Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 151.
-
Έχετε καμία δοκιμασμένη πρόταση ώστε να ενεργοποιήσω QC;
-
Παράθεση από GR-Macedon: “Παράθεση από hellenicsun: “Γνωρίζει κανείς κόστος επισκευής του εμπρός τζαμιού στη συσκευή μας στην InfoQuest; Κάλεσα και τους ίδιους μα η γραμμή είναι μονίμως κατειλημμένη. ” Μάλλον εννοείς αλλαγή οθόνης. Αν σου απαντήσουν ενημέρωσε μας κατά πόσο έχουν ανταλλακτικες οθόνες για Kate. (προσωπικά αμφιβάλλω) ” Αυτό - τελικώς - εννοώ αφού όπως έμαθα το τζάμι της πρόσοψης πάει μαζί με την οθόνη η οποία όμως λειτουργεί κανονικά. Κόστος επισκευής εκτός αντιπροσωπείας από 85 - …
-
Γνωρίζει κανείς κόστος επισκευής του εμπρός τζαμιού στη συσκευή μας στην InfoQuest; Κάλεσα και τους ίδιους μα η γραμμή είναι μονίμως κατειλημμένη.
-
Παράθεση από zisistil: “Ποιός λέγατε ότι έχει ακριβά κινητά η Apple; Χαχαχαχααχαχααχαχ. Τώρα η Samsung με αυτές τις δυνατότητες βλέπω να μην ζητάει κάτι λιγότερο από 2.000 - 2.500 το κομμάτι. ” More images and European pricing for the Samsung Galaxy S8 and S8 plus leak
-
Ευτυχώς λοιπόν που ακόμη δεν εμφανίστηκε σε μένα :p
-
Ομοίως και σε μένα δεν έχει εμφανιστεί η 8.2 (είμαι με 8.1.3) και το να γυρίσω σε Ινδία πάλι δεν αποφέρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα.
-
Καλή επιτυχία!
-
Δυο crashαρίσματα σήμερα και αυτόματηεπανεκκίνηση. Τη πρώτη φορά ενώ τραβούσα βίντεο (.. και το οποίο δεν αποθηκεύτηκε) και τη δεύτερη ενώ βρισκόμουν στην αρχική σελιδα του Facebook Messenger (αφού είχα βγει από chat). Πρώτη φορά τέτοια συμπεριφορά στους τρεις μήνες που έχω τη συσκευή ασχέτως ROM. Τώρα είμαι με την global official.
-
Θυμήστε μου, για να πάω από stable 8.1.3 σε developer 7.3.2 καταρχήν αρκεί να κατεβάσω το .zip και να κάνω ενημέρωση μέσω του updater και δεύτερον χάνω αρχεία και ρυθμίσεις;
-
Ποσο χρόνο παίρνει να φορτίσει το Note 3 σας και με τον εργοστασιακό φορτιστή ή έχετε άλλον; Ρωτάω διότι σε άλλο forum επί τούτου και με τον φορτιστή/καλώδιο που χρησιμοποιώ (όχι εργοστασιακά) θέλει περίπου τρεισήμισι ώρες και μάλλον είναι πολύ.
-
Παράθεση από Alex_MLT: “Περίμενε να δείς και το νέο Mi 6, αυτό θα έχει Global πολύ πιο γρήγορα μου φαίνεται... ” Θα είναι όμως το ίδιο - αν όχι περισσότερο - εντυπωσιακό; Το Mi Mix είναι το μοναδικό smartphone που μου τράβηξε ευχάριστα τη προσοχή φέτος και από τη στιγμή που έγινα ιδιοκτήτης ενός Xiaomi με αποτέλεσμα να δουλέψω τη MIUI ROM, το θέλω ακόμη περισσότερο! Ούτε iPhone 7 Plus ούτε OnePlus ούτε τίποτα - μιλώντας πάντα για την αισθητική.
-
Mi Band 2: The New Successor!
hellenicsun - - Mi Band
ΜήνυμαΕιχα το 1. Σκέφτομαι να αγοράσω το 2. Από πού προτείνετε;
-
Παράθεση από Alex_MLT: “Συμφωνούμε 100%. Απλά, έγω προσωπικά δεν "τρελαίνομαι" με τα update, όταν είναι έτοιμο θα έρθει. Αλλά, αν βγεί η stable 8.2 για το κινητό μου δύο μήνες αργότερα, δεν θα σταματήσουν να δουλεύουν και οι συσκευές μας, έτσι; Τι να πουν και οι κάτοχοι άλλων συσκευών άλλω εταιρειών που βλέπουν μια το πολύ δυο αναβαθμίσεις.. και μερικές φορές (τι μερικές, πολλές) οι συσκευές γίνονται χειρότερες από ότι ήταν.. ” Ούτε εγώ. Πιο συγκεκριμένα, εφόσον ξέρω ότι η συσκευή μου θα το λάβε…
-
Παράθεση από Alex_MLT: “Δεν καταλαβαίνω πως συνδέεις τον αριθμό των συσκευών που θα λανσαριστούν με την υποστήριξη... ” Με την αύξηση των νέων συσκευών θεωρώ ότι αυξάνεται ο βαθμός δυσκολίας παροχής έγκαιρης και ποιοτικής υποστήριξης σε όλο αυτό το εύρος.ΠΧ γιατί η 8.2 να έρχεται ανά κύματα στις συσκευές αντί ένα release ταυτόχρονα σε όλες; Δε παίζει εδώ ρόλο ο μεγάλος αριθμός διαφορετικών συσκευών; Στο δικό μου μυαλό η ιδέα των λίγων συσκευών με ποιοτικά χαρακτηριστικά (όπου λίγες όσες χρειάζον…
-
Ειλικρινά, μια ευχάριστη είδηση θα ήταν αυτή που θ' ανέφερε το ακριβώς αντίθετο! Οι υπάρχουσες συσκευές της απευθύνονται - θεωρώ - στη πλειοψηφία των δυνητικών αγοραστών Android smartphone και μάλιστα με ιδιαίτερα καλές προτάσεις που δίνουν την εντύπωση πως στη σχέση τιμής/προϊόντος η ζυγαριά γέρνει υπέρ του προϊόντος μακράν - προφανώς θετικό για τον κάθε ιδιοκτήτη Xiaomi. Αλλά αυτή τη "τρέλα" των νέων συσκευών τη παρατήρησα και στη Meizu της οποίας είχα συσκευή για περίπου δύο χρόνια. Τότε, είχ…
-
Καλημέρα στη παρέα. Στα screenshots δύο διεργασίες που δεν άφησαν τη συσκευή να "κοιμηθεί" για 23' και 4 ώρες & 44' αντίστοιχα. Εύχομαι (.. και πιστεύω) να είναι θέμα λόγω πρώτης χρήσης στη Developer ROM. Αυτή τη στιγμή με 21 ώρες & 17' αναμονής έχω 4 ώρες & 9' SOT που είναι.. λίγο και υπόλοιπο μπαταρίας 12%.
-
Παράθεση από emmstra: “Καλημέρα. Πως μπορώ να αφαιρέσω τον καιρό από την γραμμή κατάστασης της οθόνης; αν το λέω καλά.... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αυτό νομίζω δεν αφαιρείται καν - μέρος των γραφικών.
-
Παράθεση από c.zormpas: “απο το πρώτο τρέξιμο τρέχω dev... ακολουθεί κανονικά τα updates... όλα μια χαρά (πλην του 4g που έχασε τα vpn κ δόθηκε λύση σε 5 λεπτά) Redmi Note 3 pro SE ” Σ' ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Θα τη flashάρω κι εγώ.