Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-188 από 188.
-
Παράθεση από Pantak: “Παιδια μην μπλεκουμε τα πραγματα το igo σιγουρα ειθναι μακραν πολυ αλλα το πληρωνεις ενω απ τα τζαμπα το here ειναι παλι μακραν το καλιτερο οταν λεω τζαμπα δεν εννοω trial το sygic εχει μια παρα πολυ ωραια εφαρμογη δεν θυμαμαι το ονομα που την αγοραζεις και βαζεις το κινητο πανω στο ταμπλο και σου προβαλει στο παρπριζ τον δρομο ” Το HUD εννοείς. Όντως είναι ωραίο απλά πρέπει να είναι και οι συνθήκες κατάλληλες. Με φωτισμό ή νύχτα με μπολικη κίνηση και αντανακλάσεις από τα φ…
-
Καλησπερα παιδιά. Έχοντας δοκιμάσει 2 προγράμματα το Sygic και το Navitel, μπορώ να πω ότι το Sygic είναι μακράν καλύτερο. Έχω δουλέψει 2 εκδόσεις την 13.κάτι και τώρα έχω την 16.0.12. Πολλές και σωστές ενημερώσεις χαρτών, άμεση διόρθωση πορείας (αυτό βέβαια δεν εξαρτάται μόνο από το πρόγραμμα αλλά γενικότερα από το κινητό) και πολλές επιλογές να παίξεις μπάλα. Όρεξη να χεις! Στην οθόνη εμφανίζονται πολλά εικονίδια αν τα επιλέξεις όπως poi, επικίνδυνες στροφές κλπ. Επίσης αν συνδεθεί με δεδομένα…
-
Redmi Note 2 TDD-LTE version (κινέζικο) με 4G στην Ελλάδα - Επιτυχής Εγκατάσταση Ελληνικής ROM
ΜήνυμαΚαλημερα. Αυτές τις ρυθμίσεις για τα δεδομένα τις έχω δει απλά στην Κινεζική έκδοση είχε ρυθμιση για το όριο που μπορεί να εχει αρχειο προκειμενου να το κατεβάσεις με δεδομένα data. Αν ήταν μεγαλύτερο μέγεθος από αυτό που είχες επιλέξει σε ειδοποιουσε να το κατεβάσεις μέσω wi fi και δεν προχώρησε παρακάτω. Καλά εντάξει όχι πως καίγομαι ιδιαίτερα, απλά ήταν κάπως χρήσιμο ιδιαίτερα όταν έπαιζε μπάλα το hotspot.
-
Redmi Note 2 TDD-LTE version (κινέζικο) με 4G στην Ελλάδα - Επιτυχής Εγκατάσταση Ελληνικής ROM
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Να κάνω μια ερώτηση....στην εκδοση 7.2.1 stable το γεγονός οτι στις λήψεις δεν μου δείχνει την επιλογή ρύθμισης του ορίου των Mb κατεβάσματος απο data δεδομένα ή οτι στην φραγή δεν εχω πλέον την ρύθμιση να επιλέξεις όταν σε καλεί κάποιος αριθμός που έχει φραγή αν θα τον κόβει αμέσως ή θα χτυπάει μια φορά κλπ. είναι θέμα εκδόσεων ή κάτι άλλο? Αυτές οι συγκεκριμενες ρυθμίσεις στην Κινέζικη rom υπήρχαν. Ενδέχεται να φτιάξουν απο κάποιο update ή μπορώ να κάνω κάτι εγώ?? (Sorry αν είμαι of…
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Greektrooper: “Τώρα όσον αφορά bugs μόνο ένα μπορώ να βρω ότι δεν μπορείς να αλλάξεις όνομα και password στο hotspot σου. Δουλεύει μεν κανονικά, συνδέονται όλες οι συσκευές αλλά με τον εργοστασιακό κωδικό (ένα μακρινάρι με 12 χαρακτήρες) και Κινέζικο όνομα SSID ” Ανεβασε ένα screenshot από το Settings/About Phone να δούμε ποια rom το κάνει αυτό. Στην GTV αλλάζεις κανονικά και όνομα στο hotspot και κωδικούς και Security Protocol ” Αυτήν εδώ φοραω..........Με το π…
-
Εγώ στο δικό μου Redmi Note 2 έβαλα την 7.2.1 stable. Το τηλεκοντρόλ που θέλεις το έχει και δουλεύει κανονικά. Δοκιμασμένο σε 2 τηλεοράσεις Sony & Samsung. Τώρα όσον αφορά bugs μόνο ένα μπορώ να βρω ότι δεν μπορείς να αλλάξεις όνομα και password στο hotspot σου. Δουλεύει μεν κανονικά, συνδέονται όλες οι συσκευές αλλά με τον εργοστασιακό κωδικό (ένα μακρινάρι με 12 χαρακτήρες) και Κινέζικο όνομα SSID.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Καλωσορίζουμε τον/ην Greektrooper, στην κοινότητά μας, και του/ης ευχόμαστε μία ευχάριστη και δημιουργική παραμονή. Ημερομηνία: Απρ 8th 2016, 8:23pm Προφίλ: @Greektrooper Από την ομάδα διαχείρισης. ” Καλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα. Το όνομα μου είναι Κώστας και μας εύχομαι καλά και χρήσιμα postαρισματα.