Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 123.
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΝα ειστε καλα ολοι σας!Τετοια εξυπηρετηση ηταν περα απο καθε προηγουμενο!Σας ευχαριστω και μακαρι να ανταποδσω μια μερα.Εχω την 1.2.16.0 σταθερη τωρα πια. Το κινητο λιγο ζεστο ελπιζω να ναι φυσιολογικο μιας και ηταν τοσες ωρες σε Twrp και στην πριζα.
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Διάβασε λίγο τον οδηγό που σου έβαλα πριν κάνεις το οτιδήποτε... ” Τον διαβασα.Δεν βλεπει τη rom με τιποτα.Εκανα Wipe Εχω μονο το twrp Στο κινητο προσπαθω να την εγκαταστησω με sideload αλλα δεν την βλεπει
-
ΜήνυμαΕννοεις να την περασω μεσα στον φακελο του adb.Tο κανω και δεν βλεπει το αρχειο update.zip. Στην μνημη του κινητου τωρα δεν γινεται να την βαλω.ΕΙμαι σε twrp αν φυγω απο εδω παπαλα το κινητο.
-
ΜήνυμαΔεν εβρισκα το αρχειο το οποιο το ειχα ξεζιπαρει χυμα μεσα στο κινητο.Δοκιμασα το "ξεχασιαρης μετονομασα το αρχειο σε Update.zip αλλα και παλι δεν το βρισκει.Ουτε update.zip.zip.Τιποτα! ΕΙμαι στο κεντρικο μενου του Twrp Και το κοιταω
-
Μήνυμαcan not read update.zip
-
ΜήνυμαΔεν βρισκει τη rom Που ειχα βαλει μεσα στο κινητο ομως.
-
ΜήνυμαΔεν μπορει να μπει σε fastboot με την εντολη με πατημενο το UP Η οθονη δεν αντιδραει καθολου παραμενει σε Fastboot και στο Cmd γραφει Error failed to boot Ωπα μπηκε LR team!
-
ΜήνυμαΔεν μπορω να φλασαρω με τιποτα μεσω miflash! Eχω κανει τα παντα.Μου γραφει οτι λειπει ενα .bat file. Κατεβασα την ΕΑΑ εκδοση που ειχε το κινητο μου αλλα τιποτα!Εχω κολησει σε Fastboot εδω και δυο ωρες! Εχω ξενερωσει θελω να το κλειδωσω ξανα και να ειμαι official!
-
ΜήνυμαΔεν μπαινει με τιποτα recovery αλλα εμφανιζει το ανθρωπακι και λεει fastboot.Ενω τα κανω ολα οπως τα διαβαζω στις οδηγιες. Γραφω fastboot flash revovery cepheus_3.3_system_04-05-19_blue.img και το κανει κανονικα Μετα κανω fastboot boot cepheus_3.3_system_04-05-19_blue.img παταω το UP και Enter και δειχνει το ανθρωπακι σε fastboot.Δεν μπαινει σε recovery με τιποτα. Και το προβλημα ειναι οτι δεν μπορει να φυγει απο το fastboot με τιποτα!Μηπως εκανα ζημια?Κραταω παρατεταμενα το Power για επανεκινησ…
-
ΜήνυμαOκ τα εκανα ολλα αλλα στην εντολη fastboot flash recovery recovery.img μου βγαζει error:can not load recovery.img Τι κανω λαθος?
-
ΜήνυμαTo Αρχειο Twrp που κατεβασα εχει καταλληξη .Img αλλα δεν εχει τη λεξη recovery μεσα στο ονομα του. Ειναι αυτο : cepheus_3.3_system_04-05-19_blue.img Το βαζω κανονικα στο φακελο του adb και συνεχιζω?
-
Μιλαμε για την Developer εκδοση παντα, ετσι? Για το θεμα με την αυξημενη θερμοκρασια.
-
Σταθερη xtrv υπαρχει για mi9? Επειδη εχω μπερδευτει.Οταν λεμε Ελληνικη σταθερη miui rom, εννοουμε την xtrv? Σκεφτομαι να προσπαθησω σημερα. ΟΤΑ δουλευουν κανονικα?
-
Αυτα τα προβληματακια ειναι που λεμε οτι υπαρχουν λογω κακου twrp? Οτι δεν πετυχαινει στην εγκατασταση, η οτι μπορει να εχει προβληματα και αργοτερα κατα τη χρηση της rom? Εννοω οτι αν καταφερει και εγκατασταθειετα ολα λειτουργουν ρολοι? Με τρωει το χερι μου να δοκιμασω, αλλα φοβαμαι μην μπλεξω, γιατι τωρα εδω στην official stable ολα λειτουργουν τελεια.
-
Περίεργη εφαρμογή
james. - - Mi-9 (Cepheus)
ΜήνυμαΩραιος!Εμενα παντως δεν εμφανιστηκε ξανα.Ουτε με ανησυχησε ουτε την ανοιξα βεβαια.
-
Περίεργη εφαρμογή
ΜήνυμαΜηπως αλλαξες το Region? Νομιζω οταν αλλαξα το region απο Greece και εβαλα Ινδια για λιγο, ωστε να τσεκαρω μερικα themes, μου κατεβασε και εμενα αυτην την εφαρμογη.Την εσβησα και τελος.
-
Ερώτηση για καμερα
ΜήνυμαΦιλαρακι καλημερα.Κοιταζω το δικο μου και οντως η μια πλευρα ειναι πιο μεσα απο την αλλη.Μην σε ανησυχει.