Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 289.
-
Δεν την βλέπω κάπου την Ρομ. Π.χ. τώρα που μπαίνω πάλι στην αναβάθμιση, μου δίνει την επιλογή να την ξανακατεβω, σαν να μην την κατέβασε πριν...ενώ την κατέβασε κανονικά..
-
Τα δοκίμασα όλα! Δεν γίνεται τπτ...
-
Ομαδα κάποιος να γνωρίζει κάτι σχετικά με το θέμα μου? Πατώντας instal βγάζει τις παρακάτω επιλογές δίχως να γίνεται εγκατάσταση. Είναι θέμα της συσκευής μου? Δεν έχω κάνει κάτι καλά?
-
Καλημερα, ήρθε το ΟΤΑ, κατέβασα, πατάω instal και βγάζει αυτό: Δεν προχωράει τπτ.Δωσατε κάποιο instal tool και δεν το πήρα χαμπάρι?
-
Παράθεση από akisjes: “Το έβαλα προ μιας ώρας την νέα ρομ και όντως δεν παίζει τα βίντεο που έχω τραβήξει ενώ το πρόγραμμα της κάμερας συνεχίζει όπως και στις δύο προηγούμενες να κρασσαρει.Για περισσότερα τις επόμενες ημέρες =============== Σεπ 4th 2017, 10:26pm =============== Ξεχασα να αναφέρω ότι πρόκειται για mi5 s plus ” Εγω γύρισα στην προηγουμενη, έως ότου διορθωθεί, λογικά στην επομενη.
-
thnx @MIUI_ART
-
Δεν έχω λάβει ακόμη mail με το patch
-
Θενξ @Sakis Teleios για την άμεση απάντηση. Θα το κοιτάξουν λογικά τα παιδιά.
-
Αν μπορεί κάποιος σε 5s plus να δει αν παίζουν τα βίντεο που χει τραβήξει με την συσκευή του. Σε μένα δεν..
-
Παράθεση από mixaliscy: “Προς το παρών του λες να μην σου εμφανίζει ειδοποιήσεις μέχρι να φτιαχτεί ” Α οκ δεν είναι έτοιμο ακόμα, Θενξ φίλε, καλημέρα!
-
Καλημερα ομάδα, περαστηκε σε 5 s plus. Όλα good, δεν παρατήρησα κάτι να μην δουλευει. Ερώτηση: Για τα ΟΤΑ updates κάνουμε κάτι εμείς για ενεργοποίηση? Γιατί η ειδοποίηση που μου ήρθε καμία 10αρια φορές πιστεύω ήταν από την επίσημη.
-
Μπραβο παίδες!!!
-
Παράθεση από akisjes: “ο tsagos να ελέγξει μήπως πέρασε την ίδια... ” Την .24 πέρασα, θενξ
-
Περαστηκε σε natrium η αρωματικη, τελείωσε η εγκατάσταση κανονικά και έκανε reboot μόνο του μετά από αρκετές rom! Μπράβο ρε ομάδα!! Μέχρι στιγμής ολα είναι ικανοποιητικα, δεν έχω παρατηρήσει κάποια δυσλειτουργία. Συνεχίστε την καλή δουλειά παιδιά!!
-
Ομαδα καλησπέρα, Πιάσατε δουλειά πάλι!! Εύγε!! Ίσως να ρωτήθηκε σε άλλο θρεντ, εδώ δεν το είδα..Από την τελευταία αρωματική χρειάζεται fr για να εγκαταστήσω ή προχωράω κανονικα?
-
Πολυ καλο! Ξερουμε αν η καμερα εχει OIS?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από tragos: “Καλημερα ομάδα, Επέλεξα στη αρωματική εγκατάσταση SU, αλλά τελικά δεν είμαι root.....bla bla bla.... ” Θα έπρεπε να έχεις root. Κάνε πάλι flash την Rom. ” Εκανα τροποποίηση χωρίς εγκατάσταση πάλι της rom, παρά μόνο του SU, όλα οκ!!!
-
Καλημερα ομάδα, Επέλεξα στη αρωματική εγκατάσταση SU, αλλά τελικά δεν είμαι root. Τι να κάνω τώρα? Παρουσιάστηκε κ σε κάποιον άλλον? Υπάρχει ξεχωριστό αρχείο όπως στη XTRV?