Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 129.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΝα ρωτήσω κάτι? Για να να ξεκλειδώσω τον bootloader θέλει πρώτα να περάσω global developer ή china developer? Έχει σημασία?
-
Σκέφτομαι και γω να το πάρω για την μητέρα μου, λέω να πάρω απο vickmall αφού έχω πάρει τρία Xiaomi απο εκεί και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Θα το πάρω με την Original Rom(Chinese&English). Φαντάζομαι το κινητό θα έρχετε με κλειδωμένο bootloader, θα πρέπει λοιπόν να ξεκλειδώσω τον bootloader πρώτα και μετά φυσικά να του περάσω και την ελληνική rom. Εσεις που το παραλάβατε έχετε να πείτε καμιά εντύπωση για το κινητό, καλό είναι?
-
Οποτε για factory reset ουσιαστικα κανουμε wipe cache + dalvik + data + system?
-
Να ρωτησω κατι, αμα κανουμε wipe το internal storage δεν θα χαθει και το zip αρχειο της rom που εχουμε περασει μεσα στο κινητο?
-
Να ρωτησω κατι, εχω το Mi4 με την ελληνικη 7.5.3. Για να περασω την καινουργια, μπαινω στο twrp και κανω wipe cache + dalvik cache + data + system?
-
Καλησπερα. Θελω να κανω καποιες ερωτησεις σχετικα με το Redmi 3 Pro που θα παρει ενας φιλος απο vickmall. Θα το παρει με την original rom και μετα αφου ξεκλειδωσω τον bootloader θα του περασω την τελευταια ελληνικη stable. Η ερωτηση μου ειναι η εξης: Οταν θα μπω στο twrp για το factory reset, κανω wipe cache+dalvik+ data ή πρεπει να κανω wipe και το system?
-
Αυτο που κανω εγω ειναι, κατεβαζεις την τελευταια ελληνικη fastboot stable. Κατεβαζεις το miflash tool και το κανεις εγκατασταση. Μπαινεις σε fastboot mode με power button + volume down ή up δεν ειμαι σιγουρος). Συνδεεις το κινητο εφοσον σου εμφανιζει το ανθρωπακι. Ανοιγεις το miflash tool θα σου εμφανισει το κινητο, βρες εκει που λεει wipe και επελεξε να τα σβησει ολα. Μετα πανε πανω στο search επελεξε την fastboot rom που κατεβασες(βαλε το αρχειο στο σκληρο μεσα οχι σε φακελους). Καντο install…
-
Ρε μαγκες μια ερωτηση για το Μi4, περναω την ρομ στο κινητο, μετα κανω reboot και μπαινω σε twrp. Για να κανω factory reset παω στα wipe, τωρα ποια πρεπει να κανω clear cache & dalvik + data ή βαζω και internal storage?
-
Εχω το Mi4 με την ελληνικη stable 7.5.3. Ποια ειναι η διαδικασια για να περασω την καινουργια ρομ. Κανω μονο wipe cache μεσω twrp και μετα install απο πανω?
-
Περασα στο Mi4 την fastboot 7.2.8 και μετα μεσω twrp την 7.5.3. Ολα φαινονται καλα αλλα δεν μπορω να συνδεσω το κινητο με ενα ηχειακι bluetooth που εχω. Εχει κανεις καμια ιδεα τι παιζει?
-
Για Mi4 ποια πιστευετε ειναι η καλυτερη ελληνικη stable με τα λιγοτερα bugs?
-
Αμα βαλω πρωτα την ελληνικη fastboot 7.2.8 θα μπορεσω να περασω την ελληνικη stable 7.5.3 απευθειας μεσω twrp?
-
Εχω το Mi4 με ελληνικη 7.0.5 stable. Πως θα περασω την τελευταια 7.5.3? Πρεπει να βαλω πρωτα μια μεταβατικη rom, να το κανω με fastboot? Δεν ξερω εχω μπερδευτει...
-
Πρώτη εγκατάσταση την Marshmallow (Android 6.0.1) στο Mi-3W & Mi-4W
pavkarip - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΔηλαδη αν θελω developer απλα περναω MM fastboot developer απο πανω και ολα κομπλε?
-
ΜήνυμαΕχω το Mi4 με την xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_Stable-V7.0.5.0.zip. Για να παω σε MM ελληνικη developer τι πρεπει να κανω?
-
ΜήνυμαΔηλαδη περναω κατευθειαν την τελευταια fastboot stable? Με τα partitions που λετε τι παιζει μπορει καποιος να μας εξηγησει? Τι εννοειται θα τα ενοποιησει?
-
ΜήνυμαΕχω το Mi4 με την ελληνικη stable 7.0.5. Μπορω να περασω κατευθειαν απο πανω την τελευταια stable με το android 6? Επισης αν θελω να παω στην τελευταια developer ποια διαδικασια ακολουθω?
-
Καλησπερα, εχω το Mi4 με τον ελληνικη stable V7.0.5.0. Για να περασω την V7.2.11.0 ποια διαδικασια πρεπει να ακολουθησω?
-
Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
ΜήνυμαΝα ρωτησω κατι, θελω να κανω format το Mi4 του αδερφου μου και να του περασω προηγουμενη εκδοση απ την τελευταια γιατι δεν εμεινε ευχαριστημενος. Παιζει μεγαλο ρολο ποιο fastboot θα χρησιμοποιησω? Δηλαδη ειτε του βαλω global ή κινεζικο ειναι το ιδιο? Αφου μετα θα κανω wipe all data για να του περασω την rom που θελει.