Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-133 από 133.
-
Παράθεση από geofust: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από geofust: “Καλησπέρα. Κάποιος φίλος, μου έχει περάσει την XTRV beta 1- 6.12.1 Developer στο Redmi Pro . Λόγω κάποιου μη αναστρέψιμου προβλήματος ("Δυστυχώς, η εφαρμογή Υπηρεσίες Google Play έχει σταματήσει"), που έχω αναφέρει σε προηγούμενο post, μου συστήθηκε σαν τελευταία λύση (εφόσον οι άλλες δεν απέδωσαν), να περάσω την προηγούμενη Rom (6.11.-), προκειμένου να λυθει το πρόβλημα. Ποιά είναι η διαδικάσία που χρειάζεται να κάνω? ” Μπαίν…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από geofust: “Καλησπέρα. Κάποιος φίλος, μου έχει περάσει την XTRV beta 1- 6.12.1 Developer στο Redmi Pro . Λόγω κάποιου μη αναστρέψιμου προβλήματος ("Δυστυχώς, η εφαρμογή Υπηρεσίες Google Play έχει σταματήσει"), που έχω αναφέρει σε προηγούμενο post, μου συστήθηκε σαν τελευταία λύση (εφόσον οι άλλες δεν απέδωσαν), να περάσω την προηγούμενη Rom (6.11.-), προκειμένου να λυθει το πρόβλημα. Ποιά είναι η διαδικάσία που χρειάζεται να κάνω? ” Μπαίνεις στο TWRP Recovery -…
-
Καλησπέρα. Κάποιος φίλος, μου έχει περάσει την XTRV beta 1- 6.12.1 Developer στο Redmi Pro . Λόγω κάποιου μη αναστρέψιμου προβλήματος ("Δυστυχώς, η εφαρμογή Υπηρεσίες Google Play έχει σταματήσει"), που έχω αναφέρει σε προηγούμενο post, μου συστήθηκε σαν τελευταία λύση (εφόσον οι άλλες δεν απέδωσαν), να περάσω την προηγούμενη Rom (6.11.-), προκειμένου να λυθει το πρόβλημα. Ποιά είναι η διαδικάσία που χρειάζεται να κάνω?
-
Παράθεση από sso: “Βρε αδελφέ ρωτάς να σου πούνε με ποια Ρομ να ζητήσεις να έρθουν τα κινητά σου......Σου απαντάνε πολύ-πολύ συγκεκριμένα στο ερώ Παράθεση από demakhs: “πες τους άμα παραγγείλω, θα μου το στείλετε σφραγισμένο, όπως βγήκε από το εργοστάσιο?? ” Θεώρησα το παραπάνω σχόλιο, σαν αστείο, γιμ αυτό το συνέχισα έτσι. Συγνώμη αν με την ασχετοσύνη μου κούρασα κάποιους συνανθρώπους στο forum ”
-
Παράθεση από Alex_MLT: “Παράθεση από derveni: “Παράθεση από geofust: “Καλησπέρα και πάλι. Αύριο θα κάνω παραγγελία απο Banggood 2 συσκευές Redmi Pro. Προκειμένου να περάσω έπειτα την ελληνική Rom, μήπως πρέπει να τους επισημάνω να μου τα στείλουν με κάποια συγκεκριμένη ή ζητάω πολλά? Ευχαριστώ και πάλι... ” Καρντάση 2 συσκευές μαζί τράβα από τώρα στο Τελωνείο να πιάσεις σειρά γιατί είναι και η γιορτές. ” 'Οπως τα λέει ο κύριος από πάνω. Σαν την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας iphone στο νιού γιόρκ θα…
-
Παράθεση από demakhs: “οι Κινέζοι δεν φοβούνται κανέναν...αυτό σου έγραψα εγώ? Να τους ρωτήσεις σου έγραψα.... Την xtrv, θα μπορούσες να ζητήσεις να στην περάσουν αντί για την unofficial τη δικιά τους.... Έχουν αναφέρει μέλη του φόρουμ που ψωνίσανε από το συγκεκριμένο μαγαζί ότι τους περάσανε Ελληνική rom, μετά από απαίτησή τους!! ” Κι έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα...
-
Μετά απο την πετυχημένη εγκατάσταση της XTRV 6.12.1, έχω ένα προβληματάκι και μία άσχετη ερώτηση. Το πρόβλημα είναι οτι απο την αρχή μου εμφανίζει το εξής εικονίδιο...forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25504/ Βγαίνει συνέχεια, όσο κι αν πατάω Ακύρωση ή Αναφορά. Αναγκάστηκα να βγάλω εφαρμογές όπως Fb, messenger κλπ, κι απο τότε βγαίνει μόνο αν τολμήσω να μπω σε κάποια εφαρμογή που κατέβασα απο play store. Έχω δοκιμάσει με Καθαρισμό Δεδομένων της εφαρμογής Google Play Store, με απεγκατάστα…
-
Γεια σας κι απο μενα. Πριν ενα μήνα περίπου, παρέλαβα κι εγώ το δικό μου Redmi Pro, με αγορά απο geekbuying. Προς αντικατάσταση του Redmi Note 3 Pro, που έτυχε άσχημης πρόσκρουσης. Υπέροχα και τα δύο, με το Redmi Pro να κερδίζει στα σημεία. Μάλλον αύριο θα ξεκινήσω τη διαδικασία για την Ελληνική rom. Άσχετος γαρ, ελπιζω να πάνε όλα καλά.
-
Υπέροχη θήκη Original Redmi Note 3 PU Leather Case Original Redmi Note 3 PU Leather Case