμαι στη wind με καρ…

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από klgrpls: “Ξαναγύρισα στην 9.5.19.0 και πλέον το κάνει και με αυτή. Γνωρίζει κάποιος τι γίνεται και πως μπορώ να κάνω τις κλήσεις κανονικά; ” Μπορεί να είναι και θέμα παρόχου καθώς είναι υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν τα Ευρωπαϊκά Standards με τα οποία η γραμμή έκτακτης ανάγκης είναι το 112 για όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες του κέντρου πολιτικής προστασίας (αστυνομία - πυροσβεστική κτλ) . ” Είμαι στη wind με καρτοκινητό f2g. Δεν έχω διαβάσει κάτι σχετικό σε αν…

• Χαίρετε. Είχα βάλει στο τηλέφωνο την 8.8.2 XTRV και είδα ότι όταν έπαιρνα το 100 αντί γιαυτό καλούσε το 112 (κλήση έκτακτης ανάγκης) ενώ πριν δε μου το έκανε. Ξαναγύρισα στην 9.5.19.0 και πλέον το κάνει και με αυτή. Γνωρίζει κάποιος τι γίνεται και πως μπορώ να κάνω τις κλήσεις κανονικά;

• Παράθεση από BanditGR: “Αν δεν κάνω τρομερό λάθος, το clean all στο Mi flash ισοδυναμεί με factory reset. ” Οντως. Το έκανα και δεν κράτησε τίποτα.