Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 188.
-
Σε δίκτυο είμαι συνδεδεμένος. Στο πεδίο όμως που εμφανίζεται μαζί με το παραπάνω μήνυμα και στο οποίο πρέπει να πληκτρολογήσω κάτι, έχω την δυνατότητα να εισάγω μόνο αριθμούς. Εκεί εννοώ τι βάζω....κάποιο pin π.χ??
-
Καλησπερα.....Λοιπόν ο bootloader ξεκλείδωσε και το τηλέφωνο έκανε reboot. Στο μήνυμα "Ξεκλείδωμα μετά την Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων" και "Έγινε εργοστασιακή επαναφορά της συσσκευης σας. Μπορείτε να την...?" τι ακριβώς πληκτρολογούμε??
-
Άρα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο σαν επιλογή όσο περιμένω το unlocking? Θέλω να πω παίζει ρόλο όταν θα τελειώσει ο χρόνος, θα κάνει π.χ αυτόματα f.r ή το αφήνω ως έχει?
-
Αυτή εδώ η επιλογή τι είναι?forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/62839/
-
Ναι Οκ, το twrp το έχω ήδη κατεβάσει απλώς πλέον περιμένω να ξεκλειδώσω. Και πάλι ευχαριστώ!
-
Παράθεση από amavroudis: “Οδηγούς έβαλες. Τώρα θέλει να κάνεις τον φάκελο adb, να περάσεις τα αρχεία μέσα και να συνεχίσεις. ” A καλά.....και γω νόμιζα ότι το script σου δημιουργεί τους φακέλους! Thanks Οπότε υποθέτω με το παρακάτω είμαι Οκ έτσι?
-
Καλησπέρα παιδιά. Μια βοήθεια χρειάζομαι........Στα Windows 7 έχει απενεργοποιηθεί η ψηφιακή υπογραφή και τρέχουμε σε περιβάλλον Δοκιμής μετά από επανεκκίνηση. Ο driver installer αναγνώρισε τα 64bit και ολοκλήρωσε την εγκατάσταση και έκλεισε μόνος του. Στο RN6 η επιλογή USB Debugging είναι ενεργοποιημένη, το τηλέφωνο συνδεδεμένο και αναγνωρισμένο ως φορητή συσκευή κανονικά. Στην cmd όμως όταν πάω να βάλω το τηλέφωνο σε fastboot τρώω πόρτα! Ψάχνοντας να βρω τον adb φάκελο στο C: δεν είναι πουθενά…
-
Παράθεση από GUZGUN: “Μετά την αναβάθμιση σε 10.2.2 το δακτυλικό έχει γίνει πιο αργό. Ιδέα μου ή έτσι είναι? Υπάρχει καμία λύση? Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ισχύει. Υπάρχουν στιγμές δε που δεν ξεκλειδώνει καν παρά μόνο με 2πλο tap ή το power button. Μιλάμε για τραγική ενημέρωση. Το τηλέφωνο να μπαίνει σε λειτουργία πτήσης μόνο του...... μπορεί να δεις κι άλλα ωραία!!
-
Παράθεση από movieland: “Αυτό που διαβάζω εδώ μέσα για τα Led Notifications θα με κάνουν να πηδηχτώ από το παράθυρο, ένας από τους λόγους που λάτρεψα το Mi 4C ήταν αυτός, μωβ το Viber κτλ. κόκκινο οι κλήσεις και μπλε τα μυνήματα, ελπίζω να βρεθεί λύση με κάποιο update αλλά δύσκολα γιατί δεν βλέπω να υπάρχει στο μενού. ” Παράθεση από themakos66: “θα το συνηθίσεις όπως όλοι ....... ” Προσωπικά επειδή και γω προσπάθησα να το συνηθίσω αλλά δεν παλευοταν η κατάσταση, έκανα μία θυσία στην μπαταρία και…
-
Παράθεση από agmg: “Ήρθε και σε μένα ειδοποίηση θα την κάνω το βράδυ μόλις γυρίσω από τη δουλειά... Τελικά το led μόνο λευκό είναι ε; Είχα καλομάθει στο Nikel που του έβαζα διαφορετικά χρώματα ανάλογα με τον τύπο της ειδοποίησης... ” Λευκό και καχεκτικό!!! Το έβαλα δίπλα δίπλα στο σκοτάδι με το Redmi 5 Plus του γιου μου και δεν έχουν καμία σχέση. Σημείο που βρήκαν να κάνουν εξοικονόμηση οι Κινέζοι ρε φίλε!!!
-
Εγώ μάλλον ήμουν γαμάτος φέτος και μου έφερε ήδη το RN6!! Το τηλέφωνο απλώς δεν παίζεται. Τραβάω τα τελευταία backup, κάνω συγχρονισμους και....... αντίο Hermes 3 χρόνια σχεδόν έχει κάνει τα πάντα......... τηλέφωνο, gps, τραπεζικές εφαρμογές, ταινίες, σειρές (κύκλοι ολακεροι!) φωτογραφίες............ Άσε τα φλασαρισματα! Το ένα πάνω στ'αλλο. Δυστυχώς όμως το θέμα με την μπαταρία με γονάτισε, δεν παλευοταν... Το τελευταίο με τους συγχρονισμούς δεν με άγγιζε από την στιγμή που δουλεύουν οι εφαρμογ…
-
Χθες πάντως μου πήρε ενημέρωση η εφαρμογή Google.....με την 2η μεν αλλά την πήρε. Το youtube πάλι τίποτα Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως και γιατί το πρόβλημα εστιάζεται στο hermes. Άλλα τηλέφωνα είτε παλιότερα από αυτό είτε έστω λίγο νεώτερα, γιατί δεν παρουσιάζουν τέτοιο σκάλωμα?? Όχι τίποτα άλλο...... βρήκα ένα Redmi Pro να τσιμπήσω για τον γιο αλλά βλέποντας αυτό μήπως να το ξανασκεφτώ για την παλαιότητα???
-
Δίλημμα για νέο κινητό
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Greektrooper: “καινούργιο Redmi Note 5 ” Redmi Note 5 AIRedmi Note 6 Pro Pocophone A1 Mi A2 Mi 8 Mi 8 Lite Τα άλλα δύο αν και καλά είναι παλιές συσκευές πλέον ” Pocophone και Mi8 χλωμό γιατί ανεβαίνουμε σε budget. Mi A2 εκτός γιατί θέλω miui. Note 5 και 6 παίζουν . Βασικά μόλις παρατήρησα ότι το 6αρι είναι ελάχιστα πιο μικρό (μιλάμε για 2χιλ.) από το 5...... νόμιζα το αντίθετο και μιας και είναι πιο καινούριο το προτιμώ. Η αλήθεια είναι ότι ήξερα ότι το Pro …
-
Δίλημμα για νέο κινητό
ΜήνυμαΜιας και βρήκα το παρόν είπα να μην ανοίξω καινούργιο topic...... παρόμοια απορία έχω και γω. Λοιπόν........ καινούργιο Redmi Note 5, μεταχειρισμένο Mi Note 2 ή μεταχειρισμένο Redmi Pro 64αρι?? Η μετάβαση θα γίνει από το εξαιρετικό Hermes με το οποίο όμως βαρέθηκα να τριγυρνάω με τα powerbank και τους φορτιστές ανά χείρας όλη μέρα!! Στα λεφτά τα 2 πρώτα σχεδόν είναι τα ίδια, το Pro βγαίνει ελάχιστα πιο φθηνό. Για πείτε, για πείτε........
-
Metal
ΜήνυμαΩχχχ..... για άλλο topic έψαχνα και άλλο βρήκα!!! Παρών και γω με power, heavy, λίγο thrash και....... ψήγματα Death (Paradise Lost π.χ). Αδυναμίες Blind Guardian, Maiden, Accept, Domine κλπ κλπ. Από όργανα λίγα ντραμς στο σχολείο. Από τότε δυστυχώς τίποτα.
-
Ο μόνος τρόπος να αλλάξω τον Ερμή μου είναι μπας και κερδίσω το Redmi 5!! Καλή επιτυχία.
-
Παράθεση από NasDriver: “Ποια έκδοση ΑΡΩΜΑ έβαλες ? Δοκίμασες έναν καθαρισμό των δεδομένων της εφαρμογής GPS που χρησιμοποιείς ? ” Την 9.5.4 την τελευταία έβαλα. Καθαρισμό η αλήθεια είναι δεν έκανα γιατί η εγκατάσταση έγινε από καθαρό τηλέφωνο (τούβλο!) και δεν έκανα και ανάσυρση από backup οπότε θεώρησα πως δεν χρειάζεται. Θα δοκιμάσω κάτι άλλο όμως από περιέργεια τώρα που το αναφέρεις......να βάλω μια άλλη εφαρμογή gps να δω πως παίζει