Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 176.
-
Καλημερες παιδια! Τι εγινε με το kenzo και δεν ειχε update; Μηπως ετοιμαζομαστε για nougat; (Ειμαι και αστειος)
-
Να κανω κι εγω την απορια μου... Γενικα ειδα πως με την 7.2.16 ειχα πτωση της μπαταριας αφου η προηγουμενη dev που ειχα πανω ηταν η 6.12.15. Για να κανω rollback μεσω του updater πρεπει να κατεβασω το zip αρχειο της παλιας, να το περασω στο κινητο και να επιλεξω εγκατασταση αρχειου μεσω του updater; Να κανω και factory reset επειδη γυρναω σε παλαιοτερη dev ή οχι;
-
Καλημερα σε ολους! Επειδη ειχα ξαναδει αντιστοιχο προβλημα παλαιοτερα σε αρκετους χρηστες αλλα δεν βρηκα καποια λυση, παραθετω σε νεο topic το εξης: Μετα την ενημερωση λογισμικου απο 6.12.15 σε 7.2.9 στο kenzo μου, παρατηρω πως τα εισερχομενα SMS σε third-party εφαρμογες (QKSMS χρησιμοποιω) μου ερχονται διπλα. Γιατι συμβαινει αυτο;
-
Παράθεση από efrai3: “Σε mimax πέραν των γνωστών θεματων με τα modes της κάμερας,δεν έχω κάποιο πρόβλημα με διπλά sms. Χρησιμοποιώ το Handcent Sms. ” Ειχα δει κι αλλους με το ιδιο θεμα αλλα δε βρηκα καποια λυση. Και δεν καταλαβαινω το γιατι συμβαινει αυτο
-
Αποριας αξιον: Δεν ξερω αν εχει λυθει το θεμα, αλλα γιατι σε third-party εφαρμογες SMS (χρησιμοποιω QKSMS) μου ερχονται διπλα εισερχομενα sms;
-
Καλησπερα σε ολη την παρεα. Εχω μεινει αρκετο καιρο εκτος αθληματος κυριως λογω θητειας και διαφορων υποχρεωσεων. Μια απορια μονο: Γιατι δεν γινονται update απο τις 19 του Γεναρη και μετα;
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/27668/ Βγαλμενο μεσα απο τη ζωη
-
Μπραβο παιδια κι απο μενα. Νομιζω ειναι μια επιπλεον ανταμοιβη αλλα και αναγνωριση για το εμψυχο δυναμικο που ασχολειται καθημερινα με τον κοσμο που αντιμετωπιζει τα προβληματα του αναφορικα με τις συσκευες Xiaomi. Ειστε μοναδικοι στο ειδος σας κι ελπιζω να πατε ακομα πιο ψηλα κι εμεις ειμαστε εδω να βοηθησουμε και να σας στηριξουμε οπως κανετε κι εσεις σ' εμας! Congratulations
-
Μεχρι και σημερα εξακολουθω να βλεπω τη Vodafone να πιανει καλυτερο σημα τοσο για κλησεις οσο και για mobile internet σε δυσκολα σημεια οπου η Cosmote υστερει. Οπου δυσκολα σημεια πειτε υπογειο και γενικα δωματια οπου υπαρχει αδυναμια σηματος της κεραιας.
-
Καλημερες με ξυπνημα απο 7.1.5 dev της MIUI. Το δοκιμασε κανεις, να μας πει εντυπωσεις;
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26928/ Επικαιρο και με το thread του φορουμ XTRV 6.12.22 δεν δουλεύει το mobile internet - απώλεια APN ! [SOLVED]