Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 701-720 από 739.
-
Λοιπόν το δοκίμασα : Το πρόβλημα με το κέντρο ασφαλείας παραμένει αλλά όπως βλέπετε στα screenshot ο καθαρισμός και το antivirus λειτουργούν κανονικά οπότε δεν το θεωρώ πρόβλημα. Τώρα τι παρατήρησα: το τηλέφωνο μετά από δύο επανεκκινήσεις δουλεύει το ίδιο καλά με την GTV-6.3.10, η μνήμη είναι στα ίδια επίπεδα την μπαταρία θα την δώ σε δύο μέρες Παρατήρησα όμως και το εξής ενώ στην GTV-6.3.10 στο κέντρο ασφαλείας ενώ έδεινα root δικαιώματα δεν έδεινε root και έτσι φλάσαρα το supersu στην custom δ…
-
Στην GTV-6.3.10 το κέντρο ασφαλείας είναι σε νέα έκδοση και για αυτό σου δίνω ling για το SYSTEM να ξαναδοκιμάσουμε για το MIC4 Εδώ το ling: MEGA Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Η μηχανή για download δεν δουλεύει. Την αντικατέστησα με άλλη και όλα καλά Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλύτερη από την προηγούμενη(GTV-6.3.3) σε μπαταρία και ram και μια ιδέα πιο σταθερή μονο το πρόβλημα που είχα με το TWRP 3.0.0-0 (δεν έβλεπε το usb otg) το έχω και με αυτή· δεν ξέρω αν είναι μόνο στη συσκευή μου η αν συμβαίνει σε όλους με Mi-4c το πρόβλημα με το TWRP 3.0.0-0 Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Remote controler
ΜήνυμαΔοκιμάστε και το zappir TV Remote pro απ'τα καλύτερα Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “Παράθεση από gkalen: “Παράθεση από anikologr: “ ” @stefanos1985 Για τσεκαρε το και να θυμάσαι τι ρυθμίσεις ίσως αλλαξες στο DolbyAtmos ή αν χρησιμοποιείς κι άλλο mod ήχου . Άνοιξε το ζιπ του Ρομ και το ζιπ του DolbyAtmos δίπλα-διπλα . Βάλε το κάθε αρχείο που έχει στο ζιπ του DolbyAtmos στον ανάλογο φάκελο του Ρομ Στο τέλος θα βάλεις και το audio_effects.conf που μου'στειλες χθες στο system/etc/ Κλείσε το ζιπ του Ρομ και φλασαρε , είσαι κομπλε. ” @stefanos1985 Ξέχασα , τον φ…
-
απο τις εφαρμογές έκανα καθαρισμό δεδομένων ή εννοείς κάτι άλλο Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “Παράθεση από maikmaik: “Παράθεση από kiriakos1963: “Παράθεση από mixaliscy: “Πήγαινε στο κέντρο ασφαλείας και πάτησε έλεγχος Αν ολοκληρωθεί σημαίνει πως δεν είσαι όπως εμένα Λογικά θα είναι του κινητού μας ” Αυτό λέω ότι ο έλεγχος ολοκληρώθηκε δεν έχω πρόβλημα και στα δύο θέματά σου” ο έλεγχος ολοκληρώνεται αλλά δεν σου το κουμπί για να γίνει η βελτιστοποίηση Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Maik , σου δουλεύει το recovery στο Mi4c , ο mixaliscy είχε πρόβ…
-
Τώρα δεν έχω χρόνο μετά θα δοκιμάσω τα security fix. Το recovery κλειδώνει στην αρχή αλλά αν περιμένεις 3 ως 5 λεπτά ξεκλειδώνει και δουλεύει κανονικά. Αυτό δεν συμβαίνει με την GTV κατά τα άλλα δεν είδα κάποια διαφορά αλλά δεν είχα και χρόνο να την μελετήσω Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kiriakos1963: “Παράθεση από mixaliscy: “Πήγαινε στο κέντρο ασφαλείας και πάτησε έλεγχος Αν ολοκληρωθεί σημαίνει πως δεν είσαι όπως εμένα Λογικά θα είναι του κινητού μας ” Αυτό λέω ότι ο έλεγχος ολοκληρώθηκε δεν έχω πρόβλημα και στα δύο θέματά σου” ο έλεγχος ολοκληρώνεται αλλά δεν σου το κουμπί για να γίνει η βελτιστοποίηση Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εδώ είναι το ling για το SYSTEM του MI4C της GTV-2.3.3:MEGA Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Την ανεβάζω και στη στέλνω Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maikmaik: “Εδώ το Ling MEGA Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Σου είχα δώσει ling για την 6.2.25 δεν το πρόσεξες Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από perpetas: “Για το Mi4c Μάλλον θα είμαι ο μόνος απογοητευμένος από αυτή τη ROM. Από τη στιγμή που αγόρασα το κινητό, πέρασα τη 5.12.24 και έμεινα εκεί μέχρι και σήμερα. Ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος από τα πάντα. Δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. Παρ'όλα αυτά και διαβάζοντας τα σχόλια όλων είπα να προχωρήσω σε μία αναβάθμιση. Μέχρι στιγμής όλα πάνε προς το χειρότερο. Το κινητό δείχνει πιο "βαρύ" στο άνοιγμα των εφαρμογών και κατά την πλοήγηση σε αυτές. Ανεβάζει θερμοκρασία χωρίς κανένα …
-
Εδώ το Ling MEGA Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ανεβάζω το System και το στέλνω Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τι θεματάκια συνωνόματε? Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ανταποκρίνεται καλύτερα αυτή τη φορά ,η μνήμη καλύτερα όπως με την GTV , το άγγιγμα μια ιδέα κάτω απο την GTV ,στο κέντρο Ασφάλειας δεν ολοκληρώνεται ο έλεγχος για να πατήσεις βελτιστοποίηση,το gps (igo primo 2.4) κλειδώνει αμέσως όπως με την GTV. Θετικά ότι τηλέφωνο είναι root και γλιτώνουμε απο το Supersu, αρνητικά δέν βλέπω κάποια βελτίωση αλλά μιά μικρή υστέρηση σε σχέση με την GTV. Πάντως πολύ μεγάλη βελτίωση σε σχέση με την πρώτη που ανέβασες
-
Εγώ πάντως είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από απο την GTV-6.2.18 (140 εφαρμογές) κατανάλωση μπαταρίας καλύτερη από την προηγούμενη και μνήμη 50 %ελεύθερη. Επίσης πολύ καλή απόκριση στο άγγιγμα καθώς και αστραπιαίο κλείδωμα στο gps (igo primo 2. 4) πολύ καλή δουλειά μπράβο σας παιδιά!!! Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κάνε wipe cache/dalvik και πριν και μετά Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk