Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 188.
-
Παράθεση από NasDriver: “Ποια έκδοση ΑΡΩΜΑ έβαλες ? Δοκίμασες έναν καθαρισμό των δεδομένων της εφαρμογής GPS που χρησιμοποιείς ? ” Την 9.5.4 την τελευταία έβαλα. Καθαρισμό η αλήθεια είναι δεν έκανα γιατί η εγκατάσταση έγινε από καθαρό τηλέφωνο (τούβλο!) και δεν έκανα και ανάσυρση από backup οπότε θεώρησα πως δεν χρειάζεται. Θα δοκιμάσω κάτι άλλο όμως από περιέργεια τώρα που το αναφέρεις......να βάλω μια άλλη εφαρμογή gps να δω πως παίζει
-
Ερώτηση.... κατά την εγκατάσταση της aroma, στην επιλογή για το gps fix έχει κάποια ουσιαστική διαφορά η επιλογή stock region ή Europe? Ενδέχεται να επηρεάζει θετικά ή αρνητικά στο τηλέφωνο την απόδοση του gps κάποια επιλογή από τις 2? Κατά την εγκατάσταση της stable εγώ επέλεξα το europe και ενώ κλειδώνει κανονικά δορυφόρους, διαπιστώνω μια διαφορά της τάξεως των 5-10 μέτρων στην πλοήγηση που δεν είχα ποτέ. Θα μου πεις σίγα ρε μεγάλε την απόκλιση.... Το gps το δουλεύω φουλ εντός Αττικής και πισ…
-
Παράθεση από amavroudis: “Αν δεν σε ικανοποιεί φυσικά και θα γυρίσεις πίσω. Απορία άξιο γιατί δεν έχεις πάρει backup στο twrp για να γυρίσεις πίσω. Πάντα κάνουμε backup, οι roms μπορεί να μην ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις μας. ” Όχι, δεν με κατάλαβες....Backup έχω τραβήξει, απλώς δεν το χρησιμοποίησα προκειμένου να γίνει καθαρό set up στη rom και να μην περάσουν τυχόν διαφορές και σφάλματα από την προηγούμενη. Παράθεση από giannnis12: “Μήπως στις άδειες/ αυτόματη έναρξη τις έχεις κλειστές τις εφα…
-
Παράθεση από juke: “Μετα από εγκατάσταση global stable ,global dev, aosp και τις xtrv-aroma stable τις τελευταίες η καλύτερη για διαχείριση μπαταρίας και για να έχεις σχετικά ενημερωμένο κινητό είναι η xtrv 9.2.3.0 stable . Με 4 ώρες sot είμαι ικανοποιημένος για το παλιό hermes και τον ενεργοβόρο mtk επεξεργαστή του. ” Εγώ χθες πέρασα την 9.5.4. Μετα απο factory reset δεν τράβηξα τίποτα από backup και έκανα στήσιμο από την αρχή. Στην μπαταρία δεν μπορώ να πω ότι διαπιστώνω τίποτα τρελές διαφορές…
-
Προβλέπεται να κυκλοφορήσει στο μέλλον νέα rom για το Mi4i (Ferrari) ή χλωμό??
-
Παράθεση από amavroudis: “Όχι, δεν υποστηρίζει το Wi-Fi 802.11 ac. Μόνο Wi-Fi 802.11 b/g/n. Δες εδω: Xiaomi Redmi 4 (4X) - Full phone specifications ” Ωραίος, ευχαριστώ. Η αλήθεια είναι πως τα έψαξα τα χαρακτηριστικά και βρήκα ότι δεν υποστηρίζει, με μπέρδεψαν στο miui forum αυτά: "Snapdragon 435 supports 5GHz wifi, this must be enable in MIUI itself, go to bug section and vote that thread" "My Redmi 4x has been conected to a 5G network sometime in the past and now it is not able. The fact is I …
-
Παράθεση από Sotos542: “Το έκανα σε OTG κάρτα SD 4GB αρχικά για δοκιμή (μιας και έχω και μία 16αρα) , αλλά σε καμία περίπτωση δεν "δούλεψε".Είτε το έκανα με ext2 είτε με ext3 είτε ext4 τζίφος η δουλειά.Να ρωτήσω: πρέπει η συσκευή μου να είναι rooted η να είναι ξεκλείδωτο το bootloader; ” Το Link2Sd δουλεύει μόνο σε rooted συσκευές. Υποθέτω ότι το partition έγινε με σωστό τρόπο? Δηλαδή α) είναι primary β) όχι Fat32 γ) είναι το 2ο διαμέρισμα στην Sd και όχι το μοναδικό. Ο bootloader δεν βλέπω που …
-
Παράθεση από pechr: “@MIUI_ART @dnomikos @gkalen έβαλα την 9.2.3.0 στο hermes και το Settings είναι όλο στα αγγλικά ενώ έχω ως επιλεγμένη την ελληνική γλώσσα ” Παράθεση από themakos66: “Παράθεση από pechr: “το αυτό συνέβη και σε εμένα !!!! ” ” Μια ερώτηση πάνω σε αυτό.....Το διαπιστώσατε στην XTRV ή στην Aroma? Οι rom που αντικαταστάθηκαν δηλαδή χθες είναι και οι δυο διορθωμένες? Γιατί είχα κατεβάσει την προηγούμενη Aroma πριν την ενημέρωση, να την ξανακατεβάσω ή ηταν μονο στην XTRV το θέμα?
-
4ος ψήφος με το nickname μου. Μπράβο σε όλους παιδιά, τα καταφέραμε
-
Μια βοήθεια θα μου ήταν χρήσιμη ρε παιδιά..... προσπαθώ να βάλω μια αγγελία. Γράφω το κείμενο, επιλέγω τα απαραίτητα πεδία, κάνω προεπισκόπηση αλλά μόλις πατάω Καταχώρηση μου βγάζει ένα σφάλμα με κόκκινα γράμματα "Google Geocoding API error". Δοκίμασα από desktop, απ'το RN2 και με όλους τους browser. Κάνω κάτι λάθος εγώ??
-
Ακόμη μία και από μένα. Ρε τους πήραμε φαλάγγι, ΔΕΝ καλύπτεται λέμε!!!!!!!!!!!!!
-
Καλή μας επιτυχία, ως Greektrooper.
-
Τώρα φοράει 9.1.1 Global nammiei. Βασικά της έχω απενεργοποίησει το αυτόματο update για αυτό τον λόγο μπας και κάποια rom δεν είναι τόσο......"stable" όσο λέει ρε παιδάκι μου οπότε να προλάβω καταστάσεις. Με αυτήν που έχει τώρα δεν υπάρχει πρόβλημα, τρέχει νερό το κινητό. Οπότε λοιπόν προχωράω λέτε?