Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 92.
-
Στην επιλογή για κλείδωμα οθόνης - πληροφορίες ιδιοκτήτη δεν μπορώ να γράψω κάτι μήπως είναι κάποιο bug ? ( Έχω mi4-cu 2gb version , έβαλα την stable fastboot κ μετά αναβάθμισα στην νέα stable μέσω updater , δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο , απλά το αναφέρω. )
-
Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από Kvak: “Μόλις παρατήρησα ότι δεν έχει τον stock browser η fastboot 7.2.8 ! ( mi4- cu 2gb ) Δεν τον έχει ούτε μέσα στα system apps / installed apps . Έτσι πρέπει να είναι ή έγινε καμιά πατάτα ?” Ξανά πέρνα τη. Sent from my MI 3W using Tapatalk” Ευχαριστώ , μετά την fastboot πέρασα απευθείας την καινούργια stable μέσω updater , ( δεν ξέρω αν έκανα καλά που δεν την έβαλα μέσω recovery ) κ ξαναεμφανίστηκε ο browser , γενικά έχω θέμα με τους browser αυτό τον καιρό…
-
Γεια σας παιδιά , σε καινούργιο Mi4-CU 2gb version έβαλα μέσω fastboot την 7.2.8 stable tgz , τώρα για αναβάθμιση στην νέα stable θα πάω μέσω updater ή από tw recovery μετονομάζοντας την rom update ? Κάνω κάποια wipe πριν ? Ή μένω στην 7.2.8 ? Ευχαριστώ ! ( Υ.Γ Είχε κολλήσει πάντως για κανά 10 λέπτο στην αρχική οθόνη με το MI logo , ως τώρα λίγο που δούλεψα δεν φαίνεται να χει κανένα θέμα η fastboot rom )
-
Xiaomi Mi 5: Η ceramic έκδοση βασανίζεται με πριόνι και τρυπάνι [video]
Kvak - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΆμα θέλει να μου το στείλει , δεν έχω κανένα πρόβλημα το δέχομαι κ βασανισμένο το .... δώρο .... ! Αλλά έπρεπε να του κάνει κ μια πτώση βρε παιδί μου !
-
Κύριε πρέσβη, μας κακομαθαίνετε ! Καλή επιτυχία σε όλους ! XIAOMI MI 5 3GB RAM 32GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 1.8GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool
-
Xiaomi Mi 5 και 4s: Η ευρωπαϊκή διαθεσιμότητα θα ξεκινήσει από Πολωνία [update]
Kvak - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΣτο gizchina γράφουν ότι το διέψευσαν .
-
Ευχαριστούμε , καλή τύχη σε όλους
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από Kvak: “κανονικά χωρίς φόβο προχωράω ? ” Όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται..... η ζωή ειναι για τους τολμηρούς.Διάβασε οδηγούς αν θελεις να κανεις Καθαρή εγκατασταση για αρχή Παράθεση από Kvak: “6.1.28 cn fastboot beta ” Δεν ήξερα ότι υπάρχει developer fastboot rom... πιστευα ότι stable μονο συνηθιζαν να κανουν fastboot ” Πάω για νανάκια τώρα αμέσως χεχε ! Ναι , ρωτάω διότι στην dev αναφέρεται για προσοχή αν έχει ενοποιηθεί το system 1 & system 2 , κάτι τέτοιο δ…
-
για να βάλω την stable 7.1 σε mi2s που έχει την 6.1.28 cn fastboot beta , προσέχω κάτι ιδιαίτερο στην διαδικασία flash ή κανονικά χωρίς φόβο προχωράω ? Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Kvak: “Γεια σας παιδιά , ποιά είναι τα βήματα σε όσους έχουν 6.1.28 cn fastboot beta σε Mi2s ? ” Τα βήματα για ποιο πράγμα?? ”
-
Γεια σας παιδιά , ποιά είναι τα βήματα σε όσους έχουν 6.1.28 cn fastboot beta σε Mi2s ?
-
Έλεος ρε γαμώτ στεναχωρήθηκα ,τους κάνανε την χάρη , δεν είχαν τα κότσια να μας εκλέξουν? Δώστε μου κανά δώρο να στανιάρω λέω γω ! Καλή χρονιά και καλή τύχη σε όλους .
-
+1 και άλλον ένα ManKat
-
+1 άλλη μια Markat
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Kvak: “Δεν έχω , θα ψάξω να δω , οπότε δύσκολο να είναι τίποτα hardbrick ? ” Θα είναι το πρώτο Xiaomi στην κοινότητά μας που θα καταγραφεί με Hardbrick, αν σου λέει κάτι αυτό. Μήπως έγινε κάτι άλλο και δεν το λένε ? (Έπεσε χωρίς να σπάει τίποτα εξωτερικά - Νερό - Σπασμένο USB port) Με μία ίδια φορτισμένη μπαταρία θα μας λυθούν οι απορίες. Μπορείς να πας και σε ένα κατάστημα με Service κινητών με την μπαταρία για να την δώσεις να δεις αν έχει φορτίο και είναι …