Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 739.
-
Βέβαια στις ρυθμίσεις πάνω βγάζει ότι Δε είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο όμως δεν βλέπω να επηρεάζει σε κάτι Όπως είπα δεν είμαι πρόγραμματιστής Από το Redmi Note 5 με Tapatalk
-
Δοκιμάστε τα patches του UserXP που τροποποίησα για την xtrv 9.5.30 Από εδώ: 1.RN5.whyred.9.5.23(10p)xtrv.FULLpatches.zip - Google Drive 2.RN5.whyred.9.5.23(10p)xtrv.FULLpatches.zip - Google Drive Όνομα στα patch δεν άλλαξα είναι από την προηγούμενη. Επίσης δεν έφτιαξα το restore patch. Σε μένα δουλεύουν κανονικά. Από το Redmi Note 5 με Tapatalk
-
Παιδιά ευχαριστώ αλλά εγώ δεν ξέρω προγραμματισμό. Και ότι κάνω το κάνω μέσα από το κινητό, δεν χρησιμοποιώ υπολογιστή. Από το Redmi Note 5 με Tapatalk
-
Άλλες φορές πάλι μόλις πάει να ανοίξει ανοίγει στο twrp. Από το Redmi Note 5 με Tapatalk
-
Δεν έχω καταφέρει ακόμα τα patches. Κάνω δοκιμές και πάντα κολλάει στο boot animation. Οπότε με το restore patch ξαναεπαναφέρω το κινητό και ξανάδοκιμάζω κάτι διαφορετικό. Αν καταφέρω κάτι θα ποστάρω. Από το Redmi Note 5 με Tapatalk
-
Τροποποίησα το patch του UserXP για την 9.5.16 RN5.whyred.9.5.16(10p)xtrv.FULLpatches.RESTORE Για όσους θέλουν να πειραματισθούν με τα Patches Θα το βρείτε εδώ. RN5.whyred.9.5.16(10p)xtrv.FULLpatches.RESTORE.zip - Google Drive Από το Redmi Note 5 με Tapatalk
-
@ipankas έχεις δίκιο δοκίμασε τώρα Από το Redmi Note 5 με Tapatalk
-
Παράθεση από maikmaik: “Ένα mod που αλλάζει το 1. Bootanimation σε αυτό από τα patch του UserXP, 2.προσθέτει τρισδιάστατα έγχρωμα εικονίδια στο powermenu και 3.προσθέτει το fingeprint_mod (το οποίο με ένα άγγιγμα κλειδώνει - ανοίγει το τηλέφωνο και με παρατεταμένο ανοίγει το powermenu) Θα το βρείτε εδώ: Γνωρίστε το Google Drive – Ένα μέρος για όλα τα αρχεία σας Από το Redmi Note 5 με Tapatalk” Και για όσους θέλουν magisk module για να περνάνε αμέσως με το magisk εδώ: Γνωρίστε το Google Drive – Έ…
-
Ένα mod που αλλάζει το 1. Bootanimation σε αυτό από τα patch του UserXP, 2.προσθέτει τρισδιάστατα έγχρωμα εικονίδια στο powermenu και 3.προσθέτει το fingeprint_mod (το οποίο με ένα άγγιγμα κλειδώνει - ανοίγει το τηλέφωνο και με παρατεταμένο ανοίγει το powermenu) Θα το βρείτε εδώ: Γνωρίστε το Google Drive – Ένα μέρος για όλα τα αρχεία σας Από το Redmi Note 5 με Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kaplaz: “Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από kaplaz: “Υπάρχει κάποιος οδηγός για Dolby η μπορείς νά γράψεις λεπτομέρειες? ” Δες εδώ [Miui 10 9.4.18] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 33 συσκευές” Το link δέν παραπέμπει πουθενά Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred) Δες το post 4516 Από το Redmi Note 5 με Tapatalk
-
Περάστηκαν χτες τα patch. Μέχρι στιγμής όλα καλά. Η κατανάλωση τώρα μια χαρά. Δεν αυξήθηκε καθόλου. Έχω περασμένα magisk, dolby plus τα tweaks του BanditGR και το Fingeprint mod. @UserXP έκανες το Θαύμα σου πάλι. Ευχαριστούμε!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@jimmynet Το έχω παρατηρήσει και σε whyred Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά δεν νομίζω εγώ τα tweaks του BanditGR τα έχω συνέχεια, δεν έχω πρόβλημα. Όταν περνάω τα patch του UserXP τότε η κατανάλωση του Android system πάει στα ύψη. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk