Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 92.
-
Γειά σας παιδιά έχω πρόσφατα φέρει το συγκεκριμένο κινητό για συγγενικό μου πρόσωπο , είχε έρθει με την μαμά rom και μετά του έβαλα την κατάλληλη Ελληνική 20140803 με όλα τα βήματα wipe κλπ , όλα καλά μέχρι προχτές , το έβαλαν να φορτίζει το βράδυ κλειστό αλλά το πρωι δεν άνοιγε δυστηχώς!! Απ όσο μου είπαν δεν είχαν παρατηρήσει τίποτα το παράξενο στην συμπεριφορά του αλλά ούτε και του έκανα κάτι άλλο. Το κινητό δεν μπαίνει ούτε σε recovery ή fastboot , ούτε το βλέπει το pc ! Νεκρό τελείως
-
Ευχαριστούμε GR_Macedon για το minideal.net/gr δεν το ξέρα , λέτε όντως να είναι άμεσα διαθέσιμα ? διότι στο eu warehouse δεν έχει διαθέσιμο το mi4 3g ενώ στο "Ελληνικό" το έχει διαθέσιμο συν ότι έχει περισσότερες συσκευές ! Υπάρχει κάποια πληροφορία γιατί είδα ότι έχει αφαιρεθεί από το φόρουμ το xiaomiforsale ,έχει γίνει κάτι ?
-
Απορία για redmi 2a
Kvak - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΤο συγκεκριμένο κινητό υποστηρίζει μόνο Κινέζικα δίκτυα (TD-LTE) αν δεν κάνω λάθος και όχι Ευρώπη !
-
Εμένα στο mi3 στις ρυθμίσεις την αναφέρει σαν developer 3.9.0 ενώ στο OTA stable .
-
Παράθεση από GeoXiaomi: “Παράθεση από Kvak: “Πρέπει να έχεις 25 credits για να μπορείς να ψηφίσεις . Δε την έχει δεχτεί την ψήφο λογικά. Ψάξτε εδώ το nickname σας αν το βρείτε σημαίνει ότι έχει δεχτεί την ψήφο . en.miui.com/forum.php?mod=misc…=70095&polloptionid=16584” Σίγουρα ; εγώ είχα 21 και μου την δέχτηκε κανονικά” Σε μένα σε δυο λογαριασμούς που έφτιαξα σήμερα για τα αδέρφια μου δε το δεχόταν . Δεν ξέρω στα σίγουρα καλύτερα να το διπλοελέξουμε δεν είναι κόπος . Ναι φαίνεται ότι σε δέχτηκε …
-
Πρέπει να έχεις 25 credits για να μπορείς να ψηφίσεις . Δε την έχει δεχτεί την ψήφο λογικά. Ψάξτε εδώ το nickname σας αν το βρείτε σημαίνει ότι έχει δεχτεί την ψήφο . en.miui.com/forum.php?mod=misc…=70095&polloptionid=16584
-
Of course MIUI Greece , without a doubt ! ( #803 , σελίδα 80 ) 70 κ ανεβαίνει ... 3 ψήφοι στο σύνολο από την οικογένεια !!!
-
Φλασάρισμα Ρομ
Kvak - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΜάλλον και θέμα drivers και θέμα με την ονομασία του αρχείου που ανέφερε ο φίλος Bodai .zip.zip ( rom.zip.zip έγραψα στην κονσόλα cmd ) Το ενεργό σύστημα είναι το 2 ( active system :2 ) δεν παίζει κανά ρόλο αν είναι το 2 ή το 1 έτσι ? Για την ώρα ολα φαίνονται οκ ! Ευχαριστώ παιδιά και πάλι !
-
Φλασάρισμα Ρομ
Kvak - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαιδιά Admin , Bodai θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για την βοήθεια ,για τον κόπο και χρόνο που διαθέσατε και να σας ενημερώσω ότι,τέλος καλό όλα καλά, λοιπόν , κατάφερα και έβαλα την rom τελικά μέσω adb
-
Φλασάρισμα Ρομ
Kvak - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΕίναι η cwm v 6.05.5 ( R8 )
-
Φλασάρισμα Ρομ
Kvak - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΖημιαρούλης από τους λίγους Τους οδηγούς του φίλου admin τους διάβασα , απλά έχω κάνει βλακεία και η συσκευή δεν έχει τίποτα μέσα , έχω κάνει παντού format χωρίς να έχω βάλει την ρομ μέσα !!!! Δηλαδή δεν κάνει boot ...μπαίνει μόνο μέχρι το recovery ! Με κάποιο τρόπο πρέπει να περάσω την ρομ μέσα και απ όσο έχω καταλάβει αυτό γίνετε μόνο μέσω adb . Εκτός αν κόλλησε η συσκευή και το χάσαμε τον Mitu ... Δεν είχα πρόβλημα ως τώρα με τα updates όλα γινόντουσαν μέσω updater . Αλλοτε με wipe και άλλοτε…
-
Φλασάρισμα Ρομ
Kvak - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΑυτό που έχω κάνει είναι φορμάτ παντού.... Το κινητό δεν έχει ρομ μέσα. Να περάσω ρομ μέσω Install zip from sideload sdk? Η υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος? Ευχαριστώ ADB Sideload - Flashing Zips with TWRP & PC (German AND English!) (No OS, Bootloop etc.) - YouTube κάπως έτσι δηλαδή να μπεί η ρομ (είμαι και λίγο άσχετος) , θα πιάσει κάτι τέτοιο?
-
Φλασάρισμα Ρομ
Kvak - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΜήπως χρειάζεται κάποια άλλη διαδικασία για να περάσω ρομ μέσα? τώρα είναι κένο το κινητό
-
Φλασάρισμα Ρομ
Kvak - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΥπάρχει κάποιος οδηγός για το mi3 να κάνω Install zip from sideload ? Εχω βρεί κάποιους οδηγούς για adb sideload να ακολουθήσω κάτι τέτοιο? Απο αφηρημάδα την πάτησα πιστεύω μα μην έχω κάνει brick την συσκευή dash