Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 43.

• Αναμονή Mi Pad 4

kosvou - - Mi-Pad 4 (Clover)

Μήνυμα

Καλησπέρα. Παρήγγειλα το Mi Pad 4 και όταν έρθει θέλω να περάσω fastboot rom για να κλειδώσω bootloader αλλά ψάχνω και δεν βρίσκω κάπου συγκεκριμένα την fastboot rom του Mi Pad 4 που πρέπει να φλασάρω. Υπάρχει κάπου από όπου μπορώ να την κατεβάσω;

• Mi Band 4

kosvou - - Mi Band

Μήνυμα

Μπορώ να έχω αγγλική γλώσσα στο τηλέφωνο και ελληνική στο mi band 4 global; Κάπου διάβασα μέσα στα settings του mi band έχει να αλλάξεις γλώσσα αλλά εγώ δεν βλέπω να υπάρχει αυτή η ρύθμιση.

• Παράθεση από Alexis1991: “Παράθεση από kosvou: “Καλησπέρα στο Miui 11 που βρίσκεται ο χώρος αποθήκευσης; Εκεί που βλέπαμε την εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου και την κάρτα μνήμης; ” Πήγαινε στο settings - > about phone και θα το βρεις εκεί μέσα.. ” Σωστός ευχαριστώ!!!

• Καλησπέρα στο Miui 11 που βρίσκεται ο χώρος αποθήκευσης; Εκεί που βλέπαμε την εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου και την κάρτα μνήμης;

• Σε μένα στο animation της φόρτισης μόνο το επί τοις % μου δείχνει δεν μου λέει γρήγορη φόρτιση με τον κεραυνό. Το γρήγορη φόρτιση το βλέπω μόνο στην αναμονή της οθόνης κάτω κάτω πριν ξεκλειδώσει το τηλέφωνο.

• Ξέρουμε κάποιον καλό φορτιστή Quick Charge 4 ή 4+;

• Το θέμα είναι ότι δεν έχει φασαρία εκεί που είναι το τηλέφωνο μέσα στο σπίτι ανοιχτή ακρόαση. Δεν μιλάμε ανοιχτή ακρόαση έξω στο δρόμο. Για έξω σίγουρα δεν είναι ιδανικός τρόπος επικοινωνίας.

• Xiaomi redmi note 7 pro global version

kosvou - - RedMi Note 7 PRO (Violet)

Μήνυμα

Καλημέρα προχθές αγόρασε ο πεθερός μου ένα Redmi Note 7 Global και όταν μιλάει σε ανοιχτή ακρόαση ο συνομιλητής του ακούει ενοχλητικά δυο φορές τη φωνή του. Το αντιμετωπίζει κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα; Λύνεται κάπως αυτό; Μιλάμε είναι πολύ ενοχλητικό.

• Καλησπέρα εγώ από Official Dev πέρασα στην Official Stable 10.3.7 μέσω του updater του τηλεφώνου και δεν έχω κανένα πρόβλημα εδώ και 1,5 μήνα κοντά. Κανένα κόλλημα. Και αυτό γιατί δεν έχω ξεκλείδωτο bootloader για fastboot και δεν ήθελα να το πειράξω. Νομίζω ότι στις οδηγίες το αναφέρει ότι γίνεται: "Update to Global Beta ROM from Global Stable ROM and vice versa". Αυτό δεν εννοούν με αυτή την πρόταση;

• Παράθεση από drivth: “Αυτές να κατεβάζεις. Google Camera Port: san1ty apks ” Καλημέρα σε μένα με dev official είμαι αυτές οι εκδόσεις (MGC_6.1.021_XCAMBase_F1_v.****) δεν παίζουν κολλάει η εφαρμογή. Με αυτές είμαι εντάξει του ΜΙ8 όπως πχ MGC_6.1.021_MI8_V2e+.

• Καλά βάλανε το face unlock όταν διαλέγουμε την Ελλάδα για χώρα αλλά έτσι δεν δουλεύει η τοποθεσία του καιρού. Μόλις το γυρίζω Ινδία δουλεύει ρολόι ξασνά η τοποθεσία του καιρού.

• Παράθεση από dimtz: “Μιλάω, πρασινίζει,το βάζω στο αυτί και δεν ακούω τίποτα ” Καλημέρα. Νομίζω μετά λέει να συνδέσεις ακουστικά για να ακούσεις τη φωνή σου.

• Παράθεση από proimos: “Διαρκές bugακι στο poco, είναι το μήνυμα του explorer ότι δεν μπορεί να κάνει rename, σε αρχεία πού βρίσκονται στη sd card (αν υπάρχει). Κάτι πού δεν ισχύει, γιατί τελικά το κάνει.(πίσω μπρος στον explorer και φαίνεται η αλλαγή). ” Καλησπέρα καλή χρονιά χρόνια πολλά. Αυτό το bug το έχω και εγώ με την κάρτα μνήμης.

• Παράθεση από cranton: “Μπορεί κάποιος να τσεκάρει στην Global Stable αν bluetooth ακουστικά συνδέονται με aptX HD ή LDAC? Στην ελληνική 8.9.13 ενώ υπάρχουν οι επιλογές, επιμένει στο SBC και απλό aptX ” Εδώ με Global Stable με τα Meizu EP52 συνδέονται με AptX τίποτε άλλο.

• Πάντως στο XIaomi Redmi Note 5 δεν λειτουργεί το VoLTE.

• Παράθεση από mamaou: “Και εγώ το ίδιο προβλήμα...μετά την αναβάθμιση δεν μου κρατάει καθόλου η μπαταρία.τι έννοεις ξαναπερασες το update; [list][*] [/list] ” Αν πας εκεί που βλέπουμε τι ενημέρωση υπάρχει επάνω δεξιά έχει 3 τελείες. Πατάς εκεί και ξανά κάνεις download την ενημέρωση και την ξαναπερνάς.

• Παράθεση από Orestis2: “Παράθεση από EvangeliaK: “Καλημέρα. Μπορείς να ανεβάσεις screenshots από τα στατιστικά χρήσης της μπαταρίας? Όπως εδώ How To Check Your Battery Stats To Find Out Battery Drain - Redmi Note 4 - Mi Community - Xiaomi Μπορείς επίσης να εγκαταστήσεις το gsam για να παρακολουθήσεις τι γίνεται. PS. Κι εγώ στην 9.6.3 είμαι και μου φαίνεται η καλύτερη έκδοση ως προς την μπαταρία. ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/56914/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/56915/f…

• Καλημέρα μετά το update σε 9.6.3 σήμερα είναι η τρίτη μέρα που μου ρουφάει την μπαταρία σαν τρελό. Μερικές φορές ζεσταίνεται κιόλας αρκετά. Χθες βράδυ το έβγαλα από τον φορτιστή στις 2 η ώρα και τώρα που γράφω μετά από 7 ώρες είναι στο 35% χωρίς να το χρησιμοποιήσω. Βλέπω ότι ήταν συνεχώς Awake και ότι το Android System είναι πρώτο στη χρήση της μπαταρίας με 68%. Τι λέτε να συμβαίνει; Τι να κάνω. Θα το έκανα factory reset αλλά θέλει πάλι πόση διαδικασία να το ξαναστήσω από την αρχή.

• Καλημέρα υπάρχει κάποιος με Cosmote που έχει καταφέρει να δουλέψει το VoLTE στο Redmi Note 5. Από τότε που το πήρα δεν μπόρεσα να το δουλέψω ενώ με άλλες συσκευές xiaomi δουλεύει. Παράδειγμα στο Redmi Note 4 της γυναίκας μου δουλεύει κανονικά Σε Mix 2s φίλου μου δουλεύει κανονικά. Τι μπορεί να φταίει;

• Καλή επιτυχία σε όλους!!!