Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 289.
-
Καλησπερα ομάδα, σε kenzo περάστηκε με καθαρή εγκατάσταση. Έχω θέμα όμως με το συγχρονισμό. Όταν είμαι σε wifi, δε σταματά να προσπαθεί να συγχρονίσει. Κάποιος άλλος που το παρατήρησε? Δεν ξέρω αν ξαναειπωθηκε...Δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα ποστ.
-
Καλησπερα ομάδα, σε kenzo έχει κανένας θέμα με το άνοιγμα φωτογραφιών στο viber?
-
Παράθεση από BanditGR: “Σε κάποιους ήθελε Power + Volume Up + Volume Down, νομίζω σε Ido αλλά δεν παίρνω και όρκο, πάντως ή αυτό ή ο συνδυασμός του @Bodai πρέπει να δουλεύει. ” Σ εμενα power+ vol up το αφησα και ξανα vol up και ξανα...και μπηκε.... =============== Μαρ 17th 2017, 11:13pm =============== Περαστηκε και απο μενα σε kenzo.. Ο,τι προαναφερθηκε μονο, τπτ σπουδαιο προβλημα δλδ Εχω την εντυπωση οτι ισως εχει λιγο καλυτερη διαχειρηση της ram..! Θα δειξει.. hnx ομαδα!
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από tragos: “Σε kenzo τωρα παρατηρησα οτι δε μπαινει σε recovery απο το μενου στην 7.3.9 για να βαλω την 7.3.16.. Θυμηστε μου λιγο, υπαρχει χειροκινητος τροπος για να μπω rec? ” Power & Vol + ” Αυτο το δοκιμασα αλλα δεν...γι αυτο ρωτησα μηπως το χα ξεχασει... Και τωρα μενουμε 7.3.9 δηλαδη...? Edit: Μπηκε...
-
Σε kenzo τωρα παρατηρησα οτι δε μπαινει σε recovery απο το μενου στην 7.3.9 για να βαλω την 7.3.16.. Θυμηστε μου λιγο, υπαρχει χειροκινητος τροπος για να μπω rec?
-
Θενξ παιδες ολους τους αποπανω, που βοηθησαν! Το βρηκα!
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από whoknowsss: “Στο φόρουμ το επίσημο, στα σχόλια που έχουν γίνει υπάρχουν ευχαριστίες για την προσθήκη της επιλογής. Στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου λένε ” ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΙΣΧΥΕΙ. Τηλέφωνο -> Κάτω αριστερά κουμπί (Ξ) -> Ρυθμίσεις -> Ρυθμίσεις εισερχόμενων κλήσεων -> Increasing ringtone volume, το απενεργοποιείτε και ησυχάζετε επιτέλους από τον κλιμακούμενο ήχο κλήσης. ” Δε μπορω να το βρω πουθενα...
-
Περαστηκε σε kenzo. Η χωρα επεστρεψε, ειμαστε Ελλαδα! Μπραβο παιδες! Το screen recorder δεν λειτουργει, στην προσπαθεια ανοιγματος της εφαρμογης, βγαινει το γνωστο μυνημα "η εφαρμογη εχει σταματησει" Κανεις με kenzo για επιβεβαιωση?
-
Απο χθες περασμενη σε kenzo, μεχρι τωρα ολα ικανοποιητικα. Η Πολωνια παραμενει. Ο αυξανομενος ηχος κλησης μαλλον δεν θα αλλαξει, ισως το παγιωσε ετσι η Xiaomi. Thnx παιδες
-
Παράθεση από pankobios: “Καλησπερα. Ολα καλα (νομιζα) σε Kenzo αλλα πηγα να στειλω ενα μηνυμα και ειδα οτι δε δουλευει η ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ ΟΘΟΝΗΣ. Εχει κανεις αλλο το ιδιο προβλημα? ” Σε μενα λειτουργει κανονικα..
-
Σε kenzo, φλασαριστηκε χθες. Ολα καλα μεχρι τωρα. Ισως λιγο καλυτερη διαχειριση μπαταριας. Τα γνωστα θεματα με τον ηχο κλησης και την Πολωνια παραμενουν.
-
Παράθεση από yiannism01: “Παράθεση από tragos: “Παράθεση από tragos: “Παρατηρησα οτι το εικονιδιο του ημερολογιου ειναι κολλημενο μονιμα στις 16 του μηνα, ενω παλαιοτερα ακολουθουσε την ημερομηνια κανονικα. Συμβαινει σε κανεναν αλλο? ” Σε κανεναν...??? ” Άλλαξε θέμα.. βάλε το αρχικό.. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Αυτο ηταν, εισαι ωραιος ρε φιλε, θενξ! =============== Ιαν 31st 2017, 9:22pm =============== Παράθεση από Takis@20VT: “Ωχ κι εμένα έτσι δείχνει, 16 πάντα, αλλά πίστευα οτι…
-
Παράθεση από tragos: “Παρατηρησα οτι το εικονιδιο του ημερολογιου ειναι κολλημενο μονιμα στις 16 του μηνα, ενω παλαιοτερα ακολουθουσε την ημερομηνια κανονικα. Συμβαινει σε κανεναν αλλο? ” Σε κανεναν...???
-
Παρατηρησα οτι το εικονιδιο του ημερολογιου ειναι κολλημενο μονιμα στις 16 του μηνα, ενω παλαιοτερα ακολουθουσε την ημερομηνια κανονικα. Συμβαινει σε κανεναν αλλο?
-
Παράθεση από lak100: “Παράθεση από tragos: “Παράθεση από lak100: “παιδια σε οσους δουλευουν bluetooth ακουστικα σας δειχνει την σταθμη μπαταριας η οχι ” σε Kenzo φαινεται κανονικα η σταθμη της μπαταριας του ακουστικου ” σε μενα γιατι δεν το δειχνει σε redmi note 4 pro? θελει καποια ρυθμιση? ” δεν εχω κανει καποια ρυθμιση, απο μονο του μολις συνδεω το κινητο με το hf
-
Παράθεση από lak100: “παιδια σε οσους δουλευουν bluetooth ακουστικα σας δειχνει την σταθμη μπαταριας η οχι ” σε Kenzo φαινεται κανονικα η σταθμη της μπαταριας του ακουστικου
-
Σε Kenzo ολα καλα, εκτος απο τα κλασσικα πλεον. Απο την εφαρμογη update δεν γινεται, μονο μεσω recovery Μετακομιση σε Πολωνια Χτυπος κουδουνιου με αυξουσα ηχητικη ειδοποιηση Στην αναζητηση επαφων, οταν επιλεγεις καποιο γραμμα για να μεταβεις πιο γρηγορα, σε παει στα αγαπημενα εμφανιζονας σου μια καρδια!! τι γλυκο!!!!χαχαχααχα Παιδες ευχαριστουμε πολυ!!!
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από tragos: “Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από gab: “Πριν λίγο πέρασα την ρομ στο redmi note 3 και βλέπω 1εφαρμογη (mab.apk) να έχει εγκατασταθεί χωρίς να την έχω βάλει εγώ. Γνωρίζει κανένας τι ακριβώς είναι αυτό και έχει πάρει δικαιώματα σχεδόν γιά τά πάντα και αν τήν έχετε στά redmi note3 οι υπόλοιποι? ” Αυτή την εφαρμογή την σβύνουμε. Ποια ROM έχεις περασμένη να το κοιτάξουμε; ” εγω την εχω στην 7.1.12 ” Κοίταξα και στα 3 Redmi note 3 (hennessy,kenzo,kate) …
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από gab: “Πριν λίγο πέρασα την ρομ στο redmi note 3 και βλέπω 1εφαρμογη (mab.apk) να έχει εγκατασταθεί χωρίς να την έχω βάλει εγώ. Γνωρίζει κανένας τι ακριβώς είναι αυτό και έχει πάρει δικαιώματα σχεδόν γιά τά πάντα και αν τήν έχετε στά redmi note3 οι υπόλοιποι? ” Αυτή την εφαρμογή την σβύνουμε. Ποια ROM έχεις περασμένη να το κοιτάξουμε; ” εγω την εχω στην 7.1.12