Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 123.
-
Παράθεση από lak100: “Παράθεση από tasos17: “Παράθεση από kaplaz: “στο δικο μου poco ολα καλα.Κατι αλλο πρεπει να φταιει στην καταναλωση μπαταριας ” Μήπως έφταιγε ότι για κάποιο λόγο όλες μα όλες οι εφαρμογές ήταν στο Autostart? Edit αν και είδα ότι και άλλος κάνει παράπονα.... Υπάρχει κάποιος τρόπος να τεσταρω την απόδοση της μπαταρίας σε περίπτωση που φταίει η μπαταρία ως εξάρτημα και δεν είναι θέμα λογισμικου. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk ” τωρα ειδα οτι μου ειχε βαλει αυτοματη εν…
-
Παρατηρησα οτι στις ειδοποιησεις πανω στην οθονη, δεν φαινεται το περιεχομενο των μυνηματων ( viber, facebook κτλ ) παροτι ειναι ενεργοποιημενη η επιλογη. Το εχει παρατηρησει καποιος αυτο?
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
james. - - Mi-9 (Cepheus)
ΜήνυμαΑυτη χρησιμοποιω.Καποια γνωμη?
-
Παράθεση από sakis*68: “Παιδια ερωτηση Το Dolby που είναι στο zip της rom χρειαζετε να εγκατασταθεί? ” Σακη το βαλες σε mi9?
-
Μολις εγινε εγκατασταση σε mi9.Για την ωρα ολα καλα.Σεταρω το τηλεφωνο και θα ενημερωσω ξανα.. Ολα καλα για την ωρα,εγινε η επαναφορα απο cloud και gmail. Μενει μονο να δω πως τα παει απο θεμα μπαταριας.
-
Για Mi9 κανεις που να τσεκαρε?
-
Καποιος οδηγος απο stable σε developer? Κανω πρωτα ενα factory reset, μετα φλασαρω την official με miflash και μετα περναω την developer? Σκεφτομαι να βαλω developer στο mi9, μιας και η σταθερη δεν παιρνει αναβαθμισεις συχνα.
-
Παρατηρησα σημερα οτι οι αναπαντητες κλησεις δεν αποθηκευονται στη λιστα των κλησεων.Ουτε στην επιλογη που λεει "Ολες οι κλησεις," ουτε στις "αναπαντητες". Σαν ειδοποιηση φαινονται πανω στην οθονη αλλα μετα χανονται.
-
Θα χουμε καμια αναβαθμισουλα και εμεις με την σταθερη xtrv sto mi9 ?
-
Παράθεση από spideman3: “Δοκίμασε την τελευταία του xtreme την xcam6 beta5 και χρησιμοποίησε το config που δίνει, αν δεν γνωρίζεις πως να εισάγεις το αρχείο xml σε λέει: celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/changelog489/ ” Kαι τα δυο Configs βαζω ετσι? Εβαλα και τα δυο.Λειτουργουν και τα δυο αυτοματα η πρεπει να ενεργοποιω μια το ενα μια το αλλο αναλογως τη χρηση? Υ.Γ. Μολις ειδα οτι το ενα ειναι για ημερησιες φωτος και το αλλο για βραδυνες.
-
Παράθεση από spideman3: “Με ποια gcam τις τράβηξες? Δοκίμασες του Xtreme? Έτσι ήταν για κανένα πεντάμηνο στο Mi8 αλλά σιγά σιγά το διόρθωσαν. Θέλει υπομονή θα την φτιάξουν την gcam για την stock μην περιμένεις πολλά μόνο για ημέρα σε χαμηλό φωτισμό να χρησιμοποιείς gcam. ” Αυτην εδω χρησιμοποιησα URNYX [6.2] [updated 28/05/2019]
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
james. - - Mi-9 (Cepheus)
ΜήνυμαΠαράθεση από sakis112: “Θα βάλω μόνιμα χώρα την Ινδία, για να έχω συνεχώς πρόσβαση στα θέματα, στα εικονίδια κλπ Θα έχω κάποιο πρόβλημα ? Θα μου επαναφέρει από μόνο του τα default ?? ” Βαλε ινδια, κατεβασε αυτα που θες και μετα ξαναγυρνα Ελλαδα.Δεν επαναφερει τιποτα,οτι κατεβασεις μενει στο κινητο σου κανονικα.
-
Κατεβασα τους ηχους.Καλυτερα ετσι.
-
Παράθεση από amavroudis: “Απλά μέσα από κάθε εφαρμογή δώσε τον τόνο/ήχο που θέλεις. ” Δεν το βρισκω. Δηλαδη πχ εσυ εχεις κλειστο το κινητο ολη νυχτα και το πρωι το ανοιγεις..Εχει ενα μηνυμα στο viber ενα στο messenger και ενα sms απο κληση επειδη ηταν κλειστο. Θα χτυπησει το κινητο σου με 3 διαφορετικους ηχους? Aκυρο, το βρηκα.Αλλα δεν βρισκω τους κλασικους ηχους default του viber του mesenger κτλ. Μπορω να τους κατεβασω απο καπου?
-
Καλημερα, θα ηθελα να ρωτησω κατι που αφορα γενικοτερα το Miui λογισμικο και οχι μονο τη σταθερη την δικια μας. Υπαρχει καποιος τροπος να κανει καθε εφαρμογη τον δικο της ηχο ειδοποιησης? Επειδη κανει αλλο ηχο το messenger οταν ερχεται μυνημα, αλλο το viber, αλλο το sms οταν ερχεται μια χαμενη κληση επειδη ηταν κλειστο το κινητο.. Με λιγα λογια χωρις να κοιταξεις το κινητο, μονο με τον ηχο πχ σε iphone που ειχα πριν, καταλαβαινες αν εχεις μυνημα στο viber, αν εχεις στο messenger κ.ο.κ. Μπορει με…
-
Σχετικα με την Stable 10.2.16.0 σε mi9 δεν εχει πια την επιλογη "macro mode" στην ληψη γωτογραφιων. Μηπως η επιλογη ειναι αυτοματοποιημενη η καπου που εγω δεν την εχω δει?
-
TWRP σε Mi9
james. - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕρωτηση.Εβαλα το τελευταιο twrp και δεν ειναι οπως το παλιο.Εχει απλα τρεις επιλογες.Reboot-wipe- connect assistance (κατι τετοιο) Τι κανω?