Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-46 από 46.

• Χiaomi Redmi 3 και 7.3.5 miui

gallinda - - RedMi 3 & PRO (Ido)

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “H ρομ σου είναι "πειραγμένη" καλά είναι να την αλλάξεις για να μην έχεις και άλλα προβλήματα.. ” To κινητό είναι καινούργιο. Όταν εννοείτε "πειραγμένη" τί πάει να πει?? Απ' την άλλη δεν ξέρω ν'αλλάζω ρομ, και να το κάνω το φοβάμαι γιατί δεν έχω τις γνώσεις ούτε το χρόνο ν'ασχοληθώ. Εκτός, αν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει και να μπορεί να αλλάξει τη ρομ στο κινητό μου.

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “αυτο είναι οι επαφές...δεν είναι το σχετικά με το τηλέφωνο. ” Ουπς λάθος!!! Αυτό φαντάζομαι χρειάζεσαι

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Ανέβασε εδώ μία φώτο αυτά που δείχνει στο σχετικά με το τηλέφωνο pls.... ” Η μπάρα στο πλάι είναι στα αγγλικά και δεν αναγνωρίζει τα ελληνικά στη λίστα επαφών..

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Να βάλεις ρομ που να έχει και την Ελληνική γλώσσα. Ή μπάρα αυτή πέρνει αυτόματα την γλώσσα της συσκευής. ” Η ρομ που έχει οταν το πήρα έχει ελληνικά, μονο η μπάρα αυτή έχει το θέμα με το αλφάβητο.

Μήνυμα

Οχι ελληνικό πληκτρολόγιο έχει... Στη λίστα επαφών υπάρχει μία αλφαβητική μπάρα στο πλάι. Αυτή η μπάρα είναι στο άγγλικό αλφάβητο και όχι στο ελληνικό. Υπάρχει κάτι που θα μπορούσε να το αλλάξει στο ελληνικό αλφάβητο;

Μήνυμα

Μόλις αγόρασα το Redmi 3 καί έχει την 7.3.5 stable. Όμως έχει ένα θεματάκι με τις επαφές. Δεν έχει Ελληνικό αλφάβητο αλλα μόνο αγγλικό στην πλαϊνή μπαρά. Ενώ τις επαφές τις έχει στα Ελληνικά. Υπάρχει τρόπος να βάλω ελληνικό αλφάβητο;;;