@amavroudis Δεν εμφανίζεται στον υπολογιστή ως συνδεδεμένη συσκευή όπως με τα προήγουμενα και δεν περνάει αρχεία στην μνήμη. Πώς το κάνω αυτό με το MTP;
Καλημέρα στην παρέα. Το redmi note 5 μου M1803E7SG με global stable rom 9.6.3.0 δεν συνδέται με τον υπολογιστή παρόλο που έχω περασμένους τους drivers. Ξέρει κάποιος να με βοηθήσει;
Κάτι ακόμα στο note4x ειχα το AdAway με την ελληνική xtrv .μπορώ να το εγκαταστήσω χωρίς root; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα στην παρέα. Πριν 3 ημέρες απέκτησα το note 5 με την global stable 9.5.19.0 OEIMIFA και παρατηρώ ότι η μπαταρία αδειάζει γρήγορα. Συμβαίνει και σε άλλους;19521b4e7bb70d46d4708b7055449ad1.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά. Άλλαξα συσκευή redmi note 5 και το mi band 2 φαίνεται στην εφαρμογή mi fit δεν εμφανίζεται όμως στις διαθέσιμες συσκευές bluetooth όυτε πλέον έρχονται ειδοποιήσεις με δόνηση (στο note4x λειτουργούσαν). Καμία βοήθεια;
Καλημέρα. Έκανα οριστική διαγραφή μέσω του λογαριασμού google. Τελικά μετά από πολλές προσπάθειες κατάφερα να κάνω ευτυχώς ανάκτηση του λογαριασμού. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παιδιά ΣΟΣ μου διέγραψε όλο το λογαριασμό google και δεν μπορώ να μπω στο email μου διαγράφηκε οριστικά και στη νέα συσκευή!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα παιδιά σας παρακαλώ βοηθήστε με. Πρόκειται να δώσω το note4x και θέλω να διαγράψω το λογαριασμό google μόνο στη συσκευή. Φοβάμαι μην διαγραφεί σε όλες τις συσκευές (νέο κινητό note 5, υπολογιστή, κλπ.). Πείτε μου αν κάνω λάθος. Ευχαριστώ! Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα παιδιά. Πρό ημερών αγόρασα από το mi store το Redmi4A το πρόβλημα είναι το εξής : άλλαξα την ρομ απο miui 8 που είχε εγκαταστημένη με την τελευταία global V.9.6.3.0 (απο το update της συσκευής) και έκτοτε το 4G όπως ενφανιζόταν πριν έγινε 3G! Ξέρει κάποιος τί έχει συμβεί;
Καλημέρα στην κοινότητα, η νέα έκδοση για Redmi Note 4X mido περιλαμβάνει το dolby atmos; Επίσης η Google Camera στην τρέχουσα έκδοση Aroma 8.1.11 δεν λειτουργεί.