Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 60.
-
Σας ευχαριστώ όλους αλλά μπορεί κάποιος να μου πει τα βήματα... Μου τελειώνει η μπαταρία πολύ γρήγορα και όταν την πήγα για να την μετρήσουν και δεν είχε κανένα πρόβλημα
-
Πως κάνουμε εγκατάσταση το Beta 2 με fr γιατί έχω το ίδιο πρόβλημα...Και τι είναι το fr;
-
@NasDriver Που να κάνω screenshot; =============== Ιαν 17th 2017, 2:07am =============== Έχει το Google Chrome 10,3 messenger 10,1 Android 5,2 σύστημα Android 4,1 και κατηγορία ΑΛΛΑ 56,5...Αλλά δεν ξέρω τι είναι... Κάνω εξοικονόμηση ενέργειας από το 100% και μια ώρα χρήσης από το 100% πηγε στο 85 =============== Ιαν 17th 2017, 2:09am =============== @gkalen μια βοήθεια σε παρακαλώ
-
Από το Σεπτέμβριο και μετά η μπαταρία από θέμα απόδοσης με το ζόρι να μου αντέχει 1μερα κανονικής χρήσης ενώ πριν μου άντεχε άνετα 2 μέρες. Έχω την έκδοση MIUI 8 global 7.1.12 beta . Τι μπορεί να φταίει; xiaomi redmi note 3 pro. Κάποιος να μου απαντήσει.Σας ευχαριστώ
-
Από το Σεπτέμβριο και μετά η μπαταρία από θέμα απόδοσης με το ζόρι να μου αντέχει 1μερα κανονικής χρήσης ενώ πριν μου άντεχε άνετα 2 μέρες. Έχω την ελληνική custom rom MIUI 8 global 7.1.12 beta . Τι μπορεί να φταίει; xiaomi redmi note 3 pro
-
Το έψαξα και δεν υπάρχει κάποιο διαθέσιμο update ακόμα,οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς. =============== Ιαν 6th 2017, 3:13am =============== Η έκδοση του κινητού σου είναι αυτή miui global 8.0 stable 8.0.6.0 (LHOMIDG) και δεν υπάρχει καινούργιο update μέχρι στιγμής.Η κοπέλα σου κατά πάσα πιθανότητα έχει άλλη έκδοση
-
Home button
ΜήνυμαΚαλησπέρα, Όχι δεν γίνεται αυτό που λες
-
Καλησπέρα, Δεν υπάρχει στις ρυθμίσεις, πρέπει πρώτα να κατεβάσεις ένα Launcher από το play store.Σου προτείνω να κατεβάσεις το nova launcher και μόλις γίνει η εγκατάσταση θα σου εμφανίσει ένα μήνυμα όπου θα λέει ''Χρήση Nova Launcher ως αρχική σελίδα'' και θα κάνεις τικ στο κουτάκι (απομνημόνευση της επιλογής μου) και επιλέγεις το nova launcer.
-
Επίπεδο ήχου ειδοποιήσεων
ΜήνυμαΚαλησπέρα, Βεβαίως και υπάρχει τρόπος.Αρχικά,πας Ρυθμίσεις (Settings) -> Ήχος & δόνηση(Sound & vibration)-> Ένταση Ήχου κλήσης(Ring volume) και το ρυθμίζεις στο επίπεδο που θες και πιο κάτω είναι η Ένταση ήχου πολυμέσων(Media volume) που επίσης ρυθμίζεις στο επίπεδο που θες.
-
Πάμε Ρυθμίσεις -> Κάρτες SIM & Κινητά δίκτυα -> ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΡΤΑΣ SIM -> Ονόματα Access Point -> Πατάμε στο Cosmote Internet -> Περισσότερα(κάτω) -> Διαγραφή APN και μετά κάνουμε ακριβώς το ίδιο και για το Cosmote mms.Μόλις τα διαγράψουμε κάνουμε τα εξής : Θα πατήσουμε Νέο APN ->Όνομα : Cosmote Internet και APN : internet -> Περισσότερα(κάτω) -> Αποθήκευση Θα πατήσουμε Νέο APN ->Όνομα : Cosmote mms ->APN : mms ->MMSC :''mmsc.cosmote.gr.8002'' ->Διακομιστής μεσολάβησης MMS :010.010.010.020 -> Θύρα…