Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 176.

• Αν και καθυστερημενα, μιας κι εχω χασει τη μπαλα με τις υπηρεσιες αυτο τον καιρο, να κανω κι εγω τις ευχες μου. Ευχομαι ολοψυχα καλη χρονια σε ολα τα μελη του φορουμ, με υγεια, χαρα και ευτυχια σ' εσας και στις οικογενειες σας. Ελπιζω το 2017 να σας φερει ο,τι επιθυμειτε και να μη σας στερησει τιποτα οπως το 2016. Να ειστε ολοι καλα και να μεγαλωνει το φορουμ μας ακομη περισσοτερο! HAPPY NEW YEAR!

• Εννοειται πως παιρνει αναβαθμιση και φυσικα αξιζει. Προσωπικα απο lolipop σε marshmallow ειδα αρκετες διαφορες κυριως σε stability και διαχειριση μπαταριας. Πλεον δεν χρησιμοποιειται gtv αλλα xtrv οπως θα δεις και στην πρασινη κεντρικη δημοσιευση στο πανω μερος της οθονης σου. Επιπλεον ριξε μια ματια εδω: Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)

• @Teo teo Μια χαρα στο βγαζει το κινητο. Αφου γραφει 9008, μη φοβασαι. Βρισκεσαι σε edl mode οποτε κατεβασε το mi flash και πες μας αν σου αναγνωριζει την port του κινητου.

• 2/16gb και lag

The_Kostas - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Για να μπρικαρει το κινητο ετσι ωστε να το κλαψουμε, θελει πολυ προσπαθεια και μεγαλη ατυχια. Οταν μιλαμε για λογισμικο, ξεχναμε λιγο τη λογικη γιατι καπου θα βρεθουν λαθη. Ειτε αυτα ειναι κωδικας, ειτε ειναι bug ειτε απλα κακη εγκατασταση του λογισμικου. Πιθανον αν βαλεις καποια dev rom να ρολλαρει καλυτερα, οποτε και να εισαι προετοιμασμενος αν δεν φτιαξει με reset.

• Ωραια δοκιμασε να κανεις ενα factory reset γιατι με βαση αυτα που στελνεις, το μονο που φαινεται να καταναλωνει μπαταρια ειναι το συστημα. Μην αγχωνεσαι ακομα.

• Ποσο καιρο εχεις το κινητο; Επισης, παρατηρησες τη διαφορα μετα την εγκατασταση της 6.12.29; Προσπαθω ν' αντιληφθω το προβλημα γιατι δε βλεπω κατι παραξενο στην εικονα με τη διαχειριση της μπαταριας.

• Λογικα εχεις unofficial rom επανω που σημαινει οτι δεν εχει πληρης υποστηριξη της ελληνικης γλωσσας. Αν δε σου ειναι κοπος στειλε τις πληροφοριες του κινητου που δειχνει τα στοιχεια του kernel κτλ. Επισης τσεκαρε αν ο bootloader ειναι ξεκλειδωτος. Και ετοιμασου για φλασαρισμα Υ.Γ: Τσεκαρε εδω Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή

• 2/16gb και lag

The_Kostas - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Απ οσο γνωριζω δεν υπαρχει προβλημα λογω ram. Τα 2gb δε δικαιολογουν το lag στα recent tasks. Μηπως να εκανες ενα factory reset; Οταν μιλαμε για θεμα software, οι προβληματικες καταστασεις ποικιλουν αλλα παντα βρισκεται λυση! Στην τελικη αν δε φτιαξει παλι, παμε για φλασαρισμα σε αλλη rom που λογικα θα φτιαξει το θεμα

• Χρονια πολλα παιδια! Καλη χρονια σε ολους ευχομαι, με υγεια Να πω κι εγω ενα παραξενο και δεν ξερω αν πρεπει ν ανησυχησω. Ειχα υπηρεσια χθες και εβαλα κατα τις 2 το βραδυ το κινητο στη φορτιση με 6% μπαταρια. Ηταν κλειστο και οταν σηκωθηκα το πρωι στις 7:30 εγραφε 79% (!) Εβγαλα το καλωδιο και το ξαναβαλα και φορτισε κανονικα. Υπαρχει θεμα;

• Ναι εμενα μου βγαζε πανοραμα και οχι photosphere. Κι ενω κατεβασα photosphere wallpaper κι ολα κομπλε, με την εφαρμογη αυτη δε βρηκα ακρη. Εκτος αν ειμαι αμπαλουα

• Μπα κι εκει πανοραμα βγαζει. Δε γινεται να την εχουν τα samsung και να μην μπορεις να τη βρεις με third party εφαρμογη...

• Καλημερα και χρονια πολλα! Ξερουμε αν υπαρχει εφαρμογη για 360 καμερα; Οχι πανοραμα, αλλα εκεινες τις φωτο που γυρνανε με τη βοηθεια του γυροσκοπιου του κινητου.

• @kon.geo Καλημερα φιλε. Δε ξερω που εχεις email, αλλα σ εμενα η εφαρμογη gmail δουλευει αψογα με αυτοματο συγχρονισμο και εμφανιζονται ειδοποιησεις σε χρονο dt. Αν θες να χρησιμοποιησεις την μαμα εφαρμογη email, τσεκαρε στις ρυθμισεις --> ειδοποιησεις & γραμμη καταστασης --> ειδοποιησεις εφαρμογων --> mail και δες τι γινεται εκει. Αν δε σε καλυψει κατεβασε μια third party εφαρμογη

• @psicho νομιζω οτι αυτο ειναι θεμα του mi flash. Εχεις το τελευταιο του 2016 ή μηπως του 2015;

• @KARAGxrn3p πηγαινε στις συνθετες ρυθμισεις του wi-fi και μετα στη ζωνη συχνοτητας. Επελεξε 2,4 Ghz μηπως στρωσει.

• @JamFati Τα παιχνιδια χρησιμοποιουν περισσοτερους πορους απο το κινητο και το τσιτωνουν. Οι αριθμοι που λες ειναι μια χαρα

• Ε πλακα μας κανεις; Διαλεξε ενα τροπο που θα κανεις το φλασαρισμα και τελειωσες μπαμ μπαμ. Πριν κανα 10ημερο εμεινα με το... xiaomi στο χερι και δεν αναβε ουτε το ledακι. Περιμενουμε τ αποτελεσματα σου

• Ευχαριστω για τις πληροφοριες! Απλα το φιλαρακι πιο πανω το συνδυασε με Android 7 και χαρηκα λιγο

• Ναι απλα κατι νουμπια σαν κι εμενα δεν καταλαβαινουν τη διαφορα μεταξυ beta 1 και beta 2. Να με συγχωρεις

• Πολυ σωστος, κι εμενα καπου τοσο βγαινει στο δικο μου το μοτορι και την εχω κρατησει ακομα.