Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 128.
-
Μπορεί να μου πει κάποιος πως γίνεται το mi band 3 με την 3.5.4 τη μια να βλέπει το νούμερο του καλούντα και μετά από μισό λεπτό να μη βλέπει κανένα????
-
Σε mido με xtrv κανένα πρόβλημα με εφαρμογές και mi cloud. Όλα δουλεύουν τέλεια.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pitmui68: “Παράθεση από Lunatico: “Σε mido μετά το φλασάρισμα του zip για το cloud και εκκαθάριση δεδομένων εφαρμογής, δεν δουλεύει, κάνει fc. ” Να πω αυτό που είχε γράψει ο MIUI_ART Έκανες από τις ρυθμίσεις => Εγκατεστημένες εφαρμογές => Αντίγραφο ασφαλείας Mi Cloud => Εκκαθάριση δεδομένων ? όχι της εφαρμογής Mi Cloud σε μένα δούλεψε κανονικά” Σ’ ευχαριστώ πολύ. Μου είχε διαφύγει.
-
Σε mido μετά το φλασάρισμα του zip για το cloud και εκκαθάριση δεδομένων εφαρμογής, δεν δουλεύει, κάνει fc.
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΕγώ του έχω πάνω 8 κάμερες wifi 1080p συνδεμένες στο nvr χωρίς κανένα σπάσιμο και το tv box σε 5g στο speedtest τερματίζει την πενηντάρα vdsl. Κάτι δεν κάνετε καλά νομίζω.
-
Δουλεύει ρε παιδιά το mi cloud με αυτή τη ρομ?
-
Α, και δεν μπορώ να ανοίξω τα θέματα. Λέει δεν υποστηριζονται στην περιοχή μου.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Lunatico: “Αν και έχω περιοχή Ελλάδα και γλώσσα ελληνικά το time stamp της φωτογραφίας είναι της μορφής yyyy/mm/dd και στα μηνύματα είναι πρώτα ο μήνας και μετά η μέρα. Γίνεται ν' αλλάξει από κάπου αυτό ή είναι θέμα rom? ” Μήπως έχεις βάλει κανένα θέμα που σου αλλάζει την διάταξη ? Ποια ROM έχεις ?” Έχω αυτή τη ρομ και το στοκ θέμα.
-
Αν και έχω περιοχή Ελλάδα και γλώσσα ελληνικά το time stamp της φωτογραφίας είναι της μορφής yyyy/mm/dd και στα μηνύματα είναι πρώτα ο μήνας και μετά η μέρα. Γίνεται ν' αλλάξει από κάπου αυτό ή είναι θέμα rom?
-
Καλημέρα στην παρέα. Καταπληκτικός οδηγός, μπράβο!! Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω mi band 3 ποιο να πάρω την κινέζικη ή την global έκδοση?
-
Καλό καλοκαίρι σε όλους!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Sotiris_s: “καλησπερα σε ολους εμενα σε mido μου κανει συχνες αποσυνδεσεις στο wifi. Το εχει παρατηρησει κανεις η δε φταιει η νεα rom???” Δεν πιστεύω να φταίει η ρομ. Στο δικό μου mido δεν έχω καμιά αποσύνδεση.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
Lunatico - - Recoveries
ΜήνυμαΜπορεί να μου πει κάποιος ποια είναι η διαφορά του TWRP 3.2.1-0 και του 3.2.1-tools για το Redmi Note 4x? Ποιο από τα δύο να περάσω στη συσκευή?
-
Επιβεβαιώνω κι εγώ, σε Redmi 4X δεν λειτουργεί η κάμερα. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Λήγει αύριο, οπότε έκανα μια δωδεκάμηνη ανανέωση. Μπράβο σε όλους για τη δουλειά που κάνετε εδώ μέσα. Transaction ID: 51X70200DW3166114
-
Εμένα πάλι δε μου βγάζει πια σε full screen φωτογραφία αυτού που με καλεί. Μήπως πρέπει να αλλάξω κάποια ρύθμιση? Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Στάλθηκε από MI MAX
-
Κάτι συμβαίνει με αυτή τη ρομ και το adblock. Δεν κόβει πια τις διαφημίσεις στο tapatalk. Στάλθηκε από MI MAX
-
Καλή τύχη σε όλους μα πιο πολύ σε μένα
-
Σε hydrogen όλα καλά με αυτή τη rom εκτός από ένα θεματακι που έχω με τον πλοηγό. Οταν πάω να παίξω οποιοδήποτε βιντεάκι κολλάει σε full screen. Είναι μόνο δικό μου πρόβλημα ή συμβαίνει και σε άλλους? Στάλθηκε από MI MAX
-
Δεν έχει βγει για hydrogen? Δεν πήρα mail. Στάλθηκε από MI MAX