τελειωσε το install, πατησα reboot, και ειναι κανα 5 λεπτο με πατημενο το reboot(αλαξε λιγο χρωμα το εικονιδιο) χωρις να κανει κατι. ειναι φυσιολογικο? χαχαχα, τωρα μαυρισε η οθονη, χωρις να εχει κλεισει..το τιναξα στον αερα τελικα???
@Bodai Μου το βγαζει unauthorized κανω κατι λαθος εγω? Αυτο λυθηκε.. Εχει μεινει κολλημενο σε fastboot και με την εντολη την προσωρινη και με την μονιμη.. Το κλεινω?? Το εκλεισα, ανοιξε κανονικα και ξανακανα την διαδικασια.Οταν πατησα volume up + power buton για να μπω recovery μου εβγαλε το εξης
Καλησπερα παιδια, εχει κανενας ευκαιρο το link που κανουμε αιτηση για το κωδικο του bootloader? Θελω να ξανακανω αιτηση... Μου ηρθε το sms..Your unlock request has been aprooved. Και με στελενει σε ενα λινκ να κατεβασω το unlock tool,το οποιο ομως εχω ηδη.. Ανοιγω το unlock tool, συνδεομαι κανονικα και οταν κανει τσεκαρισμα αν εχω δικαιωμα ξεκλειδωματος μου λεει πως δεν εχω... Εχει συμβει κ σε καποιον αλλο αυτο? Τελικα ερχεται κωδικος με το sms, ή ερχεται αυτο που προανεφερα? edit: ολα καλα prob…
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από tragos: “Δημιουργω hot spot με το κινητο,εκπεμπει δικτυο κανονικα,το βλεπουν οι υπολοιπες συσκευες,συνδεονται κανονικα πανω του, αλλα δεν εχουν προσβαση στο ιντερνετ...καμια ιδεα κανεις? ” Ριξε μια ματιά στον οδηγό .. ” Ειχαμε επιτυχια φιλε!!
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από tragos: “Είναι γενικό δηλαδη απ οτι καταλαβαίνω σ όλες τις συσκευές.. ” Όχι το συγκεκριμένο είναι ένα bug που χτυπάει σε άσχετες φάσεις. Απλά σε κάποιους εμφανίζεται και κάποιους όχι, θα μπορούσε να σου εμφανιστεί ακόμα και μετα από 2-3 αναβαθμίσεις” Οκ σε ευχαριστώ, θα το προσπαθήσω με τον οδηγό. Όταν με το καλό μου έρθει ο κωδικός για το bootloader κ περάσω την δικιά μας rom, θα πρέπει να το ξανακανω ή μπορεί κ όχι? Sent from my Redmi Note 3
Παράθεση από Bodai: “@tragos αυτόν => Internet sharing μέσω του wifi hotspot” Μάλιστα...θενξ φίλε Είναι γενικό δηλαδη απ οτι καταλαβαίνω σ όλες τις συσκευές.. Sent from my Redmi Note 3
Καλημερα παιδια, Εχω ενα θεματακι.. Δημιουργω hot spot με το κινητο,εκπεμπει δικτυο κανονικα,το βλεπουν οι υπολοιπες συσκευες,συνδεονται κανονικα πανω του, αλλα δεν εχουν προσβαση στο ιντερνετ...καμια ιδεα κανεις? Φοραω την 5.12.10
Κοιτα, Εγώ απαντησα σε ερώτηση για εφαρμογή sms και όχι για υποστήριξη δικαρτου κ 160 χαρακτήρων.. Αν είχε ερωτηθεί το παραπάνω δεν θα απαντούσα. Εν κατακλείδι, μην την κατεβάζεις την εφαρμογή κ είσαι κομπλε!:thumbup: Sent from my Redmi Note 3
Σε εμένα δεν αργεί καθόλου κ στέλνει πάντα. Το δικαρτο δε με ενδιαφέρει καθόλου. Κ αν είναι να γράψω σεντόνι παίρνω τηλέφωνο!! :o:o Sent from my Redmi Note 3
πως την εβαλες? με flash tool? Ξεκλειδωσες μονος σου την συσκευη? edit: η ευρωπαικη weekly/dev ειναι. απλα modified se flashboot χωρις root η τπτ αλλο , οπως βαζεις τις Sphinx ετσι και αυτη Τωρα το δα αυτο!!
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από tragos: “Θέλει κ αυτή ξεκλειδωμα στον bootloader ή μπαίνει χωρίς? ” Αναφερει ρητα ότι φλασάρεις χωρίς την επιλογή Preloader ” Επειδη δεν το εχω κ πολυ ακομα...Δεν θελει μαλλον... Οταν με το καλο ερθει ο κωδικος, που το χρησιμοποιουμε? Που τον γραφουμε? Στην συσκευη? σε καποιο site? Εψαξα για αναλογο θεμα κ δεν βρηκα...
Εκτος της εργοστασιακης, η μονη που φλασαρα ειναι η 5.12.10 Σταθεροτατη, χωρις ελληνικα. Δεν εχω βρει κατι αρνητικο, λειτουργουν ολα. Καποιες φορες, καποια εξωτερικα αρχεια δεν τα κατεβαζει. Ισως ειναι καποιο θεμα ρυθμισης που δεν εχω βρει. Την συνιστω.