Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 176.
-
+1 απο Kostas741 αλλα ειμαστε αρκετα πισω
-
@tacolla απο που προεκυψε αυτο; Αμα ειναι να το κανω το update
-
Πρωτον μην αγχωνεσαι. Οσο το κινητο μπαινει σε fastboot, recovery, ή ακομα κι αν αναβει μονο το κοκκινο λαμπακι, δε νεκρωνει! Πρεπει να σαι πολυ ατυχος και να χεις θεμα hardware για να το κλαψεις. Τωρα, απ οτι βλεπω κατεβαζεις τη σωστη global stable οποτε συνεχιζεις κανονικα με το φλασαρισμα. Σε τι φαση βρισκεται το κινητο;
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26612/ Ηταν ειλικρινης παντως!
-
battery life με miui v8
ΜήνυμαΜε 6.12.22 στο Redmi Note 3 Pro εχω βγαλει και 9 ωρες οθονη με ανοιχτο wifi ανοιχτο και γενικα 30 ωρες ανοιχτο κινητο. Δεν εχω κανενα παραπονο για τα 4100 mAh που διαθετει. Μηπως σου τρωει καποια εφαρμογη την μπαταρια;
-
Καλησπερα παιδια! Για Redmi Note 3 Pro, εβαλε κανεις 6.12.29; Ειδε κανεις διαφορες που ν' αξιζουν;
-
@aggelos7 θα σου δωσω μια συμβουλη για να ξεμπλεξεις. Κατεβασε το QKSMS. Η εφαρμογη δεν παιζεται και δεν αντιμετωπιζω κανενα απολυτως προβλημα. Μου ρυθμιζει αυτοματα τους 160 χαρακτηρες, εχει πολυ καλες ρυθμισεις και δεν εχω κανενα απολυτως θεμα οσον αφορα αποστολη/παραδοση μηνυματων. Ο,τι θες εδω ειμαστε!
-
@Sot καλα να περνας φιλαρακι και καλες γιορτες!
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26518/ Αγαπημενες γιαγιαδες
-
Δε λειτουργουν οταν εχεις και τις 2 sim ενεργες; Κλεισε την 1η sim και ασε ανοιχτη τη 2η να δουμε αν το προβλημα υφισταται. Αν εξακολουθει, πηγαινε στις ρυθμισεις της 2ης sim και τσεκαρε την 1η σελιδα εδω: XTRV 6.12.22 δεν δουλεύει το mobile internet - απώλεια APN ! [SOLVED]
-
Παράθεση από Krasdimi: “Για να κάνω την βλακεία ερώτηση της ημέρας.... Λοιπον οταν συνδέω τον μαμά φορτιστη στην μπρίζα σα να πεταει μια ''σπιθα'',μη φανταστείτε κανα κεραυνο ή κατι τραγικό απλα κανει μπτζ (με το οπτικο εφε του) ....Να σημειωσω οτι ο φορτιστης φορτιζει κανονικα γενικα χωρις να θερμαινεται....μηπως φταιει το eu ανταπτοράκη; μηπως πηγαν στο βουνο ή μηπως ειναι στο πηγάδι; @demakhs παρακαλείσαι να μη τρολλάρεις.... ” Κλαμα η τελευταια προταση Μου χει τυχει αντιστοιχα με αλλους φορτ…
-
Ερωτησις: Οσοι ειχατε 6.12.15 dev και πηγατε στην 6.12.22 παρατηρησατε καποια αξιολογη διαφορα; Ειτε θετικα ειτε αρνητικα. Παντα για redmi note 3 pro μιλαω
-
Κοιτα... Εμενα το μονο αξιοπεριεργο ειναι το γεγονος οτι απο τη στιγμη που φερναμε Xiaomi στην Ελλαδα τοσα χρονια, θα μπορουσαμε να ειχαμε κι εμεις (εγω kenzo) αντιστοιχη υποστηριξη. Αφου και τωρα σχεδον το ιδιο πραγμα γινεται, απλα μονο με international μοντελα. Το παραδειγμα με Samsung India κτλ δεν ισχυει μιας και απ οσο ξερω δεν εχουν ερθει αλλα μοντελα περαν τα intermational στη χωρα μας. Τελοσπαντων δεν ειμαστε της ιδιας αποψεως και δεν πειραζει!
-
Βασιλικη χαλαρωσε και μην αγχωνεσαι. Ανοιξε το λινκ και πηγαινε στο σημειο που λεει για Snapdragon συσκευες οσον αφορα τους drivers. Ακολουθησε βημα-βημα αυτα που αναγραφονται. Απλα κατεβαζεις και τρεχεις εφαρμογη στο pc σου, τιποτα το ανησυχητικο Relax!
-
Παράθεση από hammered: “My 2 cents: Εγώ χρησιμοποίησα εξ αρχής το QKSMS που είναι open source και έχει επιλογές για τα ελληνικά. Αν δει ότι ξεπερνάς ένα όριο τα μετατρέπει όλα σε κεφαλαία για να χωρέσουν σε 1 sms. Αν στείλεις 1-2 λέξεις με πεζά δεν κάνει τίποτα. Τα διατηρεί. Και πάνω απ'όλα έχει πανέμορφο material UI. ” Ρε φιλε που μενεις να σε προσκυνησω; Τοσες εφαρμογες εψαχνα και ηρθες ως απο μηχανης θεος! Και ειδικα η επιλογη με το proximity call απιστευτη Ωστοσο αναμενουμε την εργοστασιακη …
-
Μην αγχωνεσαι γενικα Εγω μπρικαρα ολοκληρο κινητο και με πηρε το μαραζι, αλλα μετα απο 1 ωρα ολα εστρωσαν. Τσεκαρε εδω το σημειο που γραφει για τους drivers Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi Κανε μια εγκατασταση να δουμε αν διαβαζει το κινητο.